Header Ads Widget

Párkapcsolat - Amit tudnod kell nőként.Hogyan lát egy férfi és miért? Hogyan lehet vele jól kijönni.




A férfi agy, a férfi gondolkodás és a párkapcsolat kérdéseiről. Hogyan lát egy férfi és miért? Hogyan lehet vele jól kijönni anélkül, hogy harcolnod, vagy megalázkodnod kellene előtte.

Hogy egyenjogúak vagyunk ez nagyon fontos dolog, de nem vagyunk egyformák ez legalább olyan fontos tudni. A világlátásunk olyan mértékben különbözik, hogy elképesztő.

A Természet Rendje a párkapcsolatban

Ősidők óta minden társadalomban a férfiak mentek vadászni az élelemért, a háborúba zsákmányt szerezni, ami azt jelenti, hogy mindig is a férfi feladata volt, hogy a családja biztonságáról gondoskodjon.

Ez alatt az asszonyok otthon voltak nevelték, tanították a gyerekeiket, és gondoskodtak a családjukról, mert a nők tudtak (egyelőre még ma is csak ők tudnak) gyereket szülni.

A mai modern korban a társadalom átalakulásban van. Kezdenek felcserélődni a férfi-női szerepek.

A történelem során ez előtt még soha nem fordult elő az, hogy a férfiak milliói évekig távol legyenek a családjuktól. Ez az első és a második világháborúk során viszont így volt.

A Naprendszerünkben az összes bolygó, a Föld is a Nap körül kering. A Hold pedig nem csak a Nap körül, hanem a Föld körül is kering, és nem fordítva.

Ez a valóságban így működik, de ezek egyben szimbólumok (jelképek) is, amelyek a természet legalapvetőbb hasonlóságát fejezik ki. Például, a horoszkópban a nap a férfi szimbólumát testesíti meg, vagyis a férfi az uralkodó, a biztonságnyújtó.

A Hold pedig a nő. A feladata, a szerepe a befogadás, az érzelmi gondoskodás. Nem véletlen, hogy a személyi, számokban és például a numerológiában is, a férfi száma az 1-es, a nő száma a 2-es.

A világegyetemben a legnagyobb rend uralkodik, csak a mi fejünkben nem!

Szimbolikusan (összehasonlítva): ha a nő jó Holdja lesz a férfinak, akkor a nőnek egy ragyogó, fényes Napja lesz.

Milyen csodálatos a magyar nyelv: fele-ség, tehát semmiképpen nem egész! 
Mert a Férfi és a Nő együtt tudja az Egységet megteremteni és ketten Együtt Tökéletesek!

Miért születtél férfinak?

A férfi karmikus küldetése, hogy a döntéseiért felvállalja a felelősséget, hogy határozott legyen, megállja a helyét az életben, családja anyagi biztonságának megteremtése az ő feladata.

Miért születtél nőnek?

A nő karmikus küldetése, hogy érzelmi támasza legyen a férfinak. Az otthon melegét kell megteremtenie (ez nem a mosás, főzés, takarítás, stb., az a bejárónő), ami az érzelmi gondoskodást, az együttműködést, a meleg szeretetet, azt a biztos hátteret jelenti, ami megsokszorozza a férfi energiáját.

A párkapcsolat általában addig jól működik, ha a következő három dolog egyike jelen van:
- Családi fészek létrehozása
- Gyerek(ek) felnevelése
- Közös tevékenység, vállalkozás

Két leggyakoribb hiba, amelyet kapcsolatainkban elkövetni szoktunk:
1. A férfi úgy próbálja megváltoztatni a nő zaklatott hangulatát, hogy átalakul mindent megoldó szakértővé, és azonnali megoldásokat ajánlgat, amivel beletipor a nő érzelmeibe.

2. A nő a – hibákat is elkövető – férfi viselkedését úgy akarja megváltoztatni, hogy kéretlenül tanácsokat osztogat vagy kritizál.

Mire vágyik a férfi: 
Bizalomra, elfogadásra, pozitív megítélésre, felnézzenek rá, helyeslésre, megerősítésre.

Mire vágyik a nő:

Gondoskodásra. megértésre. tiszteletre, hűségre, elismerésre, megnyugtatásra.








Minden párkapcsolat megromlását egy dolog okozza.