Header Ads Widget

A "tolvajozás" jó szlogen a megvezethető embereknek, akik úgy gondolják nekik azért nincs mert mások ellopják előlük.





A magyarok 1990-ben a kapitalizmus mellett döntöttek. Tudod az micsoda? A lényeg, hogy ennek működéséhez nagytőke, és nagytőkések kellenek. Másképp nem működik. Ez kétféle lehet - hazai és idegen nagytőke. Az idegen nagytőkés is és a hazai is profitot termel, de míg az idegen azt kiviszi, a hazai itthon fekteti be, ezáltal a gazdaság fejlődik, nő a GDP és az életszínvonal. 

Minden gazdag nyugati fejlett társadalomra jellemző, hogy a működő nagytőke nagy része hazai kezekben van. Tehát ahhoz, hogy fejlődjünk, közelítsünk a fejlett országokhoz, hazai nagytőkések kellenek. Nyugaton ezt mindenki, még a leghülyébbek is tudják. A magyar hülyék még nem, és ahelyett hogy örülnének, nekiállnak tolvajozni. 

Pedig a magyar fejlődés záloga, hogy minél több olyan ember legyen, mint Mészáros Lőrinc, mert csak ez biztosíthatja a fejlődést. (van még ugye a cucilizmus - de azt tudjuk, hová vezet). Mármost marad az hogy lop. Kitől, mikor, mennyit - ezt nem árulják el nekünk a magyar hülyék - valószínűleg ők sem tudják. 

A tőkefelhalmozás legbiztosabb módszere, ha valaki állami megrendeléseket kap - és természetesen a szocik nem adtak ilyet fideszesnek, inkább külföldi cégeket bíztak meg, akik a profitot kivitték. Az eredmény - csőd szélére sodródott az ország, eladósodott. Lopásról esetleg akkor beszélhetnénk, ha bizonyítaná a tolvajozó magyar hülye, hogy más sokkal olcsóbban, sokkal jobban teljesítené a megbízásokat, ilyennel azonban még nem találkoztam..Tehát, vagy bizonyítani kellene - vagy abbahagyni a tolvajozást.

2005-6 tájékán az Info rádióban Demján Sándorral hangzott el egy riport, melyben elmondta, hogy egy dél-magyarországi autópálya-szakaszra kiírt tendert egy francia cég nyerte - pedig az ő cége 100 milliárddal olcsóbbért vállalta volna. Hab a tortán, hogy egy általa megnevezni nem kívánt vállalat még náluk is olcsóbbért megcsinálta volna Ennek ellenére a legdrágább francia ajánlat nyert - na, az volt a lopás. A magyar hülye akkor nem tolvajozott. Most igen..

A bal-lib kormányzások alatt az volt a gyakorlat, hogy külföldi multi cégek nyernek el minden közbeszerzést és zsebbe fizették meg ennek az árát majd a profitot ki talicskázták az országból. Most meg többnyire magyar vállalkozók nyernek el ilyen típusú közbeszerzéseket, ez vajon miért és kiknek fáj? A sokat támadott Mészáros Lőrinc több 10 ezer családnak ad munkát ebben az országban. NA EZ A KÜLÖNBSÉG!


Kinek fáj az, ha többek között például vissza vásároljuk azt amit a ballib banda eladott, energia szektort, bankot, médiát stb...,persze a "tolvajlásokból". Kinek fáj az, ha egy magyar vállalkozó nyer meg bizonyos beruházásokat, pályázatokat és nem a multi cégek, akik kiviszik a pénzt az országból? HÁT AZOKNAK A BALLIB KÁRTEVŐKNEK , AKIK ÉPPEN MOST NEM LOPHATNAK ÉS NEM SZOLGÁLHASSÁK KI HAZÁNKAT IDEGEN ÉRDEKEKNEK, mint ahogyan ezt mindig is tették.



Nézzük ki mit "lopott", ki hogyan "hazudik", ki mit tett a magyar nemzetért és kik folytatnak rendkívül kártékony tevékenységet ebben az országban. További részletek: