Header Ads Widget

Gyurcsány önkéntesei neveket vágtak le a nemzeti konzultációs ívekről - Videó



A Hír TV egyik nézője számolt be arról, hogy Veresegyházon Gyurcsány önkéntesei neveket vágtak le a nemzeti konzultációs ívekről.

Szombaton Veresegyházon, a piaci napon gyűjtötték az íveket a Gyurcsány-párt aktivistái. A Hír TV egyik nézője fényképezte le, amint egy DK-s aktivista 10-15 konzultációs kérdőívet a kukába dob, csakhogy a nevek ki voltak vágva az ívekről.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke szerint az akció jogilag aggályos
– olvasható a Hír TV oldalán.



A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint ezzel az akciójával a baloldal törvénytelenséget követ el.

Erős a gyanú, hogy ezeket az adatokat a baloldali pártok tárolják, megőrzik, ez pedig illegális adatbázis-építés. Hát, ilyen a baloldal! Megpróbálja megakadályozni, hogy az emberek elmondhassák a véleményüket és közben pedig illegális módon adatbázist épít
– mondta Hollik István.

Mint ismert, a baloldal az utóbbi hetekben mindent elkövet, hogy megakadályozza a kormány és az emberek közötti párbeszédet.

Korábban egy baloldali aktivista lopott ki konzultációs íveket egy postaládából Szolnokon, Debrecenben pedig utcai kukában landolt jó néhány kitöltött nemzeti konzultációs kérdőív.



Amikor legközelebb szavazni mész, és jót akarsz ennek az országnak, akkor néhány alapvető dolgot ismerned kell! Ezzel kapcsolatban itt találsz részletes információkat: https://www.napitema.com/2021/06/ennek-partok-nem-fognak-orulni-amikor.html