Abraham-Hicks A BŰVÖS JELSZÓ amivel minden vágyad teljesül!

Legtöbb ember úgy áll hozzá az élethez, hogy szeretnének valami olyant csinálni, ami boldoggá teszi őket.

Boldoggá tenne, mert sok mókás emberrel találkoznék közben, boldoggá tenne, mert sok pénzt keresnék vele, boldoggá tenne mert a világ leggyönyörűbb helyen élhetnék.

Feltételek, feltételek és feltételek.....

Ha az itt és mostban a jelenben találsz valamit, aminek a gondolata boldogsággal tölt el, függetlenül attól, mi maga a gondolat, és öszpontosítasz erre a gondolatra, érzésre,  ez ennek következménye, hogy a feltételek, a körülmények, a helyzetek, az emberek és ötletek, amelyek illeszkednek a boldogság érzéséhez, megtalálnak.

Korábban azt gyakoroltátok és úgy éltetek, hogy azt mondtátok:
találnom kell egy olyan körülményt amiben boldog vagyok és aztán meg kell találnom az utat ehhez az áhított körülményekhez.

Mi azonban azt szeretnénk, ha megértenétek, hogy Ti magatok vagytok a Vonzáspont, ami felé áramolnak a körülmények.

Ha tehát képesek vagytok valami olyat találni, amire gondolva, amit megfigyelve, vagy amit megélve boldogságot tapasztaltok, és ezt a lelkiállapotot egy ideig fenntartjátok magatokban, akkor csupa olyan dolog fog beáramlani az életedbe, ami szintén boldogságot hoz, ez lehet egy olyan munka amit akarsz, az a mennyiségű pénz amire vágysz, stb.

Ez azért van így, mert a korábbi kéréseidet már belehelyezted az Örvényedbe és ott minden együttműködő résztvevő összegyűlt és rád vár.

Az Örvényeidbe nem csak a boldogságot helyezted, hanem rengeteg pénzt is. Sok szabadidődet és szabadságot, mindazt amivé válni akarsz, amit tenni akarsz, amit birtokolni akarsz.

Bele helyezted azt a képességedet is, hogy a saját döntéseidet hozhasd meg, hogy te oszthasd be az idpdet, hogy mikor mit csinálsz, hogy valóban szabad legyél, hogy változást hozz az emberek életébe, hogy a hasonló gondolkodású emberekkel megtaláljátok egymást.

Az összes kérésetek megvalósulásának óriási halmaza ott kering az örvényetekben.

És mi a jelszó, hogy hozzáférhessetek mindazokhoz, amit egész életetekben beletettetek az örvényetekbe? Hogyan veheted ki? 

Úgy hogy ha találsz egy áhított körülményt, és abban reménykedsz, hogy valahogy összhangba hozod magad vele vagy úgy, hogy megtalálod a magját, alapját mindannak amit akarsz és gyakorlod magadban amennyire csak tudod, hogy a részeddé váljon és aztán követed a belső késztetést, ami elvezet mindahhoz amire vágysz, ami a boldogság. Ha az utóbbit teszed, megígérhetjük, hogy beteljesítheted a vágyaidat.


Megjegyzések

  1. Ez nagyon igaz. Az emberek a boldogságot azzal azonosítják, hogy van egy új autóm, hatalmas házam, és ettől érzik magukat boldognak. Közben észre sem veszik, hogy ez csak olyan boldogság helyettesítő! Boldog lehet valaki egy apró pici dologtól is. A családjától, a párjától, esetleg az állataitól, fáktól, virágoktól, a napsütéstől, akár egy pici kavicstól...stb... Észre sem veszi azt, hogy a pénz sosem teszi boldoggá, az elmegy elfogy, és ami valójában fontos lett volna az életében, azok mellet szépen elment.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Magyarországon a balliberális értékrend nem más mint a magyar nemzet kifosztása, eladósítása és tönkretétele.

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rendszer és értékrend váltás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

Új közösségi hálózat indult, amely hasonló a facebook-hoz, de itt az aktív tagok pénzt kereshetnek.

Nemzetgyilkossági kísérlet a magyarság ellen! Világra szóló aljas bűnök, TRIANON !