Header Ads Widget

Legyen vagy ne legyen Olimpia a lényeg a megosztás, csakhogy itt nem a Pénz és nem az OLIMPIA a probléma

A lebutított állatcsordának kell a cirkusz, csakhogy itt nem a PÉNZ és nem az OLIMPIA a probléma. 

A probléma ennél sokkal de sokkal súlyosabb és mélyebb.  MINDEN LÉTEZŐ problémánk ami ebben az országban és velünk történik, testi, lelki, szellemi és anyagi szinten egyaránt az mind 1 tőről fakad.

Kíváncsi lennék hányan tudják, hogy Magyarországon egy illegitim rendszer van ÉRVÉNYBEN, illegitim élősködőkkel, akik jogilag a lábukat nem tehetnék semmilyen hatalom közelében.

Egyébként meg nem a magyar jogrendszer tette tönkre ezt az országot, sem gazdasági, sem erkölcsi, sem oktatási sem egészségügyi területen hanem az az ILLEGITIM KÁIN ÉS ÁBEL FÉLE SÁTÁNI életmodell.

Ez a másokon való élősködő, megosztó, gyűlöletkeltő, pusztító, gyilkoló Káin és Ábel féle életmodell amiben élünk szembe megy minden univerzális törvénnyel, ami ELEVE PUSZTULÁSRA VAN ÍTÉLVE, NINCS OLYAN .......IZMUS (kommunizmus, nácizmus, liberalizmus, globalizmus, cionizmus stb..) AMI EZT A MOCSKOT MEGMENTI. Erre a pusztulásra épül az oktatás, a vallás és minden intézmény.

A lebutított állatcsorda meg ezt a PUSZTULÁST támogatja szavazataival, ebben keresi a békét és az igazságot a saját vesztére.

A KORMÁNYOK, A MÉDIA CSUPÁN TÜKÖRKÉPE ANNAK AZ AGYMOSOTT, LEBUTÍTOTT TÖMEGNEK, akik még mindig úgy gondolják, hogy majd az egymást váltó ILLEGITIM PÁRTOK, vagy mások fogják eltakarítani az életükből azt a szemetet amit ők maguk teremtettek saját maguknak, akiknek fogalmuk sincs a létezésről és fogalmuk sincs arról, mitől élnek kilátástalanságban, félelemben, depresszióban és mindenféle problémákkal, betegségekkel, ami nem más mint TETTEIK KÖVETKEZMÉNYE. Részletek: http://napitema.blogspot.hu/2017/01/hogyan-vedi-jogainkat-es-tulajdonunkat.html


Az MSZP támogatja 2024-es budapesti olimpia pályázatról indított aláírásgyűjtést
Támogatásáról biztosította a 2024-es budapesti olimpia pályázatról indított aláírásgyűjtést Molnár Gyula, az MSZP elnöke és Horváth Csaba, a párt fővárosi közgyűlési képviselője.