Header Ads Widget

Teremtői üzenet! Ha nem ébred az emberiség le lesz törölve erről a földbolygóról mint az előző 6 emberiség esetében történt.

 



A saját túlélésed érdekében szánjál rá néhány percet, mert ez életed legfontosabb üzenete! 

A jelenlegi emberiség határidőt kapott és 2035-ig aranykornak kell lennie ezen a bolygón, különben ez a civilizáció el lesz törölve a föld színéről mint az előző 6 emberiség esetében történt.

Ez nem ijesztgetés, nem valakinek az elmefuttatása, nem jóslat, hanem közvetlen forrásból a Teremtőtől származó információ! Nem mi vagyunk az élet és a halál urai!
Aki 2025-ig nem kezdi el vagy megtagadja a lelki fejlődést, hogy képes legyen az aranykorban élni, azt Teremtői szintről kiveszik az élők sorából vagyis meghal, függetlenül attól, hogy valaki 20, 40, vagy éppen 60 éves.
Csinálhatsz bármit, tervezheted a jövődet, gyűjtheted a pénzt és a vagyont, járhatsz templomba, spirituális előadásokra, jótékonykodhatsz, de ha nem fejlődsz lelki szinten, és nem szerzed meg azt a tudást, módszereket és gyakorlási lehetőséget ami ahhoz kell, hogy képes legyél az aranykorban élni problémák nélkül, akkor megy minden a süllyesztőbe veled együtt. 
2012-től a rostálás időszakát éljük, amely elsősorban abban nyilvánul meg, hogy egyre többen halnak meg semmilyen előzmények nélkül, sokan meg egyre több problémát kapnak az életükre, hátha felébrednek. Az idősek meg sokáig szenvednek!
Minden létező probléma ami velünk történik az nem a véletlenek sorozata, hanem lelki eredetű és tetteink következménye. Ezek az egyénre szabott figyelmeztetések lehetnek, betegség, baleset, anyagi vagy családi problémák, melyek Teremtői szintről vannak megszervezve. A NEM TUDÁS nem mentesítő körülmény senki számára!
Az emberek jelentős része úgy éli le az egész életét, hogy halvány fogalmuk sincs, honnan jöttünk, miért jöttünk, mi a feladatunk ezen a földbolygón és innen hová megyünk, arról nem is beszélve, hogy fogalmuk sincs, hogyan működik az élet, az ember és a világ mivel nem tanítják!




Egy Teremtett világban élünk és kontroll alatt van az egész világegyetem a Teremtő által. Ez a Teremtői szuper intelligens energia benne van mindenben és mindenkiben, nélkül nincs semmi és senki. Ez a szuperintelligens energia tarja össze az anyagot, különben nem létezne olyan mint anyag és nem létezne semmi és senki még levegő sem.
Tehát senkivel nem történik semmi csak úgy véletlen, és semmi nem történik úgy, hogy arról a Teremtő ne tudna.
2012 December 22 után új korszak kezdődött az emberiség életében, ez az aranykor kezdete és nem élhetünk úgy mint eddig, mivel az univerzum folyamatosan bővül vagyis teremtik és ezáltal egyre közelebb kerülünk a forráshoz.
Szabad akaratból döntheted el, hogy folytatod azt amit eddig és 100% hogy nem éled meg az aranykort, vagy tudást szerzel ahhoz, hogy bekerülj az aranykorba. NINCS MÁS ÚT!
Nézz körül a saját környezetedben! Egyre többen halnak meg semmilyen előzmény nélkül, és egyre több problémát kapnak az emberek az életükben minden szinten és egyre jobban boldogtalanabbak. Sokan meg sokáig szenvednek az életük utolsó szakaszában az életükben elkövetett tetteik miatt. Ez a folyamat fel fog gyorsulni az elkövetkezendő években!
Az aranykorban nem folytatható semmilyen ...izmus ami eddig volt ( globalizmus, kapitalizmus, nácizmus, kommunizmus, szocializmus, cionizmus, judaizmus, katolicizmus stb..,stb..). Ezek a rendszerek mind le lesznek váltva bolygószinten és nem emberek által, hanem a Teremtő által.
Jól látható a háttérből irányított sátáni erők és azok kiszolgálóik, támogatóik egyre erőteljesebb térnyerése, és az a mérhetetlen pusztítás amit tapasztalhatunk az élet minden területén erkölcsi, lelki, szellemi és anyagi szinten egyaránt, mert ezek az elnyomó másokból élősködő szervezetek és támogatóik már eleve nem kerülnek be az aranykorba. Ma minden 5-ik ember elnyomó!
A profitra és a fogyasztásra épülő fedezetlen pénz  egy olyan mértékű pusztítást, érdek hálózatokat hozott létre az élet minden területén HITEL LEHETŐSÉGEKKEL felpörgetve a fogyasztást, amit már emberi szinten nem lehet megfékezni. Semmi másról nincs szó csak a fogyasztásról és a gazdasági növekedésről. Ez azt jelenti hogy termeljünk, gyártsunk ÉS FOGYASSZUNK MINÉL TÖBBET mert ha nincs fogyasztás akkor nincs PROFIT és összeomlik a gazdaság és NEM LESZ MELÓ, NYUGDÍJ stb..,stb... Ez azt jelenti, hogy végezzünk egyre nagyobb pusztítást a fedezetlen pénzért, mert különben ÉHEN halunk, vagyis saját magunk alatt vágjuk a fát önként és dalolva.
Az aranykorban nincs földi hatalom, mivel az irányítás és tudás, Teremtői szintről érkezik. Nincs vallás, nincs háború, nincs betegség, nincs pénz, nincs elnyomás, nincs probléma, mivel az aranykorba csak azok kerülhetnek be, akik képesek szeretetben, békében, együttműködve élni. 

Minden létező probléma gyökere a tudatlanság!

Kezd el a lelki fejlődést még ma, mert a tudásszerzéshez minimum 9 évre van szükséged, hogy túléld az elkövetkezendő éveket és bekerülhess az aranykorba. 
Ma az emberek minden energiájukat és pénzüket a pusztulásba fektetik és semmit a lelki fejlődésükre, ami örök életű! 
Nem azért születtünk, hogy együnk, igyunk, szórakozzunk, dolgozzunk és szaporodjunk, hanem a lelki fejlődésért, a többi mind amit csinálunk ugyan szükségszerű de a végterméke KUKA! 

Mi lesz azokkal akik nem kerülnek be az aranykorba? Akik nem kerülnek be az aranykorba, egy a periférián már létrehozott olyan bolygón fognak újraszületni, amely hasonló a földhöz (ez kész van), de ott kőkorszaki körülmények között kezdhetik elölről a több 10 ezer éves szenvedésüket, amely önmagában is brutális csapás minden olyan emberre nézve, akik nem a küldetésüket végzik.

Tehát nem kerülnek be az aranykorba, a jelenlegi megosztó rendszerek és támogatóik, akik az alvilági lényeket szolgálva, a pénzen keresztül a pusztítás szélére sodorták a bolygót és az egész emberiséget, akik az ember és a Teremtőink közé álltak, hogy az általuk létrehozott Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és ha kell egymás legyilkolására, hogy ezáltal biztosítsák saját hatalmukat.

A földi hatalom is csak egy eszköz a Teremtőink kezében!

Azért engedik még Teremtői szintről ezt a pusztítást amit ma tapasztalunk bolygószinten az élet minden területén, hogy minél több ember ébredjen az anyag rabságából, mert az elnyomó, kifosztó szervezetek és támogatóik sorsa megpecsételődött.

A hatalomnak, sem tudása, sem akarata, sem lehetősége nincs ahhoz, hogy megmentsen senkit és semmit a bolygónk előtt álló katasztrófáktól! 


A saját túlélésed érdekedben nézd végig a videót!



Tudjuk hogy sok embernek meredek a videóban szereplő információk, mert az anyag rabságában élnek, és nem ők uralják az anyagot, hanem az anyag uralja őket. 

Képtelenek felfogni, hogy van olyan hogy közvetlen információszerzés a Teremtőtől, hiszen lelkünk egy a Teremtővel és a kommunikációt szolgálja a Teremtőnkkel, ha van hozzá tudásunk. 

Noé is hiába figyelmeztette az embereket, amikor megkapta az információkat Teremtői szintről, mert az emberek kinevették, és egy 800 milliós fejlett civilizáció tűnt el nyomtalanul egyik pillanatról a másikra. Mindössze 8-an élték túl! 




Magától semmi nem fog változni!








Teremtőink miért kénytelenek törölni a földbolygót, ha nem ébred az emberiség? 


Az emberiség 20%-a egy idegen hüllő faj érdekeit szolgálja anélkül, hogy tudnának róla. A jelenlegi emberiséget azért tartják tudatlanságban, hogy tele legyenek problémákkal. Ha tele vannak problémákkal, akkor tartósan rossz hangulatban élnek és alacsony rezgésszintre süllyednek, ami megegyezik a hüllők alacsony rezgésszintjével. Ez azt jelenti, hogy a hüllők az érdekeiknek megfelelően könnyen hipnotizálják a földi uralkodó osztályt, akik 40%-ban hüllő génekkel rendelkeznek és rajtuk keresztül az egész emberiséget.



Jézus: "....Kígyók, viperák fajzatai! Hogyan menekülhetnétek meg a gyehenna ítéletétől?.... "















Amennyiben fontos számodra az anyagi biztonság, az egészség, az élet, az ember és a világ működésének ismerete, az önismeret, a közvetlen Teremtői szintről szerezhető információk azzal kapcsolatban, hogy mi várható és mit kell tenned, kattints az alábbi linkre.