Header Ads Widget

Egyedülálló kereseti lehetőség fő vagy mellékállásban!



Az elkövetkezendő hónapokban akik úgy gondolják, hogy megy minden majd tovább a társadalmi és gazdasági életben, mint az elmúlt évtizedekben, és közben meg nem tesznek semmit a saját túlélésük, az anyagi biztonságuk, és lelki fejlődésük érdekében, azok nagyon pórul fognak járni!!!

Szánjál rá néhány percet ennek a cikknek az elolvasására mert a tét, az emberiség és a bolygónk megmaradása!! Minél később szabadulsz meg az anyagi és a lelki problémáktól, a kötöttségtől és kiszolgáltatottságtól, annál nehezebb és kilátástalanabb lesz az a világ, amiben élni fogsz a következő években!! Nem hibáztathatsz majd senkit!!!

Ebben a cikkben megismerheted a világ valós működésétés egy olyan lehetőséget, amivel végérvényesen felszámolhatod az anyagi és a lelki problémákat az életedben, kötöttség, kiszolgáltatottság, szaktudás, és fizikai korlátok nélkül.


 Az anyagi és lelki problémák felszámolása! 


Nem minden a pénz, de mivel egy olyan világban élünk, ahol a pénz csereeszközzé vált, ezért fontos, hogy foglalkozzunk a világban zajló eseményekkel, és a megélhetésünket érintő problémákkal!

Az elkövetkezendő időben, minden olyan tevékenység, amely fizikai korlátokba ütközik, gyártás, termelés, üzemeltetés, fuvarozás, szolgáltatás, értékesítés, akár vállalkozói szinten, akár alkalmazotti szinten, egyre nehezebb körülmények között fognak működni, mert a világunkat uraló globális pénzhatalomi elitnek ez a célja és érdeke. Erre jó példa volt az elmúlt években globális szinten zajlott, tudatosan generált, korlátozások, a vírus és oltás őrület és a háborúk, aminek még közel sincs vége. robotizáció és a digitalizáció a következő években teljes mértékben átalakítja az életünket, munkahelyek milliói fognak megszűnni, ami totális kiszolgáltatottá teszi és totális kontroll alá vonja az egész emberiséget.

Ahhoz, hogy jövedelemre tehessünk szert, alapvetően három lehetőség közül választhatunk:

1. Az egyik lehetőség, ha alkalmazottként dolgozunk.

  • Ez esetben eladjuk az időnket és tudásunkat másoknak.
  • Soha nem lesz elég pénzünk, és soha nem tudunk elegendő tartalékot képezni.
  • Senkire nem számíthatunk és csak addig lesz jövedelmünk, amíg napi szinten dolgozunk.
  • Mivel nincs hiány senkiből, ezért retteghetünk attól, hogy bármikor elveszíthetjük az állásunkat.
  • Havi szinten be kell fektessünk, utazásra, ruházkodásra, hogy dolgozhassunk másoknak, és mindezt egy olyan nyugdíjért tesszük, ami szintén nem lesz elég semmire ha egyáltalán még lesz.

2. A másik lehetőség ha vállalkozunk.
  • Ehhez komoly tőkével kell rendelkeznünk és óriási kockázatot kell vállalnunk, különösen a következő években.
  • Ezzel az a probléma, hogy ma egy többszörösen telített piacból élünk és óriási a konkurencia harc.
  • Senkire nem számíthatunk, és csak addig lesz bevételünk, amíg napi szinten dolgozunk és harcolunk a konkurenciákkal.

3. A harmadik lehetőség, hogy igénybe veszünk egy kész rendszert és szolgáltatást. 

A havi utazási bérleted áráért, igénybe vehetsz egy kész rendszert és szolgáltatást, amely több évtizede sikeresen működik, és amely segítségével rendbe teheted az életed minden területét, anyagi, lelki és szellemi szinten egyaránt. Ennél jobb, könnyebb és humánusabb kereseti lehetőséget nem fogsz találni sehol a bolygón!!

Ahhoz, hogy legyen egy jó állásunk vagy vállalkozásunk, tudásra van szükségünk, és mindkét esetben időt, pénzt és energiát kell befektetnünk, hogy tudást szerezhessünk. Amikor megszereztük a tudást, csak azután tudunk profitálni belőle. Nálunk ez úgy működik, hogy miközben tanulunk, ezzel párhozamosan, automatikusan jogosultságot szerzünk a jövedelemszerzésre, amivel nem kell külön foglalkozni!!



Mi az amit kínálunk:
  • Olyan eltitkolt tudásra, teremtőképességekre, ember és életismeretre tehetsz szert, amit nem kapsz meg sehol máshol.
  • Úgy szerezhetsz tudást, szakmát, diplomát, hogy közben az anyagi problémáidat is felszámolhatod, ami 6-8 számjegyű jövedelmet jelent havonta.
  • A tudást közvetlen Teremtői szintről kapjuk azzal kapcsolatban, hogy mi várható és mit kell tennünk az elkövetkezendő években. Szervezetünk, nem szcientológiai, nem vallás, nem egyház.
  • Egy olyan közösséghez tartozhatsz, amely politika és vallásmentes szervezet, és ahol meg kapsz minden támogatást amire szükséged lesz.
  • Tevékenységünk bírósági engedéllyel rendelkezik.
  • Nem igényel szaktudást, kortól függetlenül bárki, bármilyen tevékenység mellett végezheti, szaktudás és kötöttség nélkül, kényelmesen otthonról.

MIÉRT EGYEDÜLÁLLÓ BOLYGÓSZINTEN AMIT KÍNÁLUNK?

Nem valamibe fektetünk időt, pénzt, és energiát, mint bármilyen más tevékenység esetében, hanem olyan tudásba, amit azonnal tudunk használni a mindennapi életünkben, és amit nem vehet el tőlünk soha, senki!

Ma az emberek többsége anyagba süllyedt, ego vezérelt, ösztönlényként éli az életét, és fogalma sincs arról, hogy kitől, miért, és honnan kapják a pofonokat az életükben, ami lehet betegség, baleset, családi és anyagi problémák.

Az egonk az, ami előítéleteket gyárt, másokat hibáztat, és elutasít mindent, ami nem a fizikai világunkhoz köthető, ezáltal megakadályozza a lelkünk és a Teremtőnk közötti kommunikációt. Mivel a fizikai világunktól várjuk a megoldást minden problémánkra, és nem ismerjük az élet, az ember és a világ működését, elnyomjuk a Teremtői belső irányítást, és nem hallgatunk rá!! Helyette hallgatunk a médiákra, a politikusokra, a szomszédra, a párunkra, a szüleinkre, a rokonokra, a barátokra, akiknek mindig van egy jó ötletük számunkra. Majd jönnek a problémák és a csalódások, a félelem, az aggódás, a szorongás, a depresszió, a bűntudat, a szégyen érzet, a kilátástalanság, a menekülés, a megaláztatás, és a fájdalmas lelki üresség érzések. Lelkünk jelzi, amikor rossz úton járunk!! Minél jobban eltávolodunk a Teremtőtől, annál jobban érezzük a lelki ürességet!!! A lelki ürességet meg nem pótolhatjuk a fizikai világunkban semmivel és senkivel!! Pillanatnyi örömöket szerezhetünk, pénzzel, hatalommal, de tartós lelki békét és valós megoldásokat a fizikai életünkben nem!!

Miért van szükségünk tudásra?
Minden ember életében az egyetlen biztos garancia a pozitív változásra, az kizárólag az egyén lelki fejlődése, aminek az a következménye, hogy megváltozik a világ körülötte pozitív irányban. A tudatlanság minden gonosz eszköze és a gonoszság gyökere!

  • Egy olyan világban élünk, ahol van terrorizmus, ami abból lesz, hogy a vallásokhoz társul a tudatlanság. 
  • Van zsarnokság, ami abból lesz, hogy a hatalomhoz társul a tudatlanság.
  • Van káosz, ami abból lesz, hogy a szabadsághoz társul a tudatlanság. 
  • Van korrupció, ami abból lesz, hogy a pénz társul a tudatlansággal. 
  • Van bűnözés, ami abból lesz, amikor a szegénység társul a tudatlansággal.

Hogyan szerezhetsz jövedelmet úgy, hogy közben tudást is szerzel? Kétféleképpen szerezhetsz jövedelmet:

  1. Azonnali és korlátlan kereseti lehetőségben részesülsz, ha ezeket az információkat megosztod másokkal is, akár a Facebook oldaladon, akár e-mailben, olyan személyekkel, akik szeretnék rendbe tenni az életük minden területét anyagi és lelki szinten egyaránt.
  2. Diplomaszerzés után coach szakmában dolgozhatsz külső cégeknek 3000-35,000Ft/óradíjért.
MI LESZ A MUNKÁD?

  • Kérd a regisztrációs linkjét attól a személytől, aki megosztotta veled ezt a cikket. 
  • A kapott linkkel végezd el a díj és kötelezettségmentes regisztrációt.
  • Oszd meg az ismerőseiddel az alábbi reklámanyagot:
  • Ennél jobb, könnyebb és humánusabb kereseti lehetőséget nem fogsz találni sehol a bolygón. Nem igényel szaktudást, kortól függetlenül bárki végezheti kényelmesen otthonról és nincsenek fizikai korlátok. Részletek
  • Akik jelentkezni fognak nálad, kérni fogják tőled a regisztrációs linked, hogy ők is elvégezhessék a regisztrációt. Küld el nekik. Ennyire egyszerű! Nem kell kitalálj semmit, nem kell kínlódj senkivel, nem kell megrendelj semmilyen terméket, és nem kell lekötnöd a figyelmed semmilyen időrabló tevékenységgel.
  • Ha hárman regisztrálnak a te linkeddel és tanulóvá válnak, akkor te már ingyenesen tanulhatsz. Ezzel az egyszeri munkával elindítottál egy olyan folyamatot, amely a végtelen mélységből biztosítja a jövedelmet havonta.

MENNYIT LEHET KERESNI?

Cégünk a tandíjak befizetéséből több mint 70%-át osztja vissza előre meghatározott mértékben a tanulók között. Ahhoz, hogy a befizetett tandíjakból te is részesülj, ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy te is tanulóvá válsz.

Hogyan alakul a jövedelmed nagysága? Például:



Tandíjak:

Ma bármilyen képzés több ezer forintba kerül óránként! Nálunk 420 Ft óránként, ami havi befizetésekre van bontva:
  • Alapképzés-Díjmentes
  • Coach képzés az első hónapban 19,700 Ft.
  • Coach képzés a második hónaptól 12,500 Ft. Társtanulóknak 6000Ft/hó.
A képzéseket igénybe lehet venni, online vagy személyesen. Ha lemaradtál valamelyik előadásról, a webirodádban vissza is nézheted!

Ez egy olyan egyedülálló rendszerben dolgozhatsz, ahol  nincsenek fizikai korlátok, és akkor is jövedelmed lesz havonta, ha éppen nyaralsz vagy betegek vagy. Ráadásul mindez örökíthető!


PÉNZTEREMTÉS




MIRŐL SZÓLNAK A KÉPZÉSEK?
(A képzések és gyakorlási lehetőségek nem nyilvánosak. Igénybe lehet venni online vagy személyesen)





Amennyiben további információkat szeretnél szerezni közvetlen Teremtői szintről azzal kapcsolatban, hogy mi várható és mit kell tenned az elkövetkezendő hónapokban, a saját túlélésed érdekében, akkor itt végezheted a díj és kötelezettségmentes regisztrációt.