Hogyan védi jogainkat és tulajdonunkat a Szent Korona a mai illegitim rendszerrel szemben.

NAGYON FONTOS HOGY MEGOSZD MINÉL TÖBB EMBERREL!
Minden létező testi, lelki, szellemi, anyagi problémánk ami az emberiséggel történik 1 tőről fakad, ami nem más mint ez a megosztó, gyűlöletkeltő, gyarmatosító, kifosztó, gyilkoló Káin és Ábel féle életforma következménye. 
Ilyent a magyar hagyomány sem jogrendszerűnk nem ismer. 

Ezt az életformát be kellett ide hozni ebben az országban, úgy hogy diktatúrával orosz segédlettel ILLEGITIM eszközökkel, olyan emberek kerültek hatalomra, akiket a XIX században befogadtunk, akik nem felzárkóztak hanem úgy gondolták, hogy szembe mennek az egységet képviselő univerzális égi törvényekkel és egy megosztó, kifosztó ember és Isten ellenes illegitim rendszerrel a végtelenségig tudnak majd hazudni, lopni, csalni, idegen érdekeket szolgálni, hazug történelmet oktatni és folyamatos nemzet gyalázással élősködni ezen a nemzeten. TÉVEDNEK, MERT TETTEIKÉRT FELELNI FOGNAK! 

Jó volt itt élni egészen addig, amíg a befogadott jóakaróink, a sunyi, alattomos álszentségükkel össze ugrasztottak mindenkit, mindenkivel.

Ez a másokon való élősködő, megosztó, gyűlöletkeltő, pusztító Káin és Ábel életmodell, szembe megy minden univerzális törvénnyel, ami ELEVE PUSZTULÁSRA VAN ÍTÉLVE, NINCS OLYAN .......IZMUS (kommunizmus, nácizmus, liberalizmus, globalizmus, cionizmus stb..) AMI EZT MEGMENTI. Erre épül az oktatás, a politika, a vallás és minden intézmény.


A KORMÁNYOK, A MÉDIA, A LELKEKEN KERESKEDŐ VALLÁSI DOGMÁK, CSUPÁN TÜKÖRKÉPE ANNAK AZ AGYMOSOTT, LEBUTÍTOTT TÖMEGNEK, akik még mindig úgy gondolják, hogy egy sátáni politikai és vallási pénz rendszer az értük van, és majd mások fogják eltakarítani az életükből azt a szemetet amit ők maguk teremtettek saját maguknak, akiknek fogalmuk sincs a létezésről és fogalmuk sincs arról, mitől élnek kilátástalanságban, félelemben, depresszióban és mindenféle problémákkal, betegségekkel, ami nem más mint TETTEIK KÖVETKEZMÉNYE. Következménye, annak a hazug, álszent sátáni életformának amit igazságnak és életnek neveznek. 

Az univerzális égi törvényeket, nem lehet lehazudni, lefizetni és megkerülni senkinek, a tetteink következményeire a válaszok gyorsan jönnek egyénre szabva mindenkinek, ahol már sem a pénz, sem a gyógyszer, sem az ószövetségi gyilkoltató, gyarmatosító Isten nem fog segíteni, AKÁR TETSZIK AKÁR NEM!

Kezünkben van a világ egyetlen olyan jogrendszere, ami nem az egymás eltaposására, kifosztására épül, hanem az UNIVERZÁLIS ÉGI TÖRVÉNYEKRE, ami nem évül el, amely a Teremtő Istent képviseli, ami választ ad mindazokra a problémákra amitől ma szenved az egész emberiség. A pénz a siker, az álszentség és az alamizsna osztogatás csupán a pusztuláshoz elegendő.

Magyarország Szakrális Királyság és a Szent Korona országa a világ végezetéig, amely fölött nincs hatalma egyetlen FÖLDI hatalomnak sincs, még a PÁPÁNAK sincs. 
Az a pusztítás ami történt és történik ebben az országban az ILLEGITIM és ÉRVÉNYTELEN.

A Szent Korona nem egy tárgy egy szimbólum mint más királyságoknál, hanem élő minőség de személy fölöttivé teszi az uralom forrását, aki ezzel védelmezi a nemzet jogait még a királlyal (miniszterelnökkel) szemben is. Tehát örök érvényű jogokról beszélünk.

A kérdés már csak az, hogy ez az ember és Isten ellenes vörös, narancs, zöld és kék színekben tevékenykedő megosztó, illegitim szervezetek milyen jogon, milyen törvény alapján szereztek bármilyen hatalmat ebben az országban és egy illegitim rendszerrel milyen jogon hoznak bármilyen törvényt és milyen jogon élősködnek a magyar nemzeten?

A Szent Korona kizárja az egységet, a mag népét gyalázó, megosztó, kifosztó, gyarmatosító, gyilkoló Káin és Ábel féle sátáni rendszer életformát és követőit minden hatalomból.

Miért? Mert a Szent Korona a Teremtő Istent képviseli aki nem azonos a gyarmatosító, gyilkoltató Káin és Ábel Istenével, sem Mózes Istenével. Az utóbbi  Isten az EGYSÉGET megbontva kiszakított a MAG népéből egy csoportot, és ezzel a szer(etet) nélküli, fél(elem) világába taszította őket. Félnek az igazságtól, félnek a hatalmuk elvesztésétől és félnek mindentől. 
Minden létező pusztítás testi, lelki, szellemi szinten a fél(elem) világából táplálkozik.
Az el Káinosodott embereknek  kell ébredni, és visszatalálni az egységhez, a magsághoz, a szeretet forrásához és nem fordítva, mert  "Egyszerre két urat nem lehet szolgálni".
A szer(etet) hiányát, pénzel, élvezetekkel, értéktelen kacatokkal, próbálják pótolni amit nem lehet.

Mivel a Szent Korona nem csak jogvédő hanem tulajdonos is, így tulajdonosa mindennek ami a Szent Korona országában a föld alatt és fölött található, ami kizárja hogy a nemzeti vagyon idegen kézbe kerüljön, ezzel megvédve a nemzeti vagyont a jövő generáció számára. EZ A KIFOSZTÓ SÁTÁNI RENDSZER RÉMÁLMA ÉS TETTEIKÉRT FELELNI KELL.

A Szent Korona a joggyakorlást nem 1 személyre bízza például a királyra(miniszterelnökre), hanem a fele, fele arányában a nemzetre és a királyra(miniszterelnökre). Ezzel kizárja a hatalom  visszaélésének lehetőségét és azt, hogy a Teremtő Istent és a népet ki lehessen zárni a hatalomból.

Ha nincs király(miniszterelnök), az összes jog gyakorlása ideiglenesen a nemzetre hárul, a Szent Korona alkotmányának megfelelően.

Csatlakozz az Alkotmányos Magyarországhoz, mert elküldhetjük a szervezett magánhatalom és a globális nagytőke Magyarországi pokolfajzatait melegebb éghajlatraMegjegyzések

  1. AMEN! IGEN VÉGE, a Magyar Királyságot bitorló idegen hatalmak befolyásának,a VATIKÁN
    álszent és képmutató tevékenységének és az Őket kiszolgáló,a Magyar Királyságot eláruló és kifosztó pártok hatalmának! Távozniok kell! Csak is a Magyar Szakrális Királyságnak van jogosultsága a hatalom további gyakorlására, a Magyar Szent Korona nevében!
    van jogfolytonossága a szakrális Szent Korona


    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Magyarországon a balliberális értékrend nem más mint a magyar nemzet kifosztása, eladósítása és tönkretétele.

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rendszer és értékrend váltás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

Új közösségi hálózat indult, amely hasonló a facebook-hoz, de itt az aktív tagok pénzt kereshetnek.

Nemzetgyilkossági kísérlet a magyarság ellen! Világra szóló aljas bűnök, TRIANON !