Header Ads Widget

A baloldal már több mint 100 éve támadja és elárulja saját nemzetét. Videó!







Ahhoz hogy megértsük a mai nemzetgyűlölőket és hazaárulókat, ehhez vissza kell menni egészen  Rákosi elvtársig.

Magyarország teljeshatalmú urai 1956 előtt: Rákosi Mátyás, Gerő Ernő, Farkas Mihály és Péter Gábor

Az 1948-ban teljhatalomra jutott, Kommunista Párt kétfrontos harcot vívott. 
Először is mindenkit, aki bármennyire szembeszállt a bolsevizmussal, fasisztának, „burzsuj”-nak, osztályidegennek, a „népi demokrácia” ellenségének tekintett, akiket be kell börtönözni, sőt ki kell végezni, másodszor a kereszténységet és az annak elkötelezett nemzeti sajtót teljesen fel akarta számolni.


Utódjaik  Brüsszelből támadják hazánkat és ott tesznek kárt ennek a nemzetnek ahol csak tudnak. Akik nem fogadja el a migrációs fajkeverő pusztításukat, azokat ugyanúgy fasisztázzák mint régen az elvtársak.

A magyar baloldal posztkommunista gyökérzetű, tehát nem nemzeti, hanem internacionalista baloldal. Következmény: Dobrev Klára, Ujhelyi István és hát persze mögöttük Ferenc testvér  nem értik, mi az a nemzettudat, arról sincs halvány sejtelmük sem, hogy mit jelent a honpolgári, hazafias összetartás, mit jelent az, hogy a nemzetközi fellépéseknél kutya kötelessége a liberális, a konzervatív vagy a szociáldemokrata politikusnak és pártnak egyaránt a honfitárssal szembeni minimális szolidaritás.

Európa legtöbb részén a baloldal és a liberális oldal – legalábbis még – nem megy szembe a nemzetével, annak ellenére sem, hogy sokszor már erősen globalista és kozmopolita nézeteket vallanak. A magyar bal- és liberális oldal viszont kéz a kézben járva, nagy lelkesedéssel, erős meggyőződéssel és hittel támad a saját nemzetére.


 




Amikor legközelebb szavazni mész, és jót akarsz tenni ennek az országnak, akkor néhány alapvető dolgot ismerned kell! Kattints a részletekért. https://www.napitema.com/2021/06/ennek-partok-nem-fognak-orulni-amikor.html