Ha nem ébred az emberiség le lesz törölve erről a földbolygóról, atombombástól, pénzestől és vallási dogmástól együtt.

Mára már lassan sikerült összeugrasztani, mindenkit mindenkivel. A megosztó, álszentség mögött a problémák sokkal mélyebbek és fontosabbak, mint a másokra mutogatás, a politika, a pénz, a gazdaság vagy éppen az oktatás, amivel napi szinten hülyítik az embereket.

Most éppen a CEU körül forog a világ, amelyet Soros György patronál, aki az alapítványain keresztül finanszírozza a teljes bevándorlást. Ennek egyetlen célja van és pedig az, hogy átszínezzék Európát, mint az Egyesült államokat, hogy bevezessék az egész világon a teljes diktatúrát. Teszik ezt úgy, hogy DEMOKRÁCIÁRÓL beszélnek, miközben ez a fajkeverés is diktatórikus módon történik, amire SENKITŐL NEM KAPTAK, SEMMILYEN FELHATALMAZÁST.

Azonban a diktatúra bevezetéséhez, a fehér ember útban van, és túl sokan vannak. Ezért kell a fajkeverés, mert a fehér ember tudatos és nem lehet diktatórikusan irányítani, mert előbb vagy utóbb ki fog törni ebből a diktatúrából. Minden más népet, diktatórikusan lehet irányítani, ilyenek az arabok, a sárgák és a feketék.

A tüntetésekkel egy olyan embert támogatnak, aki gyakorlatilag fejenként, több ezer dollárral támogatja a bevándorlókat. Nem azért hogy valóban segítse őket ott ahol élnek, hanem azért hogy ott hagyják a családjukat. Őket nem azért küldik a nyakunkra hogy dolgozzanak, hanem hogy pusztítsanak. Zömében fiatal emberek érkeznek tehát tervük egyértelmű, hogy mit akarnak tenni Európával.

Azok az emberek akik kínt, tüntetnek a CEU mellett, nagy részük megvezetett, agymosott, olyan emberek, akiknek fogalmuk sincs a létezésről és arról sincs, hogy hogyan működik a világ. Tudatlanságukkal fogalmuk sincs arról, hogy milyen jövőt támogatnak az emberiség ellen, és a saját vesztükre.

Jó lenne ébredezni, mert nem politikusok uralják a hatalmat. A politikusok mögött ott van egy árnyék hatalom, egy olyan hatalom amelyik irányítja a politikusokat.

Akik irányítják a világot, a Rothschild, Rockefeller stb, akikről szakember pszichológusok megállapították, hogy ezek pszichopaták. 

Pszichopatának tekinthető, akiben semmilyen együttérzés vagy sajnálat nincs. Ők olyan emberek, akik kb, 40%-ban, hüllő génekkel rendelkeznek, és olyan lények akiknek nincs reaktív elméjük. Nincsenek ösztöneik, mert az együttérzés az is egy ösztön. Ők csak két dolgot akarnak rabszolgákat és hatalmat. Ezt a háttér hatalmat a fejlett hüllők irányítják. 

A fejlett hüllők is humanoidok, mint mi. A hüllőkről tudni lehet hogy hidegvérűek, innen származik, hideg vérrel gyilkol, érzelem mentesen gyilkol, stb,stb..

Ezek a fejlett hüllők adták át az embereknek a technikát az első és második világháborúban, hogy gyilkoljuk egymást, akik egyébként meg akarják szerezni a bolygót és a naprendszert.

Azok akik kiszolgálják ezeket a hidegvérű fejlett hüllőket,  azok pedig genetikailag 40%-ban hüllők. Van köztük olyan is akik 50%-ban hüllők és ezáltal alakváltók. 

Mivel nagy mértékben hüllő génekkel rendelkeznek, ezért szintén hidegvérűek, nincs bennük érzelem csak tudatuk. Ezeknek az ember formájú lényeknek, kollektív tudatuk van ez aszt jelenti, hogy a saját fajuk érdekében a másikat likvidálni kell, és a megmaradt emberek csak rabszolgák lennének nekik ezen a bolygón.

Ha valakinek még mindig nem világos olvassa el a "Szent könyvüket", csöpög belőle a vér, a bosszú, a más fajok kifosztása, legyilkolása, gyarmatosítása stb. Most ebből a felállásból MÁSOKAT NÁCIZNI, ELÉGGÉ HITELTELEN ÉS SÁTÁNI.

Jézus nem volt náci és világosan beszélt: "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." EZ VAN MA, ETTŐL A megosztó, gyűlöletkeltő, egymás kifosztására épülő VALLÁSI ÉS POLITIKAI SÁTÁNI RENDSZERTŐL SZENVED AZ EGÉSZ EMBERISÉG. 

Most éppen a bevándorlókat tolva maguk előtt tudatosan végeztetik a fajkeverést és a pusztítást, hogy ezzel fedjék le mindazt a mocskot, és hazugságot, amivel évszázadokon át, zsarolták, fosztogatták és hazugságban tartották az egész emberiséget, történelmi és vallási szinten egyaránt.

Jelenleg a bolygón élő emberek 60%-a végérvényesen manipulált, vagyis több mint 4 milliárd ember.  

Ha nem ébred az emberiség le lesz törölve erről a földbolygóról a hüllők miatt, atombombástól, vallási dogmástól, és áldemokráciástól együtt. 
A jelenlegi társadalmi modellünknek az erkölcsi és a jogi alapja is gyilkosság ( KÁIN megöli ÁBELT, ROMULUSZ megöli RÉMUSZT ).

Olyan sátáni szervezet RABOLJA és élősködik a világ NEMZETEIN, akik ember és Isten közé álltak, hogy a saját maguk által kreált és Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal, napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre, a félelem keltésre, a hazugságok terjesztésére, és ha kell egymás legyilkolására, hogy ezáltal biztosítsák saját hatalmukat.

Ez a KÁIN és ÁBEL féle életforma, szembe megy minden UNIVERZÁLIS TÖRVÉNNYEL ami eleve a PUSZTULÁSRA van ítélve. Nincs olyan  .....izmus (kommunizmus, liberalizmus, kapitalizmus, globalizmus, cionizmus stb..)  ami ezt megmenthetné. 

JÉZUS: "Minden palántát, amelyet nem az én mennyei Atyám ültetett, ki fognak gyomlálni."

Tehát hogy világos legyen MINDENKI SZÁMÁRA, két lehetőségünk van, az egyik hogy amennyiben az emberek nem tudatosodnak és továbbra is ezt a sátáni hatalmat támogatják, a teremtőink nem tehetnek mást mint a bolygó elpusztítását, azért hogy a hüllők is elpusztuljanak, mivel jelenleg a fejlett hüllők több kilométer mélyen itt élnek a föld alatt. A másik lehetőségünk a tudatosodás. A tudatosodással emelkedik a rezgésszint a föld bolygón, ahol már nem lehet manipulálni az embereket és a hüllők kénytelenek lesznek a távozni, mert ez a rezgésszint elviselhetetlen számukra.

Ha nem lesz aranykor és nem tudatosodnak az emberek, törlésre kerül a bolygó.

Jelenések 21:1 „És új eget és új földet láttam, mert a korábbi ég és a korábbi föld elmúlt, és a tenger nincs többé”.

Kezünkben van a világ egyetlen olyan társadalmi modellje és jogrendszere, ami nem az egymás eltaposására, kifosztására és legyilkolására épül, hanem az UNIVERZÁLIS TÖRVÉNYEKRE, ami örök érvényű, ami választ ad mindazokra a problémákra amitől ma szenved az egész emberiség, ami fölött nincs hatalma egyetlen sátáni hatalomnak sincs, amit nem írhat felül, sem a PÁPA, sem az USA, sem az EU, ami nem állatcsordát nevel, hanem ember társadalmat, ami nem a rohadó pusztulásra épül, hanem a TEREMTŐ ISTENT képviseli, aki nem azonos az ószövetségi gyilkoltató Istennel.

EZ MAGYARORSZÁG KÜLDETÉSE, EZ HOZZA EL AZ ARANYKORT AZ EMBERISÉGNEK. Ettől félnek a sátáni hatalmak és ezért támadják hazánkat, pedig nincs atombombánk, nem tartottunk rabszolgákat, nem gyarmatosítottunk egyetlen nemzetet sem, nem hazudtuk le senkinek a történelmét, nem kereskedtünk halottakkal és nem kényszerítettük rá senkire hitvilágunkat, sem azt hogy ide jöjjön sem azt hogy a teremtés nyelvét beszélje.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Magyarországon a balliberális értékrend nem más mint a magyar nemzet kifosztása, eladósítása és tönkretétele.

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rendszer és értékrend váltás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

Új közösségi hálózat indult, amely hasonló a facebook-hoz, de itt az aktív tagok pénzt kereshetnek.

Nemzetgyilkossági kísérlet a magyarság ellen! Világra szóló aljas bűnök, TRIANON !