Header Ads Widget

Néz körül a saját környezetedben, nem találsz olyan embert aki ne szenvedne anyagi, lelki vagy egyéb problémáktól.

Mennyire fontos számodra a saját túlélésed? 2012 óta egy új korszak kezdődött az emberiség életében, amit úgy hívunk, hogy aranykor. 

Ha azért élsz és dolgozol, hogy gyűjtsd a pénzt és a vagyont, egyél, igyál és szórakozz, akkor van egy nagyon rossz hírünk számodra, ez mind úgy ahogy van megy veled együtt a süllyesztőbe az elkövetkezendő pár éven belül, ha nem fejlődsz lelki szinten, hogy képes legyél az aranykorban élni, függetlenül attól hogy most éppen 20,40, vagy 60 éves vagy. 

Néz körül a saját környezetedben, hogy mi történik az ismerőseiddel. Nem találsz olyan embert aki ne szenvedne valamilyen betegségben vagy ne lennének anyagi vagy egyéb problémái vagy ne félne valamitől. 

Minden ami veled történnek anyagi, lelki problémák, betegségek, balesetek ez mind kivétel nélkül nem a véletlenek sorozata, hanem tetteid következménye és figyelmeztetés arra, hogy rossz úton haladsz, amelyek Teremtői szintről vannak megszervezve.

HA NEM ÉBREDÜNK, NEM MI LESZÜNK AZ EGYETLEN civilizáció akik Teremtői szintről el lesznek távolítva erről a földbolygóról, atombombástól, pénzestől és vallási dogmástól együtt, amennyiben továbbra is egy olyan MEGOSZTÓ, KIFOSZTÓ sátáni RENDSZERT és élősködőket tartunk hatalomban, akik a pusztításra lettek teremtve, akiknek PÉNZ LETT AZ ISTEN ÉS AZ I(GAZSÁG), akik ember és Isten közé álltak, hogy az össze vissza lopkodott, átírt, kisajátított és Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és ha kell egymás legyilkolására, hogy ezáltal biztosítsák saját hatalmukat.

Az aranykorban nincs földi hatalom, mivel az irányítás és a tudás, Teremtői szintről érkezik, nincs vallás, nincs háború, nincs betegség, nincs pénz, nincs elnyomás, stb...,stb.....

Az aranykor nem választás kérdése és nem folytatható semmilyen ...izmus, ami eddig volt a vaskorban ( globalizmus, kapitalizmus, nácizmus, kommunizmus, szocializmus, cionizmus, katolicizmus stb..,stb..).  Ezek a rendszerek le lesznek váltva bolygószinten és nem emberek által, hanem Teremtői szintről.

Amennyiben fontos számodra mindenek előtt a túlélésed, a jó kommunikációs készség, az önismeret, a Teremtőddel való kapcsolat megismerésének módszere, az anyagi biztonságod, az egészséged, a lelki fejlődésed, jelentkezz képzésünkre és vedd kezedbe életed irányítását. Légy szabad és független.

További részletek:  https://pphstart.webnode.hu/