Header Ads Widget

Mit hallunk éjjel-nappal? Hogy a "zorbán" stadionokat épít és teszi tönkre az egészségügyet! Csak hogy világos legyen mindenkinek 9 év alatt 500 milliárd ment stadionokra és 25,000 milliárd ment egészségügyre-VIDEÓ!



Ne hagyjuk magunkra égni többek között ezt a hazugságot sem!

Az elmúlt években 77 kórház 83 szakrendelő újult meg! Teljesen lecserélték a mentőautó parkot, ezzel Európa egyik legfiatalabb flottája a miénk! Mentőállomások is megújultak! Most indul az egészséges Budapest program, két szuperkorház épül, és több megújul.



A bal-lib bandának nincs más eszköze mint gyártani az ocsmány, piti, hazugságokat, kiforgatni a tényeket, lejáratni és összeugrasztani embereket. Ezzel a módszerrel osztják meg a társadalmat, és így szereznek támogatókat majd pozíciókat, hogy újra és újra kárt tegyenek ennek a nemzetnek ott ahol csak tudnak, hála a lebutított tömegnek, na meg a nemzetünkért aggódó JOBBIKNAK.

HAZUGSÁGRA, ÁLSZENTSÉGRE, NEMZETGYŰLÖLETRE ÉS AZ EMBEREK ÁTVERÉSÉRE ÉPÜL AZ EGÉSZ LÉTEZÉSÜK.

Az a háttérszervezet akik a hazaáruló politikusaink mögött állnak, ernyőszervezetként működnek globális szinten és több kvalitatív mozgalmat uralnak, ilyen a klíma, a környezetvédelem, a tehetséggondozás, a CEU Sor.. hálózat stb..,stb... ISMERŐS? Mindez csak álca, valójában felszámolni akarják a nemzeti identitásunkat, a kultúránkat és mindent ami magyar, emberi és Isteni.
















Nehogy elfelejtsük:
  1. A Gyurcsány-kormány 600 milliárd forintot vont ki az egészségügyből
  2. A Gyurcsány-kormány 3000-nél több iskolát zárt be.
  3. Gyurcsány Ferenc és kormánya munkanélkülivé tett több 100 ezer embert.
  4. A Gyurcsány-kormány elvett az idősektől egyhavi nyugdíjat.
  5. A Gyurcsány-kormány háromszorosára emelte a gáz árát, megduplázta az élelmiszerek áfáját.
  6. 2002 és 2010 között a Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-kormányok tizenötször emelték az energiaárakat...

    EMLÉKEZZÜNK A BAL-LIB BANDA ÁLDÁSOS TEVÉKENYSÉGÉRE!

    Hazudtunk reggel, délben meg este, na meg loptunk és eladósítottunk mindent és mindenkit egészen addig amíg a csőd szélére nem került az ország, majd kitaláltuk hogy az "ZORBÁN" ellopta, hátha így ismét megvezetve a lebutított csordát, ezáltal ismét a feltöltött kassza közelébe kerülhetünk, MERT MI ILYENT SOSE TETTÜNK. Így ismét lenullázhassuk és ismét eladósíthassuk Magyarországot az IMF kifosztó barátainkkal karöltve, ahogyan ezt mindig is tettük.

    Ja meg mivel nemzetgyalázók és hazaárulók is vagyunk, ezért nem tudunk felmutatni semmilyen a magyar nemzet érdekében tett eredményeket, ezért nem marad más eszközünk mint továbbra is megvezessünk embereket és HAZUDJUNK NEKIK ÉJJEL NAPPAL!
    Jelentkezzen az aki tud közületek 1 olyan bal-lib a nemzet érdekében tett intézkedésről ami nem önös vagy idegen érdekeket szolgált volna, HANEM A MAGYAR NEMZETÉT. 
    Ne hallgassuk el a tényeket, és ezt a korrupt, hazaáruló, felelőtlen, országunkkal hazárdírozó, bohóc hazug bandát pedig soha többé ne engedjük vissza a hatalomba!




    Orbán Viktor erélyes válaszokat adott a hazudozó ellenzéknek, amivel már hetek óta hülyítik az embereket – Szenzációs videó!