A 2018-as választás tétje a szabadságunk és függetlenségünk megtartása.

Ha vennéd a fáradságot és utána néznél a bal-lib hazug hírgyár MILLIÁRDOS tolvajlásairól szóló híreknek, különösen most VÁLASZTÁSOK ELŐTT, POFÁRA ESNÉL, mert min.a 99 %-a NEM IGAZ!

Ha vennéd a fáradságot és utána néznél a bal-lib hazug hírgyár MILLIÁRDOS tolvajlásairól szóló híreknek, akik most éppen Vonát is tolják POFÁRA ESNÉL, mert min.a 99 %-a NEM IGAZ!

Vona nem régiben nyilatkozott, hogy elképzelhető a momentummal az együttműködés és itt van a kutya elásva, mert minden bizonnyal a momentumot meg Soros pénzeli, aki tele van jó ötletekkel Magyarország kárára.

Ez az igazság kereső bal-lib oldal mélyen kussol arról, hogy vajon kik rabolták le az egész világot, kik teremtik a káoszt, a migrációt és a pusztítást az egész földbolygón. EZ VALAHOGY NEM MEGY NEKIK, NEM MEGY MERT ENNEK A GLOBÁLIS KIFOSZTÓ, PUSZTÍTÓ RENDSZERNEK A SZEKÉRTOLÓI!

Ha valóban fontos neked ez az ország, akkor a migráns simogató, kerítés bontó, Soros bérenc nemzetáruló pártokra NEM SZAVAZOL!

A bal-libsik egyértelműen bebizonyították itthon és Brüsszelben egyaránt, hogy mindent és mindenkit képviselnek, kivéve a magyar embert és a magyar nemzetet, mert számukra ez az ország nem több mint egy lakópark. 

Annyira nemzet ellenes, hazaáruló, kártevő pártokról van szó, hogy még csak a ZÁSZLÓNKAT sem használják. Ezek mitől magyarok? Egyáltalán milyen jogon tehetik be a lábukat a magyar parlamentben és milyen jogon élősködhetnek a magyar nemzeten?

Fő tevékenységük, hogy akár valótlan hírek gyártásával is, megosszák, összeugrasszák, bomlasszák a nemzeti egységet és ha sikerül annyi embert maguk mögé állítani, hogy hatalmat szerezzenek, akkor kiszolgálják hazánkat idegen érdekeknek, mint ahogyan ezt mindig is tették.

Ez volt és ez lesz a bal-liberó nemzetáruló élősködők tevékenysége, ha újra megengedjük


A különböző színekben bújtatott bal és ellenzéki pártok többsége mögött valójában egy teljes mértékben idegen érdekeket szolgáló nemzet ellenes szervezet áll. Ennek a nemzet ellenes globális szervezetnek meg egyetlen célja van és ez NEM AZ EURÓPAI EMBEREK problémáinak a megoldása, hanem a migrációs pusztítás elősegítése, amit szintén ők maguk hoztak létre. Nem meglepő, hogy ugyanez a banda ezerrel támogatta azt is amikor bombázták őket. Ugye mennyire igazságos, emberi, békés és demokratikus cselekedet, miközben emberi jogokról, demokráciáról és az Európai értékekről fecsegnek? 

Nem beszélve arról, hogy ez a bal-lib banda senkitől nem kapott semmilyen felhatalmazást Európa szétveréséhez.

Ha eddig bárkinek, bármilyen kétsége lett volna a magyar bal-lib szándékaival kapcsolatban, amennyiben választásokat nyernének, föltétlenül nézze meg az alábbi videót, hogy milyen támogatóik is vannak Brüsszelben.

Ebben a kettős mércére épülő áldemokráciában egyetlen párt sem volt vagy lesz tökéletes, de ha már a tényekről és a tolvajlásokról beszélünk, akkor mégis csak van különbség a pártok között. 

Eddig jellemzően az volt a bal-liberális gyakorlat, hogy minden közbeszerzést nyerjen meg egy külföldi multi cég, és az fizesse meg zsebbe ennek a nyerésnek az árát.

Most meg többségében magyar vállalkozók nyernek el ilyen típusú közbeszerzéseket. Ez a jelenség alkalmas lett arra, hogy milliárdos tolvajlásokról beszéljenek pont azok, akik éppen TUDATOSAN lepusztították, idegen kézre juttatták a nemzeti vagyont és eladósították ezt az országot.


Vajon miért és kiknek fáj az, ha ezekből a "TOLVAJLÁSOKBÓL" vissza vásároljuk az eladott nemzeti vagyont, energia szektort, bankot stb..., vagy kinek fáj az, ha egy magyar vállalkozó nyer meg bizonyos beruházásokat, pályázatokat és nem a multi cégek, akik kiviszik a pénzt az országból? HÁT AZOKNAK A NEMZETÜNKÖN ÉLŐSKÖDŐ KÁRTEVŐKNEK, AKIK ÉPPEN MOST VALÓBAN NEM LOPHATNAK ÉS NEM IRÁNYÍTHATNAK. EZ ENNYIRE EGYSZERŰ.
A migrációs pusztítást és a harmadik világháborút már 1952-ben elkezdték megtervezni. 
Tekintsük meg RABBI RABINOVICH-nak az Európai Rabbik Vésztanácsának Budapesten 1952 január 12-én tartott speciális találkozója *előtti* beszédéből néhány mondatát: 


"Üdvözöllek benneteket, gyermekeim. Azért hívtalak benneteket, hogy megismételjem új programunk alapvető lépéseit. Jó tudjátok, hogy azt reméltük, hogy lesz 20 évünk a háborúk között, hogy megszilárdítsuk azokat a nagy nyereségeket, amelyeket nekünk a második világháború jelentett, de sokan közülünk különböző fontos területekről ellenzik ezt és most minden rendelkezésünkre álló erővel azon kell dolgoznunk, hogy ötven éven belül előkészítsük a harmadik világháborút"...,,Ötven éven belül ez a program el fogja érni célját, a harmadik világháborút, amely pusztításban minden előtte valót felül fog múlni.

Izrael természetesen semleges marad, és amikor mindkét oldal ki lesz merülve és szétverve, akkor mi bíráskodni fogunk és ellenőrző-bizottságokat küldünk minden tönkretett országba. Ez a háború minden időkre be fogja harcunkat fejezni a gójok ellen.
Nyilvánosan felfedjük mivoltunkat Ázsia és Afrika népei előtt. 

Biztonsággal állíthatom, hogy 2000-ével első felében születik az utolsó generációja a fehér gyerekeknek. A mi ellenőrző bizottságunk a népek békéje és a fajok közötti feszültségek megakadályozása érdekében meg fogja tiltani a fehérek egymás közötti házasságát. 

A fehér férfinak sötét nőkkel kell együtt élnie míg a fehér nőnek fekete férfiakkal. Így el fog tűnni a fehér faj, mert a sötétekkel való keveredés a fehér ember végét jelenti és legveszélyesebb ellenségünk így csak emlék marad. Elindulunk az ezeréves béke útján, a Pax Judaica útján, és fajunk lesz a világ vitathatatlan ura. A mi magasabb rendű szellemi képességeink könnyen lehetővé teszi számunkra a sötét emberek fölötti uralmat........"

Ma minden ember láthatja és megtapasztalhatja, hogy Soros György folytatja a fenti pusztítást és az alapítványain keresztül finanszírozza a teljes bevándorlást, a világ nemzetei KÁRÁRA. Ezt a folyamatot nemzetközi szinten segítik azok a hazaárló politikusok, akik becsapták saját nemzetüket és eladták a lelküket.

Ennek a fajkeverésnek egyetlen célja van és pedig az, hogy átszínezzék Európát, mint az Egyesült államokat, hogy bevezessék az egész világon a teljes diktatúrát. Teszik ezt úgy, hogy DEMOKRÁCIÁRÓL fecsegnek, miközben ez a fajkeverés is egy kő kemény diktatórikus módon történik, amire SENKITŐL NEM KAPTAK, SEMMILYEN FELHATALMAZÁST.

A probléma az, hogy a diktatúra bevezetéséhez, a fehér ember útban van, és túl sokan vannak. Ezért kell a fajkeverés, mert a fehér ember tudatos és nem lehet diktatórikusan irányítani, mert előbb vagy utóbb ki fog törni ebből a diktatúrából. Minden más népet, diktatórikusan lehet irányítani, ilyenek az arabok, a sárgák és a feketék.

Az Európai Unió már évek óta, nem az Európai emberek problémáival van elfoglalva, hanem a sehová fel nem zárkózni akaró migrációs pusztítás elősegítésével. 
Miközben Magyarországon az ellenzéki pártok egymással versengve KICSINYÍTIK, JELENTÉKTELENÍTIK a tömeges migrációt, az idegenek betelepítése veszélyét, aközben az Európai Parlamentben nap mint nap győződhetünk meg arról, hogy a migránspártiak elszántsága változatlan, s pezsgőjüket már hűtik az április 8-i magyarországi választásokra.Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Biztos hogy az elutasító gyermekvállalásért csak anyagi dolgok állnak a háttérben?

Magyarország kormánya valójában egy bejegyzett cég!

Magyarország TUDATOS pusztítása, kifosztása és eladósítása nem 10 éve kezdődött.

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

Milyen titkokat őriz a Vatikán a magyarság őstörténetéről és kiknek az érdeke le hazudni történelmünket?

Egyedülálló kereseti lehetőség fő vagy mellékállásban!

Rendszer és értékrend váltás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!