Migráns erőszak tombol Európa szerte


Az Európai Unió már évek óta, nem az Európai emberek problémáival van elfoglalva, hanem a sehová fel nem zárkózni akaró migrációs pusztítás elősegítésével. 
Miközben Magyarországon az ellenzéki pártok egymással versengve KICSINYÍTIK, JELENTÉKTELENÍTIK a tömeges migrációt, az idegenek betelepítése veszélyét, aközben az Európai Parlamentben nap mint nap győződhetünk meg arról, hogy a migránspártiak elszántsága változatlan, s pezsgőjüket már hűtik az április 8-i magyarországi választásokra.

Ha eddig bárkinek, bármilyen kétsége lett volna a magyar bal-lib szándékaival kapcsolatban, amennyiben választásokat nyernének, föltétlenül nézze meg az alábbi videót, hogy milyen támogatóik is vannak Brüsszelben.

A 2018-as választás tétje óriási! A tét szabadságunk és függetlenségünk megtartása. A nemzeti oldalt egyre brutálisabban támadó MILLIÁRDOS tolvajlásairól szóló bal-lib..,híreknek, min. a 99%-a NEM IGAZ!

A migráns simogató, kerítés bontó, Soros bérenc nemzetáruló pártokra eleve NEM SZABAD SZAVAZNI, teljesen mindegy hogy most választások előtt mit mondanak és hogyan bújnak a "magyar emberekért" szlogen mögé! Ez ennyire egyszerű!

Ők egyértelműen bebizonyították itthon és Brüsszelben egyaránt, hogy mindent és mindenkit képviselnek, kivéve a magyar embert és a magyar nemzetet, mert számukra ez az ország nem több mint egy lakópark. 

Annyira nemzet ellenes, hazaáruló, kártevő pártokról van szó, hogy még csak a zászlónkat sem használják. Ezek mitől magyarok? Egyáltalán milyen jogon élősködnek ezen a nemzeten? Valójában akkor érzik jól magukat ha valami kárt tudnak tenni ennek a nemzetnek, mint ahogyan tették ezt eddig is. KOMOLYAN GONDOLJA BÁRKI IS, HOGY EZEKNEK A KEZÉBE LEHET ADNI A NEMZET SORSÁT?

Amit viszont folyamatosan tesznek, hogy akár valótlan hírek gyártásával is, megosszák, összeugrasszák, bomlasszák a nemzeti egységet és kiszolgálják hazánkat idegen érdekeknek. Jó volt itt élni egészen addig, amíg a befogadott jóakaróink össze nem ugrasztottak mindenkit, mindenkivel. Ezt a megosztó, gyűlöletkeltő Káin és Ábel féle sátáni életformát be kellett ide hozni, ilyent sem a magyar hagyomány, sem jogrendszerünk nem ismer.

A különböző színekben bújtatott bal és ellenzéki pártok többsége mögött valójában egy teljes mértékben idegen érdekeket szolgáló nemzet ellenes szervezet áll. Ennek a nemzet ellenes globális szervezetnek meg egyetlen célja van és ez NEM AZ EURÓPAI EMBEREK problémáinak a megoldása, hanem a migrációs pusztítás elősegítése, amit szintén ők maguk hoztak létre. Nem meglepő, hogy ugyanez a banda ezerrel támogatta azt is amikor bombázták őket. Ugye mennyire igazságos, békés és demokratikus cselekedet, miközben emberi jogokról, demokráciáról és az Európai értékekről fecsegnek? 

Nem beszélve arról, hogy ez a bal-lib banda senkitől nem kapott semmilyen felhatalmazást Európa szétveréséhez.

Egyébként meg van migrációs és Soros terv! http://napitema.blogspot.hu/2018/03/zsarolas-migracios-pusztitas-hazaarulas.html

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Hogyan védi jogainkat és tulajdonunkat a Szent Korona a mai illegitim rendszerrel szemben.

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Mit jósol Nostradamus Magyarországra (Pannóniára) vonatkozóan?

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Rendszer és értékrend váltás!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

A világ leggazdagabb emberei (top 10)

Megváltás ! Teljesen kiforgatták Jézus beszédét !