Magyarországon idegen érdekeket képviselő élősködők fosztogatják hazánkat elszámoltatás nélkül.

Ki az az elmebeteg agy mosott aki még mindig el hiszi, hogy egy hazaáruló élősködőkkel tele parlament egy ILLEGITIM rendszerrel, az valaha is a nemzet érdekeit fogja vagy tudja szolgálni? A nemzet nyakán élősködők körömszakadtukig védik azt a rendszert, amely pénzel vagy zsarolással árulóvá tette őket,  függetlenül attól hogy milyen pártnak, vagy milyen ...izmusnak hívják. Ezért nem volt rendszerváltás, ezért nem volt elszámoltatás, és ezért van az, hogy a hitelt hitelből finanszírozzuk.

Az elmúlt évtizedek arról szólnak, hogy ki lopott többet, mindig ellenzékből mondják a TUTIT és így egymást váltva a lebutított állatcsordát felhasználva, ezzel szereznek újból és újból legitimitást és hatalmat maguknak. Bármit megtehetnek egy olyan tömeggel, akik még mindig úgy gondolják hogy majd a pártjuk vagy  vallásuk vagy mások fogják eltakarítani az életükből azt a szemetet amit ők maguk teremtettek saját maguknak.

Az összes pártnak meg volt minden esélyük arra hogy vissza állítsák történelmi alkotmányunkat, csak hogy ez nem megy nekik. Inkább dagonyáznak ebben a Káin és Ábel féle megosztó, kifosztó, pusztító, illegitim rendszerben.

A kérdés már csak az, hogy ez a vörös, narancs, zöld és kék moslék hazaáruló ILLEGITIM szervezet milyen jogon, milyen törvény alapján szereztek bármilyen hatalmat ebben az országban és egy illegitim rendszerrel milyen jogon hoznak bármilyen törvényt és milyen jogon élősködnek a magyar nemzeten? 

Minden létező pusztítás ami ma történik ebben az országban, az mind 1 tőről fakad, testi, lelki, szellemi és anyagi szinten egyaránt. 

Nem elég a pénz és az alamizsna osztogatás, mert ennél sokkal de sokkal mélyebbek a problémák.

Meg van minden jogunk és eszközünk arra, hogy elküldjük a szervezett ILLEGITIM magánhatalom Magyarországi pokolfajzatait melegebb éghajlatra. RÉSZLETEK:  http://napitema.blogspot.hu/2017/01/hogyan-vedi-jogainkat-es-tulajdonunkat.html


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Magyarországon a balliberális értékrend nem más mint a magyar nemzet kifosztása, eladósítása és tönkretétele.

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rendszer és értékrend váltás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

Új közösségi hálózat indult, amely hasonló a facebook-hoz, de itt az aktív tagok pénzt kereshetnek.

Nemzetgyilkossági kísérlet a magyarság ellen! Világra szóló aljas bűnök, TRIANON !