Meg tudunk szabadulni az életünket tudatosan megnyomorító, kizsákmányoló pénzhatalmat szolgáló pártoktól és rendszerektől.

Mostantól egy olyan ütőképes rendszer áll rendelkezésünkre, amely lehetővé teszi, hogy  mindenki a saját érdekének megfelelően megtalálja benne a helyét, ahol összefogással, egyszerre megmozdulva, valóban meg tudunk szabadulni az életünket megnyomorító, kizsákmányoló pénzhatalmat szolgáló pártoktól és rendszerektől.

Hiába szavazol, hiába tüntetsz és hiába harcolsz a jogaidért, mert NEM ÉRSZ EL VELE SEMMIT. MAGYARORSZÁGON egy ILLEGITIM rendszer van érvényben ILLEGITIM élősködőkkel, akik ugyanabban a kifosztó rendszerben fedezik egymást, akik váltva egymást TUDATOSAN kifosztották és eladósították ezt az országot.

A tudatos társadalom közösség azoknak a magyar embereknek szól, akik mentesek a pártoskodástól, akik már értik, hogy nem szembeszállni, hanem építeni kell, akik tenni akarnak magukért, a családjukért, a nemzetükért, akik megértették, hogy saját kultúránk, szellemiségünk, cselekvő képességünk ebben a korban is képes megtartani a magyar nemzetet.

CSATLAKOZZ HOZZÁNK TE IS!
A közösség jogi hátterét a Civil MultiMédia Nonprofit Kft biztosítja.

Miért csatlakozzatok? 


  • Mert egy illegitim, érvénytelen alaptörvény van Magyarországon és egy magánhatalomnak adózunk.
  • Mert többé nem leszel egyedül és kiszolgáltatva az illegitim hatalomnak a jogi és egyéb problémáiddal.
  • Mert egységben az erő és egy komoly szakértelemmel rendelkező csoport áll mögötted.
  • Mert azok akik nem foglalkoznak a TE PROBLÉMÁDDAL és továbbra is az illegitim törvények alapján bíráskodnak fölötted, azok felkerülnek egy listára és komoly következményekre számíthatnak.
  • Mert hamarosan megismerhetsz egy konkrét cselekvési tervet, ahol VÉGRE a nép fog alkotmányozni és nem az idegen érdekeket képviselő jött ment illegitim társaság.
  • Mert különben esélyünk sincs megvédeni hazánkat, a további kifosztást és a gyermekeink jövőjét. 
  • Mert nem kell tüntetni és felforgatni semmit a jogrendszerűnk értünk van és nem a hatalomért.
Három szóval elküldhetjük a szervezett magánhatalom és a globális nagytőke Magyarországi pokolfajzatait melegebb éghajlatra, azután pedig megteremthetjük a szeretet alapú, igazságos, jóléti magyar társadalmat, ha jó sokan és jó hangosan kimondjuk:  AZ ALAPTÖRVÉNY ÉRVÉNYTELEN!


Csatlakozás: https://tudatostarsadalom.hu/

MAGYARORSZÁG KÜLDETÉSE, NEM AZ ILLEGITIM PÁRTOK CSERÉLGETÉSE!  Ha nem ébredünk, nem mi leszünk az egyetlen civilizáció ami el lett távolítva erről a földbolygóról, atombombástól, pénzestől és vallási dogmástól együtt, ha továbbra is egy olyan MEGOSZTÓ, KIFOSZTÓ, GYILKOLÓ sátáni RENDSZERT és élősködőket tartunk életben, akik a pusztításra lettek teremtve, akiknek PÉNZ lett az ISTEN és az I(GAZSÁG), akik semmibe veszik az UNIVERZÁLIS törvényeket, akik ember és Isten közé álltak, hogy a saját maguk által alkotott és Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és ha kell egymás legyilkolására, hogy ezáltal biztosítsák saját hatalmukat. Részletek: http://napitema.blogspot.hu/2017/06/magyarorszag-kuldetese-nem-megoszto.html

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Hogyan védi jogainkat és tulajdonunkat a Szent Korona a mai illegitim rendszerrel szemben.

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Mit jósol Nostradamus Magyarországra (Pannóniára) vonatkozóan?

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Rendszer és értékrend váltás!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

A világ leggazdagabb emberei (top 10)

Megváltás ! Teljesen kiforgatták Jézus beszédét !