Istenek és a megtapasztalás nélküli lelkeken kereskedő vallási dogmák.

Duális világunkban több Istenség létezik.  Van a jó Isten, a Nagy Isten, a magyarok ős Istene Ő a világmindenséget működtető és Teremtő Isten, belőle lett minden.

És akkor ki is ez a JAHVE nevezetű Isten?

Ez a bizonyos Jahve Isten sehol nincs sem a teremtett világban, sem a genezis könyvben és semelyik ősi múltban, legelőször megjelenik egy ÁBRÁM  és egy SZÁRAI nevezetű embernek, akiket ki csal ÚR városából.

ÚR városa egy SUMER város, és a SZAKRÁLIS városukat meg úgy hívják hogy NIPUR vagyis a NAPÚR városa.

Itt találják meg több mint 40.000 kőtáblát érintetlenül a homok alatt, amely tartalmazza a világtörténelmet visszamenőleg 28.000 évig.

Erről kussol a világ, erről senki nem beszél semmit, a zsidó bibliáról mindenki beszél de a történészek semmit nem találnak ami az abban foglaltakat alátámasztaná, mert mind hazugság és lopott.

Tehát ez a bizonyos JAHVE Isten kb. időszámításunk előtt 1800, 2600 ban jelenik meg először a köztudatban, és a teremtés ő tőle egy kicsit régebbi vagyis semmi köze a Teremtő Istenhez. 

Az a TEREMTÉS TÖRTÉNET, amit KIMAZSOLÁZVA, ÁTÍRVA, KISAJÁTÍTVA eladnak nekünk az nem csupán hogy LOPOTT, hanem hazugságok sorozatára épül.

Mit mond Jézus? 

"Én nem küldettem máshoz, csak Izráel házának elveszett juhaihoz." Az ószövetségből, csöpög a vér a bosszú és mások eltaposása, leigázása, legyilkolása, EZ MA A KERESZTÉNYSÉG SZENT KÖNYVE IS, aminek semmi köze sem Jézushoz, sem a Teremtő Istenhez.


Jézus: "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." EZ VAN MA, ETTŐL A megosztó, gyűlöletkeltő, egymás kifosztására épülő VALLÁSI ÉS POLITIKAI SÁTÁNI RENDSZERTŐL SZENVED AZ EGÉSZ EMBERISÉG.

"Te magad választottja, aki a bárány szavait szólod de farkasa vagy a Földnek. Hogy mersz a népem otthonára törni? Nincsen nemzeted hát pusztítod másét. Nincsen múltad hát ellopod másét. Nincsen lelked hát mérgezed másét. Nincsen életed hát kioltod másét. Nincsen otthonod hát elveszed másét. Elégetted te a könyvet de a tudást nem, elrejtetted te a múltat, de az emlékezetet nem. Üldözted te Mágusainkat, lemészároltad Táltosainkat, Aranyasszonyainkat, az erőt mely népünket védte és a szívet mely életét adta.

Hogy merted?

Ellensége vagy te a Földnek és minden élőnek azon, gyűlölsz te mindent ami nem tőled való. Az utolsó zöld ágról is tudok melyet valaha letörtél, ne félj hát te sem mert te hiába félsz már. Ki mint vet, azonképpen arat, de aki elmulasztja a vetést hát ne arasson az semmit.

Nem lesz ki tovább szánjon téged mert még hírmondód sem marad. Egy sarkát sem hagyok a Földnek ahol csak az utolsód is megvethetné a lábát.

Ő jött, hogy mutassa neked a szeretetet, hát én mutatok neked Igazságot is.

Te, aki saját házában rablógyilkosa vagy a Magyarnak.

Hogy mersz a kézbe marni mely kenyered adja?

Talán azt hiszed majd megvéd tőlem az a hitvány bőröd? Sok derék Magyar van, hát tágra nyisd a szemed és okulj becsületet tőle míg idődből futja. Van okod neked félni de jól vigyázz, ne kelljen a farkas sorsára jutnod. A legkisebb ágat se merd letörni, a legkisebb követ se merd elvenni s a legkisebb fűszálra se merj kezet emelni az én szemem előtt. S ha kegyelmet akarsz hát mától vetni fogsz annak kitől tegnap arattál.

Jól vigyázz.

Ti tizenhármak, te ezerkarú szörny aki birtoklod a tudást.

Kinek mersz te azzal a trónjára törni?

Nincs olyan rejteked hová bejárásom ne lenne, képtelen vagy hárfáddal a fény útját állni hát életadóidra törsz vele?

Hogy mered azt Föld és Ég szívébe szúrni?

Hát kitépem én húrjait mind egy szálig, elveszem azt a jelentéktelen hatalmad. Kiparancsolom kezedből a kígyót és nem lesz szemed mellyel láss, nem lesz füled mellyel hallj, nem lesz szád mellyel parancsolj, nem lesz íjad mellyel árts és nem lesz szárnyad sem, mellyel eltakard többé az eget.

Hogy mered az emberrel ember vérét venni?

Uralni akarod a lelket, uralni akarod a testet, uralni akarod a Földet és uralni akarod már az Eget is. Hát legfőbb vágyad az utolsót megadom neked, fejedre szakajtom én mind a hat égboltot felőled. Előhoz majd téged a legnagyobb vihar, elpusztít téged a legnagyobb tűz, magába temet téged a legerősebb földindulás és tisztára mossa őt tőled a legnagyobb ár. Helyére teszem én az utolsó fát is három nap alatt melyet valaha kidöntöttél.

A legmélyebb barlang, a legerősebb vár és a legmagasabb felhő sem lesz menedéked előlem, mert három napig én leszek a Föld, én leszek a vár és én leszek az Égbolt. S akik önként szolgálnak téged, hát azok is a sorsod választották mindannyian.

Te törvényeket használsz, én törvényeket írok. Hogy állhatnád te utamat?

Míg én itt vagyok, Új Rendet ebbe a Világba te nem hozol. Én hozom az Égit."


Mi köze a Teremtő Istennek és Jézusnak a mai vallási dogmákhoz! Részletek: http://napitema.blogspot.hu/2014/05/jezusnak-semmi-koze-mai-keresztenyseghez.html
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Magyarországon a balliberális értékrend nem más mint a magyar nemzet kifosztása, eladósítása és tönkretétele.

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rendszer és értékrend váltás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

Új közösségi hálózat indult, amely hasonló a facebook-hoz, de itt az aktív tagok pénzt kereshetnek.

Nemzetgyilkossági kísérlet a magyarság ellen! Világra szóló aljas bűnök, TRIANON !