Zsarolás, migrációs pusztítás, hazaárulás nyíltan. A 2018-as választás tétje óriási!

Az Euro-liberó  sátáni szervezet már évek óta, nem az Európai emberek problémáival van elfoglalva, hanem a sehová fel nem zárkózni akaró migrációs pusztítás elősegítésével. Ez azoknak az érdeke akiknek többségük szintén soha, sehová nem tudtak felzárkózni és létezésük óta a megosztásból és a gyűlöletkeltésből élnek.

Ha eddig bárkinek, bármilyen kétsége lett volna a magyar bal-lib szándékaival kapcsolatban, amennyiben választásokat nyernének, föltétlenül nézze meg az alábbi videót, hogy milyen támogatóik is vannak Brüsszelben.

Miközben Magyarországon az ellenzéki pártok egymással versengve KICSINYÍTIK, JELENTÉKTELENÍTIK a tömeges migrációt, az idegenek betelepítése veszélyét, aközben az Európai Parlamentben nap mint nap győződhetünk meg arról, hogy a migránspártiak elszántsága változatlan, s pezsgőjüket már hűtik az április 8-i magyarországi választásokra.

Tudjuk, hogy a Te pártod a legtökéletesebb és a legigazmondóbb legalábbis ellenzékből, de most nincs időnk próbálkozásokra, mert nyakunkon a migrációs veszély és van Soros terv! Tedd félre a személyes vélt vagy valós előítéletedet, a piti semmit nem kezelő pártodat, amely csak szavazatokat fog majd elnyelni, mert a tét Magyarország megmaradása, a szabadságunk és függetlenségünk megtartása.

A migrációs probléma csak úgy lenne kezelhető, ha választ kapnánk arra, hogy a hazaáruló pártok mit keresnek a magyar parlamentben, kit képviselnek és milyen jogon élősködnek a magyar nemzeten. Na ezeket kell kitakarítani a magyar parlamentből. 

Azt mindenki tudja kikből áll a nemzeti oldal még akkor is ha nem tökéletes és nem vagyunk tisztában az igazság minden részletével, de vajon kikből is áll az áll ellenzéki pártok többsége és kit szolgálnak? Röviden összefoglalva a többségük azokból áll, akiknek ez az ország nem több mint egy lakópark, akiknek minden és mindenki fontosabb mint a magyar ember és a magyar nemzet. Ami hajtja őket az valójában nem az igazság, a béke, a haza szeretet, hanem a nemzetgyűlölet és a káosz gyártás, mert akkor érzik jól magukat, ha valami kárt tudnak tenni ennek az országnak. Ezt számtalanszor bebizonyították Brüsszelben is.

Nos ezek féltik a demokráciát, a sajtószabadságot, ezek náciznak, ezek beszélnek rablásról és ezek beszélnek diktatúráról, hogy a lebutított állatcsordát megosszák.

A különböző színekben bújtatott bal és ellenzéki pártok többsége mögött valójában egy teljes mértékben idegen érdekeket szolgáló nemzet ellenes szervezet áll. Ennek a nemzet ellenes globális szervezetnek meg egyetlen célja van a migrációs pusztítás elősegítése Európa szinten és ezáltal a nemzetek felszámolása. Ugye mennyire igazságos és demokratikus, miközben demokráciáról, az emberi jogokról, és az Európai értékekről fecsegnek? És te ezekért tüntetsz, köpködsz és gyűlölsz te szerencsétlen?

Fő tevékenységük, hogy akár valótlan hírek gyártásával is,  megosszák, összeugrasszák, bomlasszák a nemzeti egységet és lejárassák mindazokat, akik valamilyen szinten a nemzetünket szolgálják. Céljuk nem a nemzeti ügyek és problémák felszámolása, hanem a hatalom megszerzése, mert csak így tudnak beépülni és ártani nemzetünknek, így tudják kiszolgálni függetlenségünket, szabadságunkat és nemzeti vagyonunkat idegen érdekeknek.

Minden létező megmozdulás, tüntetés és felforgatás mögött ott állnak ezek a szervezetek, persze nemzetünkért aggódva és a "magyar emberekért" szlogent használva. Ennél aljasabb, veszélyesebb, álszent, hazug kártevő szervezet nincs több a világon.

A kérdés csak az, hogy egy ilyen nyíltam hazaárulókkal felhígított parlamentben, hogyan lehet a magyar emberek és a magyar nemzet érdekeit képviselni? Úgy hogy felébredsz te szerencsétlen agymosott, mert bármennyire is hihetetlen de a magyar pártok többsége, NEM A MAGYAR NEMZET érdekeit szolgálja,  sem itthon, sem nemzetközi szinten.

Ebben a velejéig romlott, korrupt, kettős mércére épülő áldemokráciában egyetlen párt sem tökéletes és nem is lesz soha, de amíg nem ismered fel a valódi nemzet pusztítókat akik itt élnek közöttünk és úgy szereznek hatalmat hogy azt terjesztik amit hallani szeretnél és persze a "magyar emberekért" szlogennel, addig a hazaáruló kártevőknek mindig lesz 4 év ciklusokban lehetősége arra, hogy továbbra is hatalmat szerezhessenek és akadálytalanul pusztíthassák nemzetünket. ŐK SOHA NEM FOGNAK VÁLTOZNI, SEM FELZÁRKÓZNI, NEKED KELL ÉBREDNI. 

Ha nem lennének ezek a nemzet ellenes, hazaáruló, megosztó gyűlöletkeltő élősködők a magyar parlamentben, akkor Magyarország nem lenne lerabolva és eladósítva. EZ ENNYIRE EGYSZERŰ!

Zsarolás, pusztítás, hazaárulás nyíltan. Akár 50-60 ezer munkahelyet is készek feláldozni céljaik eléréséhez, mondta a Soros György által fenntartott Magyarországi civil szervezetek két prominens képviselője. Minden ellenkező ígérettel szemben az „egyesült ellenzék” (más néven: a - most alakuló - „horror-koalíció”) igenis be fogja engedni a bevándorlókat, azaz engedni fog az európai uniós és nemzetközi nyomásnak a tömeges migráció ügyében. Morvai Krisztina elemzéséből kiderül, hogy ez miért vehető biztosra.Újabb hazugság 1300 milliárdról és a gyémánt bizniszről

Ha már a tolvajlásokról beszélünk, akkor eddig jellemzően az volt a bal-liberális gyakorlat, hogy minden közbeszerzést nyerjen meg egy külföldi multi cég, és az fizesse meg zsebbe ennek a nyerésnek az árát.

Most meg többnyire magyar vállalkozók nyernek el ilyen típusú közbeszerzéseket. 
Ez a jelenség alkalmas lett arra, hogy nemzeti érdekeket szolgáló célszemélyeket járassanak le, úgy hogy a lebutított állatcsordának milliárdos tolvajlásokról beszéljenek pont azok, akik éppen TUDATOSAN lepusztították, eladták és eladósították ezt az országot.

Vajon miért és kiknek fáj az, ha egy magyar vállalkozó nyer meg bizonyos beruházásokat, pályázatokat és nem a multi cégek, akik kiviszik a pénzt az országból? HÁT AZOKNAK A NEMZETÜNKÖN ÉLŐSKÖDŐ KÁRTEVŐKNEK, AKIK ÉPPEN MOST VALÓBAN NEM LOPHATNAK.

Ugye nem gondolja senki komolyan, hogy egy sikeres vállalkozónak akik pályázatokat nyernek el és egyébként nem az elmúlt 10 évben lettek sikeresek, szükségük lenne bármilyen tolvajlásra?

A bal-lib sajtóból ömlik a "tolvajlásokról" szóló hírek, ami részben a megosztásra részben a migrációs pusztítás lefödésére alkalmas.

Ismersz olyan embert, aki azért nem kapott fizetést mert a kormány ellopta? Ismersz olyan embert, aki azért nem tud vállalkozni ha már nem talál magának munkahelyet, mert a kormány nem engedte? Ismersz olyan embert akit a kormány korlátoz abban, hogy mennyit kereshet? Egyébként meg nem a kormányok adják a melót, hanem a piac és a jó létet azt neked kell megteremtened saját magadnak feltéve ha meg vannak hozzá a képességeid.

Az igazságot kereső bal-lib hírgyár és szekértábora, arról már nem beszél, hogy vajon kik daraboltatták fel, rabolták le és adósították el hazánkat, és persze az egész világot mondjuk név szerint? EZ VALAHOGY NEM MEGY NEKIK.

  • Soha nem beszélnek például arról, hogy vajon kik miatt vannak migránsok, kik pénzelik és kik teremtik a káoszt és pusztítást az egész földbolygón?
  • Miközben folyamatosan a demokráciáról, emberi jogokról fecsegnek, soha nem beszélnek arról, hogy a migrációs pusztítok, kitől kaptak bármilyen felhatalmazást Európa szétverésére és ennek mi köze a DEMOKRÁCIÁHOZ? A migrációs pusztítást és a harmadik világháborút már 1952-ben elkezdték megtervezni. 
Tekintsük meg RABBI RABINOVICH-nak az Európai Rabbik Vésztanácsának Budapesten 1952 január 12-én tartott speciális találkozója *előtti* beszédéből néhány mondatát: 


"Üdvözöllek benneteket, gyermekeim. Azért hívtalak benneteket, hogy megismételjem új programunk alapvető lépéseit. Jó tudjátok, hogy azt reméltük, hogy lesz 20 évünk a háborúk között, hogy megszilárdítsuk azokat a nagy nyereségeket, amelyeket nekünk a második világháború jelentett, de sokan közülünk különböző fontos területekről ellenzik ezt és most minden rendelkezésünkre álló erővel azon kell dolgoznunk, hogy ötven éven belül előkészítsük a harmadik világháborút"...,,Ötven éven belül ez a program el fogja érni célját, a harmadik világháborút, amely pusztításban minden előtte valót felül fog múlni.

Izrael természetesen semleges marad, és amikor mindkét oldal ki lesz merülve és szétverve, akkor mi bíráskodni fogunk és ellenőrző-bizottságokat küldünk minden tönkretett országba. Ez a háború minden időkre be fogja harcunkat fejezni a gójok ellen.
Nyilvánosan felfedjük mivoltunkat Ázsia és Afrika népei előtt. 

Biztonsággal állíthatom, hogy 2000-ével első felében születik az utolsó generációja a fehér gyerekeknek. A mi ellenőrző bizottságunk a népek békéje és a fajok közötti feszültségek megakadályozása érdekében meg fogja tiltani a fehérek egymás közötti házasságát. 

A fehér férfinak sötét nőkkel kell együtt élnie míg a fehér nőnek fekete férfiakkal. Így el fog tűnni a fehér faj, mert a sötétekkel való keveredés a fehér ember végét jelenti és legveszélyesebb ellenségünk így csak emlék marad. Elindulunk az ezeréves béke útján, a Pax Judaica útján, és fajunk lesz a világ vitathatatlan ura. A mi magasabb rendű szellemi képességeink könnyen lehetővé teszi számunkra a sötét emberek fölötti uralmat........"

Ma minden ember láthatja és megtapasztalhatja, hogy Soros György folytatja a fenti pusztítást és az alapítványain keresztül finanszírozza a teljes bevándorlást, a világ nemzetei KÁRÁRA. Ezt a folyamatot nemzetközi szinten segítik azok a hazaárló politikusok, akik becsapták saját nemzetüket és eladták a lelküket.

Ennek a fajkeverésnek egyetlen célja van és pedig az, hogy átszínezzék Európát, mint az Egyesült államokat, hogy bevezessék az egész világon a teljes diktatúrát. Teszik ezt úgy, hogy DEMOKRÁCIÁRÓL fecsegnek, miközben ez a fajkeverés is egy kő kemény diktatórikus módon történik, amire SENKITŐL NEM KAPTAK, SEMMILYEN FELHATALMAZÁST.

A probléma az, hogy a diktatúra bevezetéséhez, a fehér ember útban van, és túl sokan vannak. Ezért kell a fajkeverés, mert a fehér ember tudatos és nem lehet diktatórikusan irányítani, mert előbb vagy utóbb ki fog törni ebből a diktatúrából. Minden más népet, diktatórikusan lehet irányítani, ilyenek az arabok, a sárgák és a feketék.Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

VÉGÍTÉLET! Egy évetek van, hogy mindennel készen legyetek. Mindenki saját felelősségére olvassa!

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rendszer és értékrend váltás!

Magyarország kormánya valójában egy bejegyzett cég!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Biztos hogy az elutasító gyermekvállalásért csak anyagi dolgok állnak a háttérben?

Egyedülálló kereseti lehetőség fő vagy mellékállásban!

Magyarország küldetése nem a megosztó pártok cserélgetése, a tét az emberiség megmaradása.

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!