Te párt állat, neked és a hozzád hasonlóknak köszönhetjük Magyarország tönkretételét.

Nektek köszönhető, akik még mindig úgy gondoljátok, hogy majd az illegitim pártotok vagy vallásotok, vagy mások fogják eltakarítani az életetekből azt a szemetet, amit tudatlanságotokkal Ti teremtettek meg saját magatoknak. Nem a pártok, nem a szomszéd, nem a körülmények, és nem mások. A pártok csupán tükörképe annak a lebutított tömegnek, akiknek fogalmuk sincs az élet, az ember és a világ működéséről.


  • Nektek köszönhető, hogy Magyarországon egy illegitim rendszer van.
  • Nektek köszönhető, hogy egy illegitim bandának adózunk, akik jogilag nem tehetnék a lábukat semmilyen hatalom közelében, akik akkor érzik jól magukat ha kár éri nemzetünket, akik nem felzárkóztak, hanem úgy gondolják a végtelenségig lehet lopni, csalni, hazudni és élősködni ezen a nemzeten.
  • Nektek köszönhető Magyarország kifosztása, a nyomor, a nélkülözés, a pusztítás, a tudatlanság és a kilátástalanság.


Vajon hány millió áldozat kell még nektek, hogy beteljetek a pusztítással?


Az emberiség feladata és küldetése nem az ...izmusok támogatása Te szerencsétlen párt moslék (kommunizmus, nácizmus, globalizmus, kapitalizmus, cionizmus, liberalizmus, stb..), hanem az ARANYKOR megvalósítása.

HA NEM ÉBREDÜNK, NEM MI LESZÜNK AZ EGYETLEN civilizáció ami el lett takarítva erről a földbolygóról, áldemokráciástól, atombombástól, pénzestől és vallási dogmástól együtt, ha továbbra is egy olyan MEGOSZTÓ sátáni RENDSZERT és élősködőket tartunk hatalomban, akik a pusztításra lettek teremtve, akiknek PÉNZ LETT AZ ISTEN ÉS AZ I(GAZSÁG), akik ember és Isten közé álltak, hogy az össze vissza lopkodott, átírt, kisajátított és Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és ha kell egymás legyilkolására.


Ez a megosztó, egymást kifosztó, gyilkoló KÁIN és ÁBEL féle sátáni életforma, szembe megy minden univerzális törvénnyel. Nincs olyan ....izmus (KOMMUNIZMUS, NÁCIZMUS, LIBERALIZMUS, GLOBALIZMUS, CIONIZMUS, KAPITALIZMUS, JUDAIZMUS stb...) ami ezt a MOCSKOT megmenti. Szent könyvükből csöpög a vér, a bosszú, más nemzetek, kihasználása, kifosztása, eltaposása, kiirtása.


Minden embernek meg van a lehetősége, hogy hozzá jusson az eltitkolt tudáshoz, aminek forrása nem földi eredetű , ami nélkül problémákat, problémákra fogunk halmazni és egy mókuskerékben fogunk élni, tele félelemmel, szenvedéssel, betegségekkel és kilátástalansággal, ami nem más mint, tetteink KÖVETKEZMÉNYE. A tudatlanság ára!


Az emberiség tudatos pusztítása!Ha valóban érdekel a jövőd, a családod és az emberiség jövője, akkor regisztrálj: https://goo.gl/T20Z8l


Ha valóban változást akarsz rendszer szinten, meg van minden jogunk és eszközünk, hogy VÁLASZTÁSOK és TÜNTETÉSEK nélkül, eltakarítsunk a sátáni fajzatokat minden hatalomból, mert ez az ország nem a nemzetgyalázó, idegen érdekeket szolgáló élősködők tulajdona, még akkor sem ha egy ILLEGITIM rendszerrel legitimitást varázsoltak maguknak: http://napitema.blogspot.hu/2017/12/meg-tudunk-szabadulni-az-eletunket.html
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

VÉGÍTÉLET! Egy évetek van, hogy mindennel készen legyetek. Mindenki saját felelősségére olvassa!

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rendszer és értékrend váltás!

Magyarország kormánya valójában egy bejegyzett cég!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Biztos hogy az elutasító gyermekvállalásért csak anyagi dolgok állnak a háttérben?

Egyedülálló kereseti lehetőség fő vagy mellékállásban!

Magyarország küldetése nem a megosztó pártok cserélgetése, a tét az emberiség megmaradása.

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!