Hogyan tudsz kapcsolatot teremteni a lelkeddel és hogyan tudsz megszabadulni minden problémádtól?

A lelkünk tudja mi a jó nekünk és nem csapható be és tetteinknek következményei vannak. Egy teremtett világban élünk, ahol semmi nem történik véletlen, mindennek OKA van. NEM TUDÁS NEM MENTESÍT SENKIT és tetteink következményei rajtunk csapódnak le, balesetek, betegségek és életproblémák formájában.  

Ezt azért fontos tudni, mert lelkünket és szellemünket azt nem a szüleinktől kaptuk, hanem a Teremtő Istentől, és vannak univerzális törvények, amit nem írhat felül senki. Lelkünk ahonnan származik, azt a rendszert úgy hívják hierarchia, ahol a csúcson a Teremtő Isten van. 

Az univerzális törvények nem azonosak az általunk alkalmazott jogszabályokkal, ezért van ennyi boldogtalan, kilátástalan, betegségekben szenvedő és anyagi problémákkal küszködő ember ezen a földbolygón.

Legtöbb ember ösztönszerűen él. Ha valaki nincs olyan állapotban, hogy kapja a tudást a lelkétől, akkor az előző problémái alapján megélt és az elméjében tárolt információk alapján fog cselekedni. Hallgatni fog a rokonaira, barátaira, vagy a médiára. Jó ha tudod, hogy a rokonaid, barátaid és a média, mind azt akarják, hogy te azt csináld, amit ők akarnak és nem azt ami neked jó, és nem azt ami a küldetésed lenne.

A gondolkodás az gond(oldást)jelent, ha nem talál megoldást, akkor nincs gondoldás csak ösztönszerű cselekvés mint az állatoknál.

Egy olyan ember aki haragos, ellenséges, elnyomó, stb.., ami egy alacsony rezgésszint, és nincs tudatában az univerzális törvényekről, nem ismeri a hangulati szintek jelentőségét és ezeknek az alkalmazását, az nem megold problémákat hanem létrehoz.

Regisztrálj díj és kötelezettségmentes képzésünkre. Lehetőséged van megszerezni azt a tudást ami ahhoz kell, hogy boldog életet élj anyagi problémák nélkül.
Itt tudsz regisztrálniRegisztrálj díj és kötelezettségmentes képzésünkre. Lehetőséged van megszerezni azt a tudást ami ahhoz kell, hogy boldog életet élj anyagi problémák nélkül.
Itt tudsz regisztrálni
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Egyedülálló kereseti lehetőség fő vagy mellékállásban!

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rendszer és értékrend váltás!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

A globális hatalomnak a káosz teremtés a fegyvere!

Ki is Jehova Isten és miért veszélyes történelmünk a félelem világában élőkre?

Megváltás ! Teljesen kiforgatták Jézus beszédét !

Magyarország TUDATOS pusztítása, kifosztása és eladósítása nem 10 éve kezdődött.