Konrád György összetévesztette Jézuskát a géppuskával, aki szerint Soros, Magyarország Széchenyije

Ebben az a meglepő hogy nincs senki aki megkérdezte volna, esetleg tudja-e kik daraboltatták fel rabolták le és adósították el ezt az országot, mondjuk név szerint?

Vajon tudja-e kik hazudják le történelmünket, kik gyalázzák nemzetünket és vajon miért? Mert még az állat sem sz...k oda ahonnan eszik.

A lexikális információkra épülő álszent, hazugságok helyett, ha valóban érdekelné ennek az országnak a sorsa, akkor azzal foglalkozna, hogy MINDEN LÉTEZŐ problémánk ami ma ebben az országban és velünk történik, testi, lelki, szellemi és anyagi szinten egyaránt az mind 1 tőről fakad. Meg van minden jogunk és eszközünk arra, hogy elküldjük a szervezett ILLEGITIM magánhatalom Magyarországi pokolfajzatait melegebb éghajlatra. Részletek:  http://napitema.blogspot.hu/2017/01/hogyan-vedi-jogainkat-es-tulajdonunkat.html


"Ez zsarnokság, de nem kell „berezelni”, be kell perelni az Orbán-kormányt – üzente Konrád György a civil szervezeteknek. Az író az atv.hu-nak azt mondta, Soros György olyan jótevője Magyarországnak, mint Széchenyi István.

A most 87 éves Soros Györgyöt Magyarország nagy jótevőjének tartja Konrád György, aki a magyar származású amerikai üzletemberről azt gondolja: ugyanazt tette mint Széchenyi István, a magánvagyonából hatalmas összegeket áldozott az akkori demokratikus ellenzék támogatására, „még Xerox-nyomatókat is tőle kaptak”.

Az író szerint nem szabad megijedni, „berezelni”, sem a Németh Szilárd halállistájára felkerült három civil szervezetnek, a Magyar Helsinki Bizottságnak, a TASZ-nak, illetve a Transparency Internationalnak, sem az értelmiségnek. Konrád György szerint csak „üres duma”, hogy ezeket a civil szervezeteket az országból is kitakarítják, illetve kiszorítják – erre ugyanis nincs jogállami lehetőség. Nem jogállami, fél diktatúrákra jellemző módszerekkel sem Németh Szilárd, sem a kormány nem távolíthatja el Magyarországról azokat az értelmiségieket, jogászokat, emberi-jogi aktivistákat, akik éppen az emberi méltóságot védik, és az alapvető emberi jogokat, melyek mindenkit egyformán megilletnek, mondta.

Forrás: ATV; Fotó: Kurucz Árpád / Népszabadság"Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Biztos hogy az elutasító gyermekvállalásért csak anyagi dolgok állnak a háttérben?

Magyarország kormánya valójában egy bejegyzett cég!

Magyarország TUDATOS pusztítása, kifosztása és eladósítása nem 10 éve kezdődött.

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

Milyen titkokat őriz a Vatikán a magyarság őstörténetéről és kiknek az érdeke le hazudni történelmünket?

Egyedülálló kereseti lehetőség fő vagy mellékállásban!

Rendszer és értékrend váltás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!