A magyarországi zsidók sorsáról, akiket Auschwitzbe küldtek, nem egy kormányülésen, se nem a budapesti parlamentben döntöttek.

Először is egy megszállt országban elkövetett tettekért a MEGSZÁLLÓ ország a felelős.

A lényeg a múltban dagonyázni, másokra mutogatni hátha még csurran, cseppen valami, hátha még tovább lehet élősködni ezen a nemzeten.

De ha már a múltban szeretnének dagonyázni a bűnösök után kutatva, akkor MIÉRT NINCS bűnös például a KÁNAÁNITÁK kiirtásáért, akik a mi őseink voltak? Vajon kik követtek el bűnt, Magyarország feldarabolásáért (több millió áldozat), le rablásáért, eladósításáért? Kik a felelősek a napjainkban zajló nemzetgyilkosságokért? EZ ESETBEN VALAHOGY NEM TALÁLJÁK A BŰNÖSÖKET ÉS FELELŐSÖKET, VAJON MIÉRT? És kik az antiszemiták ezt is jó lenne tisztázni, mert azok a legnagyobb ANTISZEMITÁK, akiknek már eleve a szent könyvünk mások kifosztásáról, eltaposásáról, gyarmatosításáról és legyilkolásáról szól.

Egyébként meg Magyarország nem tartott rabszolgákat, nem gyilkoltunk le és raboltunk le egyetlen nemzetet sem, nem hamisítottuk meg senkinek a történelmét és nem kereskedtünk halottak csontjain.


"A cionista zsidók a felelősek az emberiség legvisszataszítóbb gyilkosságáért! Éveken át ez a gyilkosság a magyar hatóságok számlájára van írva.

A magyarországi zsidók sorsáról, akiket Auschwitzbe küldtek, nem egy kormányülésen, se nem a budapesti parlamentben döntöttek. Még nem is egy náci gyűlésen. A döntés a legmagasabb szintű zsidó kezdeményezésre született: a Zsidó Ügynökség Megmentő Bizottságában!

Íme, mi olvasható az 1943-ban a Zsidó Ügynökség Megmentő Bizottságának Memorandumában: Vajon mindenkit kell segítsünk, akinek szüksége van anélkül, hogy figyelembe vennők az egyének jellemzőit? Nem kellene az egésznek egy nemzeti-cionista jelleget adnunk és megpróbáljuk megmenteni azokat, akik hasznára lehetnek Izrael földjének és a judaizmusnak? Tudom, hogy embertelennek tűnik a probléma ilyenszerű felvetése, de világossá kell tennünk, hogy ha meg tudunk menteni 10.000 embert az 50.000-ből, akik hozzájárulnak az ország megerősödéséhez és a nemzet újjászületéséhez vagy az 1.000.000 zsidó, aki teher lesz az országnak, akkor vissza kell fognunk magunkat és meg kell mentenünk azt a 10.000-et, a kívül maradt millió elkeseredett kérése és szitkozódása ellenére is.

Tehát a 10.000 hasznos zsidó és az egy millió alkalmatlan közül a cionistákat csak a hasznos érdekelte. A többi egy millió (vagy hat) zsidóval történhetett bármi, akár meg is halhattak, nem jelentett veszteséget a cionistáknak. Ez a lehetőség nem zavarta egyik cionista vezetőt sem! Sőt, úgy tűnik, hogy éppen az ők érdekeiket szolgálta!

Tehát zsidók, akik nem akartak zsidókat megmenteni! Miért? Mert szegény zsidók voltak, üres kézzel, így abba a csoportba sorolták, akik nem méltóak, hogy a Szentföldre lépjenek.

A cionisták gondja az volt, hogy megmentsék a hős és vértanú kisebbséget és a hat milliós többséget hagyták a kivégző táborok gondjára, vagyis a magyarországi zsidók szinte teljes kiirtása a Zsidó Ügynökség és a Nemzetközi Zsidó Kongresszus jóváhagyásával vagy pontosabban hozzájárulásával történt...." 


Forrás és a részletek: https://internetfigyelo.wordpress.com/2014/01/28/ki-kuldte-auschwitzbe-a-460-000-zsidot-magyarorszagrol/


HA NEM ÉBREDÜNK, NEM MI LESZÜNK AZ EGYETLEN civilizáció ami el lett takarítva erről a földbolygóról, atombombástól, pénzestől és vallási dogmástól együtt, ha továbbra is egy olyan MEGOSZTÓ, KIFOSZTÓ sátáni RENDSZERT és élősködőket tartunk hatalomban, akiknek PÉNZ LETT AZ ISTEN ÉS AZ I(GAZSÁG), akik ember és Isten közé álltak, hogy az össze vissza lopkodott, átírt, kisajátított és Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és ha kell egymás legyilkolására, hogy ezáltal biztosítsák saját hatalmukat.

Ez a megosztó, egymást kifosztó, gyilkoló, gyarmatosító KÁIN és ÁBEL féle sátáni életforma, szöges ellentéte a magyar hagyománynak és jogrendszernek, és szembe megy minden univerzális törvénnyel. Nincs olyan ....izmus (KOMMUNIZMUS, NÁCIZMUS, LIBERALIZMUS, GLOBALIZMUS, CIONIZMUS, KAPITALIZMUS, JUDAIZMUS stb...) ami ezt a MOCSKOT megmenti.

A napjainkban zajló migrációs pusztítást és a harmadik világháborút is már 1952-ben elkezdték megtervezni, ilyent egy érzelmekkel rendelkező ember nem tesz. Tekintsük meg RABBI RABINOVICH-nak az Európai Rabbik Vésztanácsának Budapesten 1952 január 12-én tartott speciális találkozója *előtti* beszédéből néhány mondatát....Ha megnézzük a mai helyzetet, minden kétséget kizárva, ezt a pusztító aberrált, lelki beteg programot Soros viszi tovább az általa finanszírozott hazaáruló politikai elittel karöltve, akik elárulták nemzetüket és el adták a lelküket. Részletek: http://napitema.blogspot.hu/2017/07/a-migracios-pusztitast-es-harmadik.html
Jézus NEM VOLT ÁLSZENT, HAZUG, SEM NÁCI és világosan beszélt: "Én nem küldettem máshoz, csak Izráel házának elveszett juhaihoz.", "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." EZ VAN MA, ETTŐL A MEGOSZTÓ VALLÁSI ÉS POLITIKAI SÁTÁNI RENDSZERTŐL SZENVED AZ EGÉSZ EMBERISÉG.
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Magyarországon a balliberális értékrend nem más mint a magyar nemzet kifosztása, eladósítása és tönkretétele.

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rendszer és értékrend váltás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

Új közösségi hálózat indult, amely hasonló a facebook-hoz, de itt az aktív tagok pénzt kereshetnek.

Nemzetgyilkossági kísérlet a magyarság ellen! Világra szóló aljas bűnök, TRIANON !