Header Ads Widget

Mitől van ennyi elmebeteg, depresszióban, félelemben és mindenféle betegségekben szenvedő ember ezen a földbolygón?

Attól mert te az anyagba süllyedt életeddel egy sátáni rendszert szolgálsz és nem látsz és nem érzékelsz semmit, ettől még a láthatatlan dolgok tartják össze, működtetik és éltetik az egész univerzumot, NEM PEDIG AZ ANYAG, beleértve a Te életedet is. 

Így minden létező TETTEIDNEK következményei vannak ami rajtad csapódik le, NEM A PÁRTODON, NEM A VALLÁSODON, NEM A SZOMSZÉDON ÉS NEM AZON AKIT SZIDSZ ÉS GYŰLÖLSZ.

Nem a világot kell megváltoztatnod, hanem magadat, mert a világ benned van és ha ez megtörténik, többé nem adsz energiát azoknak akik kihasználnak, megosztanak és élősködnek rajtad politikai, társadalmi és vallási szinten egyaránt, így ők is el tűnnek a történelem süllyesztőjében. TE ADSZ ENERGIÁT, HOGY EZEK LÉTEZZENEK.

Te több vagy mint rabszolga és a múlandóság!

Magyar nyelv, neked van lelked, tested, szellemed ÉS AKKOR KI VAGY TE?
Van még neked PÁRTOD, akik rávezetnek a gyűlölködésre és a megosztásra.
Van még neked VALLÁSOD, akik megmondják neked, hogyan viselkedj, és azt is hogy miért az övék a legjobb, és Isteni törvényekre hivatkozva a fél(elem) világába taszítanak.  
Van még neked LEXIKÁLIS INFORMÁCIÓKRA építkező oktatási intézményed, akik megtanítanak arra, hogyan legyél szebb, nagyobb, okosabb, sikeresebb mint mások.
És van még neked kedvenc MÉDIÁD, akik megmondják neked, mi a trendi, hogyan viselkedj, hová menj, mit vegyél, mit egyél, mit nézzél stb....

Minden kifele utaztat, csak nehogy megtaláld önmagad és megismerd azt hogy valójában ki vagy, miért jöttél, mi a feladatot és hová tartasz. Te nem vagy bűnös, sem buta, a vallási, politikai és oktatási rendszerek tesznek azzá, a lelked több ezer éves és óriási tudással rendelkezik, szemben a pár évtizedes elméddel, csakhogy ezt meg kellene találnod és egyszerre két urat nem szolgálhatsz, inkább szenvedsz és kínlódsz és gyűlölsz azokért a dolgokért ami soha nem lesz a tiéd mert itt kell hagynod, amit a rozsda meg a moly felemészt.

A lényeg, hogy az univerzális törvényeket nem lehet becsapni, lefizetni, és megkerülni senkinek és tettei következménye elől nem menekülhet senki. Ezért van ennyi elmebeteg, agymosott, félelemben, bűntudatban, depresszióban és mindenféle betegségekben szenvedő ember ezen a földbolygón, akik még mindig úgy gondolják hogy majd a pártjuk, vagy vallásuk vagy mások fogják eltakarítani az életükből azt a szemetet, amit ők maguk teremtettek saját maguknak, TÉVEDNEK csak éppen fogalmuk sincs honnan kapják a belső pofonokat az életükre, amely lelki eredetű és TETTEIK KÖVETKEZMÉNYE, AKÁR TETSZIK AKÁR NEM. 

A lélekről a mocskot meg nem mossa le, sem a gyógyszer, sem a pszichológus, sem a pénz, sem a hatalom, sem az ószövetségi gyilkoltató, gyarmatosító, félelemben tartó Káin és Ábel Istene, akinek semmi köze az univerzumot teremtő Istenhez.

Minden rohadás, szenvedés és pusztítás testi, lelki, szellemi és anyagi szinten egyaránt ez mind 1 tőről fakad, és ez a Káin és Ábel féle sátáni életforma, amely a megosztásra, gyűlöletkeltésre, az egymás kihasználására, kifosztására, és legyilkolására épül.

Ez a KÁIN és ÁBEL féle sátáni életforma SZÖGES ELLENTÉTE A MAGYAR JOGRENDSZERNEK ÉS ILLEGITIM EBBEN AZ ORSZÁGBAN, és a pusztulásra van ítélve, mert szembe megy minden univerzális törvénnyel. Nincs olyan ....izmus (KOMMUNIZMUS, NÁCIZMUS, LIBERALIZMUS, GLOBALIZMUS, CIONIZMUS, KAPITALIZMUS, stb...) ami ezt a MOCSKOT megmenti. Erre épül a vallás a politika és minden intézmény, legtöbb ember ENNEK A MOCSOKNAK A FENNTARTÁSÁBAN ÉRDEKELT.

Erre az univerzális törvényekre épül a Szent Korona Tan, amelyet a sátáni fajzatok minden szinten próbálnak megakadályozni és elrejteni az egész emberiség elől, hogy rabszolgákat neveljenek akik szolgálják őket, hogy ezáltal élősködhessenek rajtuk, akiknek pénz lett az igazság és az Isten.

Jézus: "Én nem küldettem máshoz, csak Izráel házának elveszett juhaihoz." A Szent könyvükből, csöpög a vér a bosszú és mások eltaposása, leigázása, legyilkolása, aminek semmi köze sem Jézushoz, sem a Teremtő Istenhez.

Jézus: "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." EZ VAN MA, ETTŐL A megosztó, gyűlöletkeltő, egymás kifosztására épülő VALLÁSI ÉS POLITIKAI SÁTÁNI RENDSZERTŐL SZENVED AZ EGÉSZ EMBERISÉG.

Jézus: Nem az fertőzteti meg az embert, a mi a szájon bemegy, hanem a mi kijön a szájból, az fertőzteti meg az embert.", "Minden palántát, amelyet nem az én mennyei Atyám ültetett, ki fognak gyomlálni."

Jézus: "Mert nincs olyan rejtett dolog, amely napvilágra ne kerülne, és nincs olyan titok, amely ki ne tudódna, és ismertté ne válna."

Máté 23:
14. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok, mert felemésztitek az özvegyek házát, és színből hosszan imádkoztok; ezért annál súlyosabb lesz a ti büntetéstek.

15. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok! mert megkerülitek a tengert és a földet, hogy egy pogányt zsidóvá tegyetek; és ha azzá lett, a gyehenna fiává teszitek őt, kétszerte inkább magatoknál.

27. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok, mert hasonlatosak vagytok a meszelt sírokhoz, a melyek kívülről szépeknek tetszenek, belől pedig holtaknak csontjaival és minden undoksággal rakvák.







Hogyan védi jogainkat és tulajdonunkat a Szent Korona a mai sátáni illegitim rendszerrel szemben.



http://napitema.blogspot.hu/2017/01/hogyan-vedi-jogainkat-es-tulajdonunkat.html