Header Ads Widget

Ha bárki úgy jut pénzhez, hogy mások kárára, illetve becsapása útján, a sors úgyis elveszi tőle azt, vagy valami mást, ami fontos a számára.

Vannak univerzális törvények, amit nem lehet lefizetni, eltitkolni és megkerülni senkinek. Az idő múlásával a sors, kamatot is számol fel az elkövetett helytelen cselekedetért! 
Aki nem tartja be ezeket az univerzális törvényeket, az problémát kap vissza az élete valamelyik területén. Ahányszor megszegi az ember a tisztesség becsület élettörvényét, annyiszor kap vissza problémát. Minél nagyobb mértékben szegi meg valaki a tisztesség becsület élettörvényét, annál nagyobb problémát kap vissza.

Az emberek négy területen kapnak problémákat:

- Betegség formájában,
- Baleset formájában,
- Családi probléma formájában,
- Anyagi probléma formájában.

Mindig abban a formában kapják a problémát az emberek, amiben a legjobban kideríthető, hogy mi a probléma eredeti, tényleges oka.

A tisztesség becsület élettörvényei:

1. Soha ne tegyél olyat, amit nem szeretnéd, ha veled valaki más megtenne!
2. Soha ne tegyél olyat, ami a többség érdeke ellen van!
3. Tedd meg mással azt, amit szeretnéd, ha veled valaki megtenne!
4. Tedd meg azt, ami a többség érdekét szolgálja!
5. Mindig a nagyobb jó érdekében cselekedj!

A tisztesség becsület élettörvényét akkor szeged meg, ha a következőket teszed:

Ártó tettek:

1. Olyat teszel, amit nem szeretnéd, ha veled valaki más megtenne.
2. Olyat teszel, ami a többség érdeke ellen van.
3. A kisebbik jó érdekében cselekszel.

Mulasztások:

3. Nem teszed meg mással azt, amit Te szeretnéd, ha veled valaki megtenne.
4. Nem teszed meg azt, ami a többség érdekét szolgálná.


Az emberek többségének fogalmuk sincs az ember és a világ működéséről, így nincsenek tudatában annak, hogy minden létező problémát ők maguk teremtettek meg saját maguknak, beleértve az összes betegséget is, nem a jó Isten, nem a kormányok, nem a szomszéd, nem a főnök, nem a körülmények, nem a párjuk, és nem mások.

A "NEM TUDÁS", NEM MENTESÍTI AZOKAT:


  • Akiknek fogalmuk sincs arról, hogy első sorban szellemi lények vagyunk, és lelkünket és szellemünket nem a szüleinktől kaptuk, hanem a teremtő Istentől, ezért teremtő erővel rendelkezünk és tetteiknek következményei vannak, ami a fizikai világunkban rajtuk csapódik le, már itt a földi életükben.
  • Akiknek fogalmuk sincs arról, hogy amikor másokat hibáztatnak a saját problémáikért, ezzel újból és újból megteremtik a saját anyagi, lelki, párkapcsolati problémáikat és betegségeiket.
  • Akiknek fogalmuk sincs arról, miért és honnan kapják a pofonokat az életükre, mitől élnek félelemben, bűntudatban, kilátástalanságban és mindenféle betegségekben.
  • Akiknek fogalmuk sincs arról, hogy honnan jöttünk, miért jöttünk, kik vagyunk, és mi a feladatuk.
  • Akiknek fogalmuk sincs arról, hogy minden létező probléma lelki eredetű és tetteink következménye ami elől, SENKI NEM MENEKÜLHET.
  • Akiknek fogalmuk sincs a világ működéséről, ezért úgy gondolják, hogy majd a pártjuk vagy vallásuk vagy mások fogják eltakarítani az életükből azt a szemetet amit ők maguk teremtettek saját maguknak, TÉVEDNEK!
  • Akiknek fogalmuk sincs arról, hogy a pénzügyi bőség, nem a kemény munkának a jó szerencsének vagy mások kegyének köszönhető és hogy az anyagi bőség ösvénye, az egyszerűen érzelmi út.


Tehát vagy a lelkedre hallgatsz vagy a reaktív elméd veszi át az irányítást, ami viszont kikapcsolja a tudatosságodat, és úgy kell cselekedned, ahogy a reaktív elme diktál, egyszerre a két forrás nem működik. Ugyanúgy fogsz működni mint az állat, ösztönösen.

Ha az ember jó állapotban van akkor magas frekvencián rezeg, és képes a saját lelkére hallgatni vagyis a saját lelkével kommunikálni.

Ha valaki alacsony frekvencián rezeg, akkor nem képes a lelkére hallgatni, hanem a reaktív elme veszi át az irányítást az addigi megélt tapasztalatok alapján.

A reaktív elme onnantól hogy megfogantál másodpercenként 30 képet rögzít, hanggal, szaggal, ízleléssel és tapintással ha az kapcsolódik hozzá, akár tudomást veszünk róla, akár nem. Ennek az óriási adatmennyiségnek a tárolására az emberi szervezet nem alkalmas és semmi köze a memóriához.

Van benned egy akár több millió éves lélek, aki óriási tudással rendelkezik.
Csak olyant lehet kitalálni, ami már meg van valahol a világegyetemben.


Szeretnél egy olyan közösséghez tartozni, amely végérvényesen biztosítani tudja a szabadságot, az anyagi függetlenséget és a boldog életet?JELENTKEZZ INGYENES ÉS KÖTELEZETTSÉGMENTES KÉPZÉSÜNKRE!

Regisztráció: http://users.atw.hu/coachkepzes/index.html





A pénzt nem keresni kell, nem állással 
kell rendelkezni, ahhoz hogy pénze legyen az embernek, hanem a pénzt meg kell TEREMTENI.