Golenya Ágnes író: Ti nem tudjátok, Orbán ellenében kiket akartok támogatni? Ti nem látjátok, hogy merre tart az egész Föld, a mai emberiség, mi felé vezetnek titeket a szátokba adott hülyeségekkel?"Soha nem politizálok, még magamban sem, mert undorodom bármilyen politikai eszmétől, mert egy elmeprogram, és ezt megírtam finoman és kulturáltan a KÉK könyvekben…

Az a kisstílű gondolkodás és fröcsögés, ami a magukat magyaroknak nevezőktől ömlik Orbán ellen, e mellett már képtelen vagyok szó nélkül elmenni, rosszul vagyok minden szinten. Ha valaki átnézi a FB bejegyzéseket az Orbánt leváltók alacsony szintű véleményeivel, megijed. (Remélem nem vagyok egyedül).

Tényleg innen kellene kiindulnia állítólag a világ szellemi megújhodásának? Ebből negatívumoktól, elmeprogramozottságtól, gyűlölettől, kliséktől, populizmustól, óvódás véleményektől és kicsinyes gondolatoktól telt magyaroktól?

Ti, akik Orbánt nem tudom kire szeretnétek lecserélni, tényleg ennyire képtelenek vagytok egy nagy képet nézni? Annyi a vádatok, hogy lop??????

Oké, először is kérem írjátok ide a konkrét neveket, akikre azért fogtok szavazni, mert nem lopott és mert nem is fog lopni.

Másodszor, ti esetleg tényleg nem tudjátok, hogy akikkel Orbán szemben áll, azok (illetve azok globalista irányítói, mert itt csak azok macskajancsiai ugatnak) nemhogy lopnak, de az egész globalizmus működtetői, élvezői, akik rabszolgaként dolgoztatnak minden embert, akik miatt a megszülető csecsemőd azonnal adóalany, akik ilyenné tették a világot és az emberi életet pár száz év alatt???? (többi a KÉK könyvekben felsorolva).

Ti nem tudjátok, Orbán ellenében kiket akartok támogatni? Hol éltetek eddig? Nem ismeritek az Új Világrend, az Illuminátus nemhogy mindent tőletek ellopó, benneteket globális rabszolgaságban tartó profithajhász gazdaságpolitikáját, akik ezt az egész cirkuszt, amivé a bolygónk vált, beleértve a terrorizmust, jól előkészítették évtizedekkel ezelőtt?

Ti nem tudjátok, hogy a migráns kérdés nem migráns kérdés alapvetően, csak egy eszköz, amit ők készítettek, hogy Európát szétszedjék???

Ez nem humanitárius kérdés, az se érdekli őket, ha ott vesznek, ahol vannak. Én és még sokan, bizonyosan elsők közt segítenénk bármelyik VALÓS migránsnak, hogy életben maradjon és aztán mielőbb hazatérhessen. (Azt most ki se nyitom, hogy itt menekültek nincsenek, nem lehetnek, mert nem háborús övezetből kiabálnak és válogatnak az országok közül szocpol alapon, hanem ugyebár, gazdasági bevándorlók, jó esetben, a fanatikusok mellett. És akkor vagy bárki mehessen oda a világban, ahova akar, vagy ők se, ha már gazdasági kérdés...)

Ti nem látjátok, hogy merre tart az egész Föld, a mai emberiség, mi felé vezetnek titeket a szátokba adott hülyeségekkel?

Ti tényleg nem tudjátok, hogy S. GY. (nem írom ki, mert a FB azonnal leszedi, de ezt remélem, kitaláljátok) és főnökei (mert azért ő csak egy stróman a nagy zenekari műben) terv szerint irányítják a mai eseményeket? Pont azt akarták elérni, hogy most bégessetek Orbán ellen??? Hazug álhumanista nem létező érvekkel jönnek a "migráns" kérdésben, ami az ő gazdasági és hatalmi erejük záloga?????

És ti mindezzel szemben azt hozzátok fel, hogy a mostani kormány lop???? Nem akarom elhinni, komolyan!

Az a legkevesebb, hogy tudd, a világ minden kormánya lop, ezt ti most tényleg ennyire tudatlanul kéritek számon?

Ha semmi egyebet nem tett volna Orbán Viktor, akkor annyit tökéletesen teljesített, hogy ma a világ megint tudja, hogy hol van Magyarország és kik a magyarok! Ez semmi nektek???

Az elmúlt 50 évben egy nagy nulla nemzet voltunk a világ szemében, egy senkik, akiknek nincs egy önálló gondolata sem, mindig valakiknek a csatlósai, politikailag, gazdaságilag és gondolkodásilag! Kullogtunk valakik után. Most először a magyarok tematizálnak, a magyarok mutatnak utat! Nem erre vágytatok???

Mi van, ha ez a szellemi megújhodás, aminek innen kell kiindulni, de ti nem veszitek észre a fától az erdőt????

Soha ilyen világos beszédet nem hallottam kormányfőtől, mint Orbán Viktorét. Ti süketek vagytok? Az egyedüli világos és nem mellébeszélő hang!

Tényleg képtelenek vagytok felnőtt érettséggel komolyan mérlegelni valamit és valakit?

Én is fel tudnám sorolni, miket nagyon nem szeretek az Orbán-kormányban és mit kérnék számon, ami belügy. 

De könyörgöm, egy országban mindig lesznek megoldatlan belső kérdések, a leggazdagabb királyságban is voltak nem mindenkinek tetsző intézkedések és lesznek is dögivel, bárki másra szavaztok! De ez konkrétan most elenyésző kérdés, egy mellékes taktikai szál a nagy stratégiaihoz képest!

Tényleg úgy gondoljátok, vesszen minden erénye, vesszen minden, az EU-s pénzek kicsorgatásánál fényévekkel fontosabb eredménye, amit elért és ami a jövőben a lányaitokat megvédi a burkától és a feleségeiteket, hogy állatnak se vegyék az új "európai" vallás égisze alatt?

Tényleg nem fogjátok fel minimális szinten sem, hogy miről van szó? Én tuti itt hagyom ezt az országot, ha bárkit a jelenlegi "alternatívából" megszavaz ez az ország, mert akkor tényleg önkezével vetett véget az életének. Amellett, hogy kitehetjük a határainknak, akár rovásírással is,hogy Elmegyógyintézet."

Golenya Ágnes író

Forrás: https://civilosszefogas.hu/level-az-ellenzeknek/Nehogy elfelejtsük:
 1. A Gyurcsány-kormány 600 milliárd forintot vont ki az egészségügyből
 2. A Gyurcsány-kormány 3000-nél több iskolát zárt be.
 3. Gyurcsány Ferenc és kormánya munkanélkülivé tett több 100 ezer embert.
 4. A Gyurcsány-kormány elvett az idősektől egyhavi nyugdíjat.
 5. A Gyurcsány-kormány háromszorosára emelte a gáz árát, megduplázta az élelmiszerek áfáját.
 6. 2002 és 2010 között a Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-kormányok tizenötször emelték az energiaárakat...


EMLÉKEZZÜNK A BAL-LIB BANDA ÁLDÁSOS TEVÉKENYSÉGÉRE!

Hazudtunk reggel, délben meg este, na meg loptunk és eladósítottunk mindent és mindenkit egészen addig amíg a csőd szélére nem került az ország, majd kitaláltuk hogy az "ZORBÁN" ellopta, hátha így ismét megvezetve a lebutított csordát, ezáltal ismét a feltöltött kassza közelébe kerülhetünk, MERT MI ILYENT SOSE TETTÜNK. Így ismét lenullázhassuk és ismét eladósíthassuk Magyarországot az IMF kifosztó barátainkkal karöltve, ahogyan ezt mindig is tettük.

Ja meg mivel nemzetgyalázók és hazaárulók is vagyunk ezért nem tudunk felmutatni semmilyen a magyar nemzet érdekében tett eredményeket, ezért nem marad más eszközünk mint továbbra is megvezessünk embereket és HAZUDJUNK NEKIK ÉJJEL NAPPAL!

Orbán Viktor erélyes válaszokat adott a hazudozó ellenzéknek, amivel már hetek óta hülyítik az embereket – Szenzációs videó!


Jelentkezzen az aki tud közületek 1 olyan bal-lib a nemzet érdekében tett intézkedésről ami nem önös vagy idegen érdekeket szolgált volna, HANEM A MAGYAR NEMZETÉT. 

A bal-lib bandának nincs más eszköze mint gyártani az ocsmány, piti, hazugságokat, kiforgatni a tényeket és lejáratni embereket, ezzel a módszerrel osztják meg az embereket, és így szereznek támogatókat majd pozíciókat, hogy újra és újra kárt tegyenek ennek a nemzetnek ott ahol csak tudnak. Hála a lebutított tömegnek.


HAZUGSÁGRA, ÁLSZENTSÉGRE, NEMZETGYŰLÖLETRE ÉS AZ EMBEREK ÁTVERÉSÉRE ÉPÜL AZ EGÉSZ LÉTEZÉSÜK.
Ne hallgassuk el a tényeket, és ezt a korrupt, hazaáruló, felelőtlen, országunkkal hazárdírozó, bohóc hazug bandát pedig soha többé ne engedjük vissza a hatalomba!

Nézzük ki mit lopott és ki mit tett a magyar nemzetért:https://napitema.blogspot.com/2019/10/eleg-volt-hazudozasokbol-szemelyes.html

Megjegyzések

 1. Nagyon jó a cikk. Bár többen is olvasnák. A sok idióta fiatalnak homály van a szemén és nem lát az orránál fogva. De ők fognak bele dögleni, mert el jön az az idő is! Annyira ostobák az emberek egy része is, hogy már szinte szánalmas. Kimosták az agyukat sokaknak, és ez csak a kezdet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazad van! Sajnos éppen azok nem fogják olvasni ezt a cikket és a többi hasonlót sem,akiknek el kéne olvasnia. Pedig nagyon jó, közérthető írás és az igazságot tartalmazza!

   Törlés

  2. Igen így van az embereket elhitetik hamis beszédel nem a teremtő Isten útján járnak! Nézzétek körül ne a félelem legyen a béretek mint nyugateuropában! Mit ér a gazdagság ha nem élsz nyugalomban és nem vagy boldog mert félsz!

   Törlés
  3. A birka attól a legnagyobb birka, hogy elismeri az ordast pásztorának, még akkor is ha látja, hogy társát széttépi az! Sajnálatos, hogy egyre több magyar ember veszíti el józan ítélőképességét, de még mindig több az igaz! csakhogy sajnos, mint ahogy Ady Endre írja: "Csörtetnek bátran a senkik,
   S az igaz ember meglapul!"

   Törlés
  4. Teljesen egyet értek Veled,meg kell győzni a fiatalokat!Kérdés,hogyan???? Első sorban a szülő feladata lenne,de ha már Ő is a Kormány ellen van,mi várható? Jó nem!!

   Törlés
  5. Szivenből szoltál.....

   Törlés
  6. Pedig ezeknek a liberósoknak is el kellene olvasni, hogy kinyíljon a szemük.

   Törlés
  7. Pedig ezeknek a liberósoknak is el kellene olvasni, hogy kinyíljon a szemük.

   Törlés
  8. Bizony a liberósok sajnos rá se hederítenek ezekre a cikkekre!!!

   Törlés
 2. KIVÁLÓ A CIKK MINDEN SZÓ IGAZ!!!! VIGYÁZNI KEL ARRA AMIT ELÉRTÜNK!!!

  VálaszTörlés
 3. Köszönjük! Remekül összefoglalta a helyzetúnket. A sok buta es félrevezetett embernek is ismernie kellene, hogy ne beszéljenek ostobaságokat.

  VálaszTörlés
 4. Teljesen igaz az embereket becsapja a hamis beszéd a nem a teremtö Isten útján járás a szabad akarat feladása önként!

  VálaszTörlés
 5. A cikk tartalmával teljes mértékben egyet értek. Én sem tudom elképzelni, hogy a nép egy része nem érti a mai világhelyzetet és benne országunkét!!

  VálaszTörlés
 6. Tökéletes, eddig is szerettem az írónőt, most pedig nagyon becsülöm is!

  VálaszTörlés
 7. Nagyon jó cikk, csak sajnos azok nem olvassák el, akiknek szükségük lenne az észheztéréshez ! Orbán úr pontratette az országot, de nem tudom mi van a magyar emberekkel, hogy nem veszik észre, hogy javult az életszinvonaluk. Még egy országnál sem láttam, hogy az ellenzék a saját kormányát és népét akarja tönkretenni. Ennyi rosszindulatot és gyülőletet, ami a magyar ellenzékbe szorult, még nem hallottam a világpolitikában . Ezek hazaárúlók, csak a hatalom és a pénz kell nekik. Szomorú !!!

  VálaszTörlés
 8. A vídeó rendkívüli élményt adó összeállítás, gratulálok.
  A sorai is, nemkülönben.
  Mindkettő hátulütője azonban az, hogy az ellenzéki-térfélen állók meg sem nyitják ezeket a tartalmakat, elolvasni pedig végképp nem hajlandók.
  (Ebből jön a - nem is gondolt, s talán kezelhetetlen? - "hirtelen-halál".)

  VálaszTörlés
 9. Arra kérek mindenkit, ossza meg az összes lehetséges módon és minden ismerősével ezeket a sorokat és minden mást, ami bemutatja az alattomos, hazaáruló, ballib oldal mocskát! Ha nem tesszük, csak ülünk és helyeselünk, biztosan vissza fognak jönni! Senkinek ne legyen kétsége.

  VálaszTörlés
 10. Hú, hát jó volt végighallgatni. Összetettem párszor a két kezemet...

  VálaszTörlés
 11. Remek cikk, csak igy tovább!

  VálaszTörlés
 12. Minden mondatával egyetértek.

  VálaszTörlés
 13. Jó lenne; ha azok is olvasnák akiket a legjobban illet! Egyébként nagyon jó cikk.

  VálaszTörlés
 14. NAGYON IGAZ AMIT ÍRTÁL... OSZTOM ÉS HIRDETEM A VÉLEMÉNYED... de remélem sokan észhez térnek és nem a csürhékkel akarnak egy vályúból enni... VAGYUNK ÉS LESZÜNK SOKAN HAZÁNKAT SZERETŐ ÉS VÉDŐ MAGYAROK!

  VálaszTörlés
 15. Egyetértek, de ez kevés: mi a teendő?
  Néhány fontos szó:
  "lebutított tömeg":
  igaz, de mit teszünk ellene? Hogyan lehet az elhangzott igazságokat a lebutított fejekbe beletölteni? Ehhez lojális, "integrity"-szellemű tanárok kellenek - tessék őket kezelésbe venni! és lojális média, amelyik nem az ellenzéket reklámozza folyamatosan azzal is, hogy mindig őket mutogatja, amikor kritizál - a butáknál azt érik el, hogy "lám, milyen jó fejek ezek az ellenzékiek, hogy megmondták a magukét, stb." Sokszor az elhallgatás - amit az ellenzék mesterien művel - sokkal hatékonyabb lehet.
  - "a világ minden kormánya lop":
  ez igaz a ballibekre, de: lopás az, ha az alapelveket (Isten, haza, család) valló, tisztességesen adózó lojális magyar vállalkozókat hozza helyzetbe a kormányzat az országot kifosztó, kiárusító, idegen érdekeltségeket kiszolgáló libsikkel, komcsikkal szemben? Kit jelentettek fel törvénytelen gazdagodás miatt, ami megállt?
  - "migránsok" = törvénytelenül, határt sértve betolakodó élősködők:
  - csak csekély hányaduk "menekült", akiket be kell fogadni, amíg haza nem tud menni - de nem véglegesen! állampolgárságot adva, és dolgozniuk kelljen a befogadásért! Az '56-os magyarok mind dolgoztak a megélhetésükért!
  Igen nagy többségük
  - muszlim, akiknek a vallása és az abból eredőtársadalom-felfogása, családmodellje nem összeegyeztethető az európai és magyar normákkal
  - fiatal férfi, akik egyedül jönnek és lenézik a nőket (megerőszakolások),
  - képzetlenek, semmire sem használhatók, nem képesek Európában dolgozni, hasznot termelni, magukat eltartani
  - beilleszteni, tanítani sem lehet őket, mert nem beszélnek semmilyen európai nyelven - ki fogja ezt nekik megtanítani? hol van a nyelvtanárok tömege?
  - nem "beilleszkedés" szándékával jönnek, hanem azért, hogy a "gazdag" európai államok eltartsák őket - ingyen!
  - uralkodni jönnek, mert az iszlámot magasabb rendűnek hiszik/vallják, mint az egyéb vallásokat: mindenki "hitetlen gyaur" aki nem muszlim-hívő
  - "humanitárius viselkedés":
  - senki nem kényszerítette az illegális migránsokat, hogy eldobálják az igazolványaikat és útra keljenek, lélekvesztőkre szálljanak,
  - a folyamat az európai lakosság létét, elemi érdekeit veszélyezteti: ez nem humanitárius kérdés?

  EZ NEM EGYÉB, MINT KÉNYSZERÍTETT ÖNGYILKOSSÁG - SELYEMZSINÓR EURÓPÁNAK!

  VálaszTörlés
 16. Nem kell akkor sem elmenni.Hova lehetne menni? az Új Világrendbe ? a csúnya Nyugatra? a bűnös Amerikába?
  " A nagy világon e kivűl
  Nincsen számodra hely; "
  Illetve ha üldöztetésnek van valaki kitéve lehet önkéntes száműzetésbe vonulni, politikai száműzetésbe, abban a reményben, hogy befolyással lehet az elhagyott országra, hazára, a reménnyel hogy valamikor visszatérhet.
  Ahhoz, hogy a Fidesz el ne veszítse a 2022-es választást meg kell nyerni az ingadozó, hol ide, hol oda szavazó több százezres (milliós?) tábort. Nem vezényszóra fognak mellénk állni.
  Abba kell hagyni az önhitt, sznob politikai propagandát. Önszerveződésre van szükség.
  Fel kell készülni akár a két párt rendszerre is.

  VálaszTörlés
 17. Köszönöm az írást. Minden szavával egyetértek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nincs mit hozzátenni, legfeljebb azt, hogy nem érezzük, hogy miként lehet szervezkedni a heretársadalom ellen. Orbán valószinüleg tudja, de mindent nem vezethet, ő most a külpolitikával van elfoglalva és sajnos a fideszből a rossz propogadával és unalmas szervezéssel a profi kultúrbarmok ellen nem tudják felvenni a versenyt. Nem kell mindenhez pénz, csak jó szervezés hazaszeretet és kellő elszántság.

   Törlés
 18. Igen! Nem vagyok egy elkötelezett pártkatona és FIDESZ- esnek sem mondanám magam.
  Mindig megpróbáltam a számomra, számunkra a leg megfelelőbbeknek a voksomat adni (csakis jobboldal), de sajnos még mindig nagyon nagy a sötétség a fejekben. Nem is a pártpolitikával van baja sok embernek, hanem azzal, hogy olyan nagymértékű az Orbán-gyűlölet, hogy minden eredményt beárnyékol!
  Csak arra tudnak gondolni, hogy Orbán, Orbán, Orbán! Felakadt a tű!
  Tényleg mint az oviban!
  Néha szégyellem magam helyettük…

  VálaszTörlés
 19. Igen érdekes volt elolvasni ezt a cikket és a sok hozzászólást. Nagyon tanulságos. Hová is jutottunk, mit hiszünk el és mit gondolunk arról, hogy hová is tartunk ...
  Szánalmas és elszomorító!

  VálaszTörlés
 20. Nem kell szabadkoznod, ez már rég nem a Fideszről szól. Ma van egy nemzeti oldal és szemben egy globalista, internacionalista, igegenszívű brancs. Mostanában szokás Churchilt idézni, miszerint "Aki 20 évesen nem liberális, annak nincs szíve, aki 40 évesen nem konzervatív, annak nincs esze."
  Ezzel nincs semmi gond, hiszen a Fidesz is ezt a "pályát" járta be. A probléma az, hogy a mai "20 évesek" liberalizmusát "meglovagolják az idegenek és így a fiatalok a liberalizmussal együtt kapnak egy nemzetellenes agymosást. És mire nekik is megjön az eszük, addig segédkeznek Országunk idegenkézre juttatásához. Ezt ők egyelőre nem fogják fel.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Először is nem agymosás van, hanem agyszennyezés! (A mosàs ugyanis tísztít!) Másodszor a fiatalok liberalizmusa abból adódik, hogy nem kapnak nevelést, mert az oktatás egyszerübb! Nem láthatnak valóban nemzettudat emelő filmeket....stb.

   Törlés
 21. Köszönjük szépen ezt a felvilágosító írást, aki nem hiszi, hogy minden szava igaz az járjon utána!!

  VálaszTörlés
 22. A lényegre mutat ,remélem sokan elolvassák és kinyilik a szemük !!!!!

  VálaszTörlés
 23. Nagyon tisztelem az írónőt és most is fején találta a szöget. Írja, hogy tudna hibákat is irni a kormány tevékenységér, de nem teszi, pedig 4ppen azzal lehetne a ballib-globalistákat megszégyeníteni, ha leírnà, hogy ha a kormany lop, azt csakis a bolsevik bandától tanulhatta meg, hiszen Horthy és kormánya nem lopott, hanem fejlesztett!

  VálaszTörlés
 24. Van egy komment, ahol azt kérdi a szerző, hogy miként juttassuk el az infót a fiataloknak? NOS AZ ISKOLAI OKTATÁSSAL és a HONSZERETETRE NEVELÉSSEL! Azt pedig ma a televiziók és az internet végzi, így jobb lenne stadion helyett a tanàri gárdát "újjàépiteni" a liberális média/színházak helyett olyan játékfilmek, internetes tartalmak, hiteles történelemkönyvek támogatàsa, amelyek s nemzeti büszkesèget ülteti a gyerekeinkbe, s letiltani azt ami rombol!! ERRE PEDIG CSAK A TÖRVÉNYHOZÁSNAK VAN LEHETŐSÈGE, AMELY MA MÈG TÖBBSÉGÉBEN NEMZETI

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Mátrai Erőmű többségi tulajdonát a Horn-kormány idején 1995-ben áron alul, mindössze 13 milliárd forintért adták el

Schiffer szerint az euró bevezetésének követelése az ellenzék részéről nettó hazaárulás. Épp olyan, mint például a migráció, amely mellett teljes mellszélességgel kiállnak, holott jól tudják, hogy kifejezetten rosszat tenne hazánknak.