A bal-liberálisok képtelenek elfogadni a vereséget és fenyegetőznek mint mindig.

Szinte az összes felmérés kormány és ellenzéki oldalon egyaránt, MÁR VÁLASZTÁSOK előtt is egyértelműen előre mutatták a FIDESZ előnyét, DE ŐK NEM ÉRTETTÉK és most sem ÉRTIK és valószínű nem is fogják.

Ez az egész összeborulás arról szólt, hogy le kell váltani minden áron azt aki a legnagyobb veszélyt és gátat jelenti nem a HAZÁNKRA nézve, hanem a BAL-LIBERÁLISOKRA, itthon és nemzetközi szinten egyaránt. 

Nem értik a vereségük okát, mert semmi közük a magyar nemzeti baloldalhoz, mert többségében halvány fogalmuk sincs a magyar nép lelkületéről, szellemiségéről, értékeiről, és nemzethez való ragaszkodásáról. 

Nem értik, hogy a kerítést bontó, migráns simogatók nem kaptak senkitől, semmilyen felhatalmazást, sem a fajkeveréshez, sem EURÓPA szétveréséhez.

Nem értik, hogy nem kell migráns, nem kell Soros terv, sem a hálózata, sem a pénze, amely mások nyomorából és pusztulásából jött létre.

Nem értik, hogy nem kell több olyan BAL-LIBERÁLIS politikai vezetés, amely azonosító nélküli rendőrökkel szétvereti a saját népét. 

Nem értik, hogy nem kell több külföldről finanszírozott tüntetés, felforgatás és pusztítás. ELÉG VOLT!

Nem értik, hogy a magyar népet nem lehet ÍGÉRGETÉSEKKEL és pénzzel megvenni, akkor amikor a SZABADSÁGA ÉS FÜGGETLENSÉGE kerül veszélyben.

Nem értik, hogy a több mint 1000 éves alkotmányunk, nem azonos a BAL-LIBERÁLISOK által képviselt értékrenddel és a kettős mércére épülő áldemokráciával.

Nem értik, hogy nem kell több áll baloldal, és nem kell több álszent, hazug, nemzetgyűlölő élősködő. 

Nem értik, hogy ahányszor csak hatalmat kaptak, mindig a csőd szélére juttatták ezt az országot úgy, hogy közben "NEM CSINÁLTAK SEMMIT", pontosabban csak kárt.

Nem értik, hogy egy hazugságra épülő, most éppen legutóbb az 1300 milliárdos tolvajlásokról szóló hírekkel nem lehet kampányolni és hatalmat szerezni. SEHOL 1 BIZONYÍTÉK, SEHOL 1 FELJELENTÉS AMI MEGÁLLJA A HELYÉT ÉS EZEK VÁDOLNAK, HAZUGSÁGGAL ÉS TOLVAJLÁSSAL MÁSOKAT?

A jobbik meg ott baltázta el, hogy köpönyeg forgató lett a bal-lib hazug híreivel kampányolt és most már nem GY.F-t akarta elszámoltatni, hanem O.V-ot. 


Ezzel pont az ellenkezőjét érte el mint amit szeretett volna.Úgy akart nemzeti oldalt építeni, hogy a nemzeti oldalt támadta.
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Biztos hogy az elutasító gyermekvállalásért csak anyagi dolgok állnak a háttérben?

Magyarország kormánya valójában egy bejegyzett cég!

Magyarország TUDATOS pusztítása, kifosztása és eladósítása nem 10 éve kezdődött.

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

Milyen titkokat őriz a Vatikán a magyarság őstörténetéről és kiknek az érdeke le hazudni történelmünket?

Egyedülálló kereseti lehetőség fő vagy mellékállásban!

Rendszer és értékrend váltás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!