Hány millió áldozat kell, hogy felébredj és tudjál is valamit?

A problémákat a gyökerében kellene kezelni. Azok akik nem látnak mást mint O.V-t a problémák mögött, azok egy nagyon ÁLSZENT, HAZUG, NEMZETGYALÁZÓ, KÁRTEVŐK ennek a nemzetnek és az egész emberiségnek. Akik az anyagba süllyedt életfelfogásukon kívül már nem látnak és nem tudnak semmit. 

Minden rohadás, szenvedés és pusztítás, testi, lelki, szellemi és anyagi szinten egyaránt, ez mind 1 tőről fakad, és ez a Káin és Ábel féle sátáni életforma, amely a gyűlöletkeltésre, az egymás kihasználására, kifosztására, megosztására, gyarmatosítására és legyilkolására épül. A lexikális információkra építkező  oktatási rendszer meg egyenlő a nullával és te ezt a MOCSKOT TÁMOGATOD TE SZERENCSÉTLEN? A tudás bent van nem kínt, hány millió áldozat kell még neked, hogy felébredj?

Ez a KÁIN és ÁBEL féle sátáni életforma SZÖGES ELLENTÉTE A MAGYAR JOGRENDSZERNEK ÉS ILLEGITIM EBBEN AZ ORSZÁGBAN, amely a pusztulásra van ítélve, mert szembe megy minden univerzális törvénnyel. Nincs olyan ....izmus (KOMMUNIZMUS, NÁCIZMUS, LIBERALIZMUS, GLOBALIZMUS, CIONIZMUS, KAPITALIZMUS, stb...) ami ezt a MOCSKOT megmenti. TI ENNEK A MOCSOKNAK A FENNTARTÁSÁBAN VAGYTOK ÉRDEKELTEK.

A lebutított állatcsorda meg ezt a pusztulást erőlteti, akik még mindig úgy gondolják, hogy az ILLEGITIM pártjuk, vagy vallásuk vagy mások fogják eltakarítani az életükből azt a szemetet, amit ők maguk teremtettek saját maguknak, mert fogalmuk sincs a létezésről és fogalmuk sincs arról, hogy honnan kapják a pofonokat az életükre, mitől élnek kilátástalanságban, félelemben, depresszióban és mindenféle problémákkal, betegségekkel, ami nem más mint TETTEIK KÖVETKEZMÉNYE, AKÁR TETSZIK, AKÁR NEM. Senki nem ússza meg az álszentsége mögé bújva tettei következményeit., AHOL MÁR SEM A PÉNZ, sem az ószövetségi gyilkoltató Isten nem fog segíteni.

Meg van minden jogunk és eszközünk, hogy VÁLASZTÁSOK és TÜNTETÉSEK nélkül, eltakarítsunk a sátáni fajzatokat minden hatalomból, mert ez az ország nem a nemzetgyalázó, idegen érdekeket szolgáló élősködők tulajdona, még akkor sem ha egy ILLEGITIM rendszerrel legitimitást varázsoltak maguknak.
http://napitema.blogspot.hu/2017/01/hogyan-vedi-jogainkat-es-tulajdonunkat.html

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Magyarországon a balliberális értékrend nem más mint a magyar nemzet kifosztása, eladósítása és tönkretétele.

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rendszer és értékrend váltás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

Új közösségi hálózat indult, amely hasonló a facebook-hoz, de itt az aktív tagok pénzt kereshetnek.

Nemzetgyilkossági kísérlet a magyarság ellen! Világra szóló aljas bűnök, TRIANON !