Header Ads Widget

Biztos hogy az elutasító gyermekvállalásért csak anyagi dolgok állnak a háttérben?

Sokan azért nem vállalnak gyereket, mert anyagi nehézségekre hivatkoznak. És vajon a nyugati országokban ahol van pénz mindenre, ott vajon miért nem vállalnak több gyermeket és hogyan került a "fejlett" civilizációnk a pusztulás szélére? 

BIZTOS HOGY A GYERMEK VÁLLALÁSÉRT CSAK ANYAGI DOLGOK ÁLLNAK A HÁTTÉRBEN, VAGY INKÁBB EGY ÉLET ELLENES PUSZTÍTÓ SÁTÁNI TERV?

Olyan országban akarsz majd szülni ahol a női jogok már teljesen el lesznek taposva és ahol majd nem lesz kérdés, hogy akarsz-e szülni vagy sem? Mert sajnos ez a világ vár ránk nagyon rövid időn belül, ha nem ébredünk.

Ha kifogásokat keresünk, akkor mindig találunk kifogásokat bármilyen élethelyzetre, tanulás, karrier, magánélet, pénz stb..,stb.., de valójában arról van szó, hogy a saját élvezetünkért és kényelmünkért feladtunk már mindent.

Az csak hab a tortán, hogy a pénz a karrier és minden más, mára már fontosabb lett mint az életadás. A helyzet az, hogy állati szint alá süllyedtünk akármerről vizsgáljuk ezt a kérdést, és egyre jobban egy aberrált elmebeteg fajjá váltunk ami megérett a teljes pusztulásra, többek között azért, mert  megszegtük a Teremtő Isten akaratát. "Szaporodjatok, és sokasodjatok, és töltsétek be a földet....". Még az állatok is ösztönösen tudják és nem aggódnak, hanem azt teszik amit tenniük kell.

Kik azok a lények, akik semmibe veszik a Teremtő Isten akaratát? Bizonyára azok az anyagba süllyedt és hatalmas egóval rendelkező ösztönlények, akik már hülyére tanulták magukat, de halvány fogalmuk sincs a lélek és az élet működéséről, ezért van ennyi elmebeteg, aberrált és mindenféle betegségekben szenvedő ember ezen a földbolygón akiknek fogalmuk sincs honnan és miért kapják a pofonokat az életükre.

Fogalmuk sincs kik vagyunk, honnan jöttünk, mi a feladatunk, és hová megyünk, akik még mindig úgy gondolják hogy a szüleiktől kapták a lelküket és a szellemüket is, így nem tartoznak felelősséggel semmiért és bármit megtehetnek bárkivel következmények nélkül. HÁT TÉVEDNEK!

És van még valami egy teremtett világban élünk és teremtő erővel rendelkezünk. Minden létező lelki, testi és anyagi problémád OKA amiben élsz, beleértve az összes BETEGSÉGET is, azt mind TE teremtetted meg saját magadnak és tetteid következménye, AKÁR HISZED, AKÁR NEM. SENKI NEM MENEKÜLHET TETTEI KÖVETKEZMÉNYE ELŐL, AKÁR TETSZIK, AKÁR NEM.

Barátkozz meg azzal a TÉNNYEL, hogy minden létező problémád oka Te vagy, nem a KORMÁNYOK, nem a KÖRÜLMÉNYEK, nem a SZOMSZÉD és nem MÁSOK. Azzal teremted meg, ahogyan gondolkodsz, ahogyan ítélsz, ahogyan cselekszel és azzal az általad igazságnak vélt tudással amivel rendelkezel.






HA NEM ÉBREDÜNK, NEM MI LESZÜNK AZ EGYETLEN civilizáció ami el lett takarítva erről a földbolygóról, atombombástól, pénzestől és vallási dogmástól együtt, ha továbbra is egy olyan MEGOSZTÓ sátáni RENDSZERT és élősködőket tartunk hatalomban, akik a pusztításra lettek teremtve, akiknek PÉNZ LETT AZ ISTEN ÉS AZ I(GAZSÁG), akik ember és Isten közé álltak, hogy az össze vissza lopkodott, átírt, kisajátított és Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és ha kell egymás legyilkolására, HOGY EZÁLTAL BIZTOSÍTSÁK SAJÁT HATALMUKAT.






Nem mindenki örül a magyar szaporodásnak, csak kár hogy az ilyen emberek nem mennek oda ahonnan jöttek vagy ahol jól érzik magukat.