Header Ads Widget

Ma azok a legnagyobb korruptak, akik másokat vádolnak korrupcióval és most ezekkel együtt tüntetni ez már a legalja.

Milyen országot és nemzetet képviselnek azok, akik hazánk valódi kifosztóival és a magyargyűlölőkkel együtt tüntetnek? Melyik ország és nemzet érdekeit képviselik azok a jobbikosok, akik le hülyézik a nemzeti oldalra szavazó magyar emberek többségét és döntését? Még hatalomba sem kerültek és máris DEGESZRE szedték magukat. 

Ők nem loptak, ellopták helyettük azok, AKIKNEK ELADTÁK magukat. MI A KÜLÖNBSÉG? A magyar emberek szempontjából az ég világon semmi! Ezért kampányoltak folyamatosan azzal, hogy itt nem kell Sorosozni, nincs itt semmilyen veszély. TÉNYLEG NINCS? Akkor vedd a fáradságot és nézd meg mi történik napi szinten BRÜSSZELBEN, HAZÁNK ELLEN FOLYAMATOSAN? Nem véletlen léptek ki rengetegen a jobbikból és a jobbik vezetés is folyamatosan távolította azokat a személyeket akik valóban a nemzetünkért harcoltak, mert már NEM FÉRTEK BELE A KÖPÖNYEGFORGATÓ BANDÁBA. 

Ki az az elmebeteg aki elhiszi ezeknek, hogy ők nem fogjátok kiszolgálni hazánkat idegen érdekeknek, amikor azok finanszírozzák és futtatják a jelenlegi Jobbikot, akik már megtették?

Gondolkodjatok el azon, kik szervezik és finanszírozzák a tüntetéseket és milyen célból? Kiknek az érdeke ebben az országban a felforgatás, a káosz és a pusztítás?

Még ha csalás vagy BÁRMI lett volna ami egyébként rendszerszinten nem történt meg, akárhányszor átnyálazhassák az eredményeket, nem beszélve arról, hogy ezt az eredményt már félévvel ezelőtt is ELŐRE JELEZTÉK, akkor is számot tenne az a mocsok és gyűlölködés, amit az egyik magyar ember a másik magyar ellen művel. 

A Fidesz is rengeteg hibát követett el, de ahhoz nem kell egyetem, hogy aki ma OV-t támadja az az ország nagyobbik részének magyarságát és a külhoni magyarokat támadja, és mindezt azért mert nem a KÖPÖNYEGFORGATÓ, SOROS BÉRENC PÁRT vezetést választották. 

Ne lepődjön meg senki azon, ha a jobbik jelenlegi vezetése is D.Ibolya sorsára fognak jutni, aki szintén úgy beállt középre, hogy össze feküdt a magyar és nemzetgyűlölőkkel. Ez a nemzet NEM ÉRDEMEL jobb sorsot, mint amit egyébként megjövendöltek. EZ A FAJTA HAZAÁRULÁS SZÉGYEN AZ ŐSEINKRE NÉZVE ÉS SZÉGYEN A MAGYARSÁGRA.

A harmadik fél már alig várja, hogy egymás torkának ugrasszák a magyarságot. 

Megmutatják nektek, a magyar és a nemzetgyűlölők, hogy ott a célpont és ti minden emberi kontroll nélkül csörtetve, neki rontotok ocsmány undorító tudatlansággal a saját fajtátokra.

Ez az egész összeborulás arról szólt, hogy milliárdos tolvajlásokról szóló hazug hírekkel AMIBŐL 1 SZÓ NEM VOLT IGAZ, le kell járatni a kormányt és le kell váltani minden áron azt aki a legnagyobb veszélyt és gátat jelenti a BAL-LIBERÁLISOKRA nézve, itthon és nemzetközi szinten egyaránt, EHHEZ A HAZAÁRULÁSHOZ ASSZISZTÁLT A JOBBIK VEZETÉS, AKIT HATALOMBA KERÜLÉS ESETÉN ELTAPOSNÁNAK MINT EGY RONGYOT A MAGYARSÁGGAL EGYÜTT, MERT ZSAROLHATÓVÁ VÁLT.




A LEGNAGYOBB KORRUPTAK AZOK AKIK MA KORRUPCIÓVAL VÁDOLNAK MÁSOKAT!





A jobbik bal-liberális oldala