Header Ads Widget

Szemkilövetőkkel és bevándorláspártiakkal semmilyen körülmények között nincs alkunak és tárgyalásnak helye.

Nemzeti összefogásra van szükség, felül kell emelkedni a tolvajlásokon, amit azok terjesztenek, akik tudatosan lepusztították, eladták és eladósították ezt az országot. 

Te párt állat, mit nem értesz azon, hogy egy megosztó velejéig romlott korrupt rendszerben, mindig az a politikai elit támogatói kapnak nagyobb támogatást, akik éppen a hatalmat gyakorolják de nem mindegy hogy hazai vagy idegen érdekeket szolgálnak.

Ezen lehet javítani de a migrációs pusztításon soha!

Eddig jellemzően az volt a bal liberális gyakorlat, hogy minden közbeszerzést nyerjen meg egy külföldi multi cég, és az fizesse meg zsebbe ennek a nyerésnek az árát.

Most meg többnyire magyar vállalkozók nyernek el ilyen típusú közbeszerzéseket
Ez a jelenség alkalmas lett arra, hogy a lebutított állatcsordának milliárdos tolvajlásokról beszéljenek azok, akik éppen eladták és eladósították az országot.

Ebből a "tolvajlásokból" lett visszavásárolva a nemzeti vagyon egy része, amit egyébként zömében a bal liberális kormányok adtak el. Ennek a nemzeti vagyonnak egy részét az állam vette meg, egy részét pedig, magyar befektetők vették meg.


Vajon jobb lenne ha külföldi cégek építenék a különböző infrastruktúrákat hazánkban és vinnék ki a profitot az országból? Miért és kiknek fáj az, ha egy magyar vállalkozó nyer meg bizonyos beruházásokat, pályázatokat?

Ha valaki garanciát akar kapni arra, hogy semmiképpen ne bevándorláspárti és szemkilövetős párti erők jussanak hatalomba, akkor nagyon meg kell fontolnia, hogy hova szavaz mert egy 4 évente egyszer történő pillanat teljesen vissza fordíthatatlanná válik a nemzet önrendelkezésének a megvédése.

Szemkilövetőkkel és bevándorláspártiakkal semmilyen körülmények között nincs alkunak és tárgyalásnak helye - jelentette ki az ECHO TV Napi aktuális című műsorában Gaudi-Nagy Tamás a Nemzeti Jogvédő Szolgálat alapítója. Az egykori jobbikos képviselő leszögezte: a nemzet ellen követ el bűntettet az, aki bűnsegédként szerepet vállal Gyurcsány és bandája kormányra kerülésében.