A havi bérleted áráért megváltoztathatod az életed minden területét anyagi és lelki szinten egyaránt.

Mik okozzák az anyagi és a lelki problémákat, és ezeket hogyan lehet megelőzni vagy megoldani?


Az emberek többsége ösztönszerűen él a reaktív elméje alapján és többségében rossz életmintákat követ, ha például van valakinek egy állása, akkor egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy:
 • ami nem az ő tulajdona, ott bizonytalan a jövője és ezáltal a megélhetése is.
 • ami nem az ő tulajdona, ott szabályozva van, hogy egyáltalán mennyit kereshet.
 • ami nem az ő tulajdona, ott csak egyik hónapról a másikra tengődhet, kiszolgáltatva, totális bizonytalanságban és lekötve.

Azok akik ma megélhetési problémáktól szenvednek, ezt nem vették figyelembe, és a csodákra várva a totális kilátástalanság szélére kerültek.


 • Nem foglalkoztak azzal, hogy egy többszörösen telített piacból élünk, ahol nincs hiány senkiből és semmiből és ami ma megy nem biztos, hogy 1 hónap múlva is menni fog.
 • Nem foglalkoztak azzal, hogy egy robotizált világban élünk, ahol nem hogy több, hanem egyre kevesebb emberi munkaerőre van szükség, miközben egyre többen leszünk.
 • Nem foglalkoznak azzal, hogy a tervgazdálkodás megszűnt, pontosabban csődbe ment és a piacgazdaságban meg nekik kell gondoskodni a saját jövőjükről.
 • Nem foglalkoznak azzal, hogy nem lesz nyugdíj vagy a ha lesz is nagyon kevés.
A legnagyobb problémát mégis az jelenti, hogy az emberek többségének fogalmuk sincs az ember és a világ működéséről, így nincsenek tudatában annak, hogy minden létező problémát ők maguk teremtettek meg saját maguknak, beleértve az összes betegséget is, nem a jó Isten, nem a kormányok, nem a szomszéd, nem a főnök, nem a körülmények, nem a párjuk, és nem mások.

A "NEM TUDÁS", NEM MENTESÍTI AZOKAT:


 • Akiknek fogalmuk sincs arról, hogy első sorban szellemi lények vagyunk, és lelkünket és szellemünket nem a szüleinktől kaptuk, hanem a teremtő Istentől, ezért teremtő erővel rendelkezünk és tetteiknek következményei vannak, ami a fizikai világunkban rajtuk csapódik le, már itt a földi életükben.
 • Akiknek fogalmuk sincs arról, hogy amikor másokat hibáztatnak a saját problémáikért, ezzel újból és újból megteremtik a saját anyagi, lelki, párkapcsolati problémáikat és betegségeiket.
 • Akiknek fogalmuk sincs arról, miért és honnan kapják a pofonokat az életükre, mitől élnek félelemben, bűntudatban, kilátástalanságban és mindenféle betegségekben.
 • Akiknek fogalmuk sincs arról, hogy honnan jöttünk, miért jöttünk, kik vagyunk, és mi a feladatuk.
 • Akiknek fogalmuk sincs arról, hogy minden létező probléma lelki eredetű és tetteink következménye ami elől, SENKI NEM MENEKÜLHET, nem lehet lefizetni, lehazudni és megkerülni senkinek.
 • Akiknek fogalmuk sincs a világ működéséről, ezért úgy gondolják, hogy majd a pártjuk vagy vallásuk vagy mások fogják eltakarítani az életükből azt a szemetet amit ők maguk teremtettek saját maguknak, TÉVEDNEK!
 • Akiknek fogalmuk sincs arról, hogy a pénzügyi bőség, nem a kemény munkának a jó szerencsének vagy mások kegyének köszönhető és hogy az anyagi bőség ösvénye, az egyszerűen érzelmi út.

Nem kell vagyonokat fizetned, csupán a HAVI BÉRLETED áráért megoldhatod az életed minden területét, anyagi, és lelki szinten egyaránt és mindezt kényelmesen otthonról, kötöttség nélkül, azonnali és korlátlan kereseti lehetőség mellett.

Sehol nem fogsz találni még egy olyan munkahelyet és kereseti lehetőséget, ami a tisztesség, erkölcs és becsületre épül, ami szaktudás nélkül azonnal elkezdhető, ahol a profit nem a hagyományos termék értékesítésekből származik, amit otthonról kényelmesen végezhetsz, ahol nincs verseny és konkurencia harc, ahol akár 8 számjegyű jövedelemre tehetsz szert, miközben rendbe teheted az életed minden területét, lelki, szellemi, fizikai, párkapcsolati és anyagi szinten egyaránt.

Nem úgy mennek a dolgok ahogyan szeretnéd? Nincs jövő képed? Anyagi gondjaid vannak? Szeretnél szabad életet élni? Szeretnél megszabadulni a félelem és a kilátástalanság világából?
AKKOR JELENTKEZZ INGYENES ÉS KÖTELEZETTSÉGMENTES KÉPZÉSÜNKRE!
Regisztráljon és hetente két díjmentes előadást vehetsz igénybe, amelyet Online nézhetsz meg videón!

Részletek: http://users.atw.hu/coachkepzes/index.html
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Hogyan védi jogainkat és tulajdonunkat a Szent Korona a mai illegitim rendszerrel szemben.

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Mit jósol Nostradamus Magyarországra (Pannóniára) vonatkozóan?

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Rendszer és értékrend váltás!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

A világ leggazdagabb emberei (top 10)

Megváltás ! Teljesen kiforgatták Jézus beszédét !