Mi a hosszú boldog élet titka és ezt hogyan érheti el?


Eddig mekkora veszteség érte, anyagi, fizikai, lelki, párkapcsolati területen azért, mert hibás döntéseket hozott? Tetteinknek következményei vannak, akár tudomást veszünk róla, akár nem ami rajtunk csapódik le és nem földi jogszabályok vagy erkölcsi normák alapján.

Ha nem fejlődnek az emberek le leszünk törölve erről a földbolygóról. Több ezer éve hazugságban tartanak minden szinten, nem vagyunk kapcsolatban a Teremtővel és állati szintre süllyesztették az egész emberi fajt. Nem emberek irányítanak, amiről az emberek 99%-nak fogalmuk sincs. 

A mindenkori politikai elit ezek kiszolgálói, és egyetlen céljuk van hogy hülyítsenek, hogy irányíthatóak legyünk, vallási, társadalmi és politikai szinten egyaránt.

Az emberek többsége párt állatként éli az életét és külső forrásból várják életük jobbra fordulását, úgy gondolják, hogy majd a pártjuk vagy vallásuk vagy mások fogják eltakarítani az életükből azt a szemetet amit ők maguk teremtettek saját maguknak. TÉVEDNEK!

Minden embernek meg van a lehetősége, hogy hozzá jusson az eltitkolt tudáshoz, aminek forrása nem földi eredetű , ami nélkül problémákat, problémákra fogunk halmazni és egy mókuskerékben fogunk élni, tele félelemmel, szenvedéssel, betegségekkel és kilátástalansággal, ami nem más mint, tetteink KÖVETKEZMÉNYE. 
Az emberiség feladata az ARANYKOR megvalósítása és nem az ...izmusok (kommunizmus, nácizmus, globalizmus, kapitalizmus, cionizmus, liberalizmus, stb..).

Ha valóban fontos Önnek, a jövője, a családja, és az emberiség jövője, akkor regisztráljon és mielőbb vegyen részt a díj és kötelezettségmentes képzésünkön. https://goo.gl/T20Z8lMegjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Magyarországon a balliberális értékrend nem más mint a magyar nemzet kifosztása, eladósítása és tönkretétele.

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rendszer és értékrend váltás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

Új közösségi hálózat indult, amely hasonló a facebook-hoz, de itt az aktív tagok pénzt kereshetnek.

Nemzetgyilkossági kísérlet a magyarság ellen! Világra szóló aljas bűnök, TRIANON !