Header Ads Widget

A magyar Szent Korona Isten adománya volt, van és lesz a világ végezetéig!



Szent Korona országa vagyunk és ez az ország a Szent Korona tulajdona az idők végezetéig, akit nem lehet megvenni, aki nem egy tárgy egy szimbólum mint más királyságnál, hanem élő minőség és földi szinten a Teremtő Istent képviseli. 

Tehát a Szent Korona jogrendszer örök érvényű és univerzális törvényekre épül, amit nem változtathat meg senki ezen a földbolygón, sem az USA, sem az EU, sem a PÁPA ezt még párszáz éve pontosan tudta mindenki és megdöbbentő hogy még most is mélyen kussol erről a Vatikán és minden sátáni szervezet.


A MAG NÉPE VAGYUNK














Magyarország teljes nagycímere (gyűjtőcímere) Gatterernél (1762).
Johann Christoph Gatterer német történész, heraldikus. A tudományos heraldika, valamint
genealógia és kronológia egyik megalapítója. 

A címertudomány az ő munkái által érte el a legmagasabb szintet. Munkái a mai tudományos heraldika alapját képezik.

A pajzson Ausztria, Magyarország, Csehország, Dalmácia, Horvátország, Bosznia, Jeruzsálemi Királyság, India, Burgundia, Kasztília, Leon, Aragónia, Szicília, Lotaringia, Toszkána, Brabant, Milánó, Stájerország, Karintia, Krajna, Erdély, Svábország, Morvaország, Tirol, Bar hercegség, Jülich, Gorícia címerei. A pajzstartó két griff, melyek levéldíszen állnak. 

A pajzs fölött hétpántos királyi korona. Mind efölött emelkedetten két repülő angyal a Szent Koronát tartja. Van még kérdés a Szent Korona fennhatóságát illetően?
Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Johann_Christoph_Gatterer
http://www.wikiwand.com/hu/Címerleírás






Az a társadalom ahol nincsen Isten, ott nincs állandóság, ott kilehet mondani azt amit a legfelső bíróság is kimondott, Magyarországon nem igazságszolgáltatás folyik, hanem jogszolgáltatás.

Ott ahol az embereknek nincs igazsága, az nem emberhez méltó életet biztosít, mert nem ez a célja, hanem gyűlölet, a megosztás, a káosz és pusztulás. Ezzel  a rendszerrel nem embertársadalmat hozunk létre, hanem állat csordát, EZT HÍVJÁK MA DEMOKRÁCIÁNAK.

A szent korona eszme arra emlékeztet, hogy nem egy fogyasztói világban kell élnünk, ami egymás kifosztásában testesül meg ÉS MEGÁLLÍTHATATLANUL saját magunk alatt vágjuk a fát, hanem az örökké valóságot kell megtanulnunk, amíg itt vagyunk a földön.

MIRE BIZTAT A SÁTÁNI HATALOM? A FOGYASZTÁSRA, SZEXRE, MUNKÁRA, PEDIG NEM EZÉRT LETTÜNK TEREMTVE!

A Szent Korona alkotmányát nem lehet hatályon kívül helyezni, éppen ezért a SÁTÁNI hatalom mindent elkövetett ennek elferdítésére, lejáratására, mellőzésére hogy az ő programját rá erőltesse az egész emberiségre, aminek a végeredménye a pusztulás az élet minden területén. 

Ha azt nézzük, hogy 1944 március 19-én jöttek a németek, utána pedig 1945 ben a szovjetek, akkor tudhatjuk, hogy mi megszállás alatt voltunk, és ezalatt az időszak alatt 1946 ban Köztársaságot kiáltanak ki, utána lesz a Rákosi féle, népköztársaság és ezzel jogfolytonosak vagyunk a mai napig, mert 1989 ben csak kikiáltják a köztársaságot de valójában NEM TÖRTÉNT MEG a jogfolytonosság visszaállítása. Egy volt megszállt országot rabolnak ki a mai napig, mindenféle bűncselekményekkel vádolva jogtalanul.


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK 


Elképesztő aljas hazugságok a TRIANONRÓL! Minden jóérzésű embernek KÖTELEZŐ tudni és tovább adni! Olyan mértékű az aljasságok sorozata, ami már emberi mértékkel nem mérhető! 

Ősnyelvünk és a lehazudott történelmünk! A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!