Header Ads Widget

Magyarország TUDATOS pusztítása, kifosztása és eladósítása nem 10 éve kezdődött.

A nemzeti oldallal szembeni különböző KORRUPCIÓS vádak csak lefödése annak a pusztításnak ami a valódi problémát jelenti hazánkban. AMÍG EZT NEM FOGJUK FEL, addig áldozatai leszünk a magyar nemzet testén élősködő és külföldről finanszírozott szervezeteknek, akik a SEMMIBŐL bukkannak elő és álszent, hazug módon végzik nemzet ellenes pusztító tevékenységüket hazánkban, akiknek minden és mindenki fontosabb mint a magyar emberek és a magyar nemzet. NE HAGYJUK, HOGY A NEMZETGYŰLÖLŐK ÖSSZE UGRASSZANAK, MEGOSSZANAK HOGY TOVÁBB PUSZTÍTSÁK HAZÁNKAT, mert nem a magyar jogrendszer tette tönkre ezt az országot, sem erkölcsi, sem oktatási, sem anyagi, sem egészségügyi területen, hanem azok az ...izmusok és szekértolóik, akiknek a bal-lib... banda éppen tolja a szekerét. Nem értik a vereségük okát sem, mert halvány fogalmuk sincs a magyar nép lelkületéről, szellemiségéről, értékeiről, és nemzethez való ragaszkodásáról. Számukra ez az ország nem több mint egy LAKÓPARK. A bal-lib.., bandát egyáltalán nem érdekli kik teremtik a káoszt és a pusztítást az egész földbolygón. Kik rabolták le hazánkat és az egész világot. Kik miatt vannak ma egyáltalán menekültek. Azért nem érdekli, mert ők maguk is támogatói azoknak az erőknek akik a pusztítást generálják. Amikor a bal-libsik O.V-t támadják, akkor valójában a magyar nemzetet támadják, AKIK LÉTEZÉSÜK ÓTA CSAK KÁRT TESZNEK A MAGYAR NEMZETNEK, beleértve a TRIANON-T is, a hazug TÖRTÉNELEM oktatásról nem is beszélve. Ez az egész bal-lib hazug álhír gyártás amit napi szinten tapasztalhatunk egyetlen célt szolgál és pedig azt, hogy le kell járatni és meg kell semmisíteni minden olyan kezdeményezést ami a nemzetünk érdekeit szolgálná és a legnagyobb veszélyt jelenti a BAL-LIBERÁLISOKRA. A jelenlegi bal-liberális aberrált, lelki beteg értékrend nem össze egyeztethető, sem a hagyományainkkal, sem értékrendünkkel sem jogrendszerűnkkel, sem az univerzális törvényekkel.



Jó volt itt élni egészen addig amíg a XIX. század végén a befogadott jóakaróink hálából be nem hozták a megosztó, gyűlöletkeltó pusztítás csiráját és össze nem ugrasztottak mindenkit, mindenkivel, mert ebből élnek. Ezt a megosztó, gyűlöletkeltő, egymást kifosztó, gyilkoló Káin és Ábel féle sátáni életformát be kellett ide hozni. Ezt az életformát sem a magyar hagyomány, sem a kultúránk sem a jogrendszerűnk nem ismeri. Ez a KÁIN és ÁBEL féle sátáni életforma, szembe megy minden univerzális törvénnyel. Nincs olyan ....izmus (KOMMUNIZMUS, NÁCIZMUS, LIBERALIZMUS, GLOBALIZMUS, CIONIZMUS, KAPITALIZMUS, JUDAIZMUS stb...) ami ezt a MOCSKOT megmenti. Szent könyvükből csöpög a vér, a bosszú, más nemzetek kihasználása, kifosztása és kiirtása. Most éppen ezeknek kell a migráns pusztítás is. Magyarország küldetése, sokkal de sokkal több mint az anyagba süllyedt rohadás. HA NEM ÉBREDÜNK, NEM MI LESZÜNK AZ EGYETLEN civilizáció ami el lett takarítva erről a földbolygóról, atombombástól, pénzestől és vallási dogmástól együtt, ha továbbra is egy olyan MEGOSZTÓ sátáni RENDSZERT és élősködőket tartunk hatalomban, akik a pusztításra lettek teremtve, akiknek PÉNZ LETT AZ ISTEN ÉS AZ I(GAZSÁG), akik ember és Isten közé álltak, hogy az össze vissza lopkodott, átírt, kisajátított és Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és ha kell egymás legyilkolására.
Más országokkal ellentétben Magyarországnak van tulajdonosa és ez a Szent Korona, aki fölött nincs hatalma egyetlen földi hatalomnak sincs és van örök érvényű jogrendszere, amit nem írhat felül sem az USA, sem az EU, sem a PÁPA, akinek ez nem tetszik menjen oda AHONNAN JÖTT, vagy pereljen a Teremtő Istennel aki nem azonos az ószövetségi gyarmatosító gyilkoltató Istennel, mert nincs szükségünk több, MEGOSZTÓ, ÁLSZENT, HAZUG, GYŰLÖLETKELTŐ, KÁRTEVŐKRE, ELÉG VOLT. Isten Királyságát földi szinten egyedülállóan, a magyar Szent Korona képviseli, aki nem egy tárgy egy szimbólum mint más királyságoknál, HANEM MŰKÖDŐ ÉLŐ MINŐSÉG, ami nem csupán a miénk hanem az egész emberiségé. Működéséről pontos leírás van, amelyről mélyen kussol a VATIKÁN.
Kezünkben van a világ egyetlen olyan életmodellje és jogrendszere, ami nem az egymás eltaposására, kifosztására, legyilkolására és gyarmatosítására épül, hanem az UNIVERZÁLIS TÖRVÉNYEKRE, ami örök érvényű, ami választ ad mindazokra a problémákra amitől ma szenved az egész emberiség, ami nem állatcsordát nevel, hanem ember társadalmat, ami nem a rohadó pusztulásra épül, hanem a TEREMTŐ ISTENT képviseli. A Szent Korona pénzrendszer kamatmentes hitelt, és alanyi jogon járó jövedelmet biztosít, így megszűnik a tudatos kifosztás, a nélkülözés, a kiszolgáltatottság, és a rabszolgasorsa ítélt társadalmi élet.