Header Ads Widget

Golenya Ágnes író: Ti nem tudjátok, nem látjátok, hogy merre tart az egész Föld, a mai emberiség, mi felé vezetnek titeket?




"Soha nem politizálok, még magamban sem, mert undorodom bármilyen politikai eszmétől, mert egy elmeprogram, és ezt megírtam finoman és kulturáltan a KÉK könyvekben…

Az a kisstílű gondolkodás és fröcsögés, ami a magukat magyaroknak nevezőktől ömlik Orbán ellen, e mellett már képtelen vagyok szó nélkül elmenni, rosszul vagyok minden szinten. Ha valaki átnézi a FB bejegyzéseket az Orbánt leváltók alacsony szintű véleményeivel, megijed. (Remélem nem vagyok egyedül).

Tényleg innen kellene kiindulnia állítólag a világ szellemi megújhodásának? Ebből negatívumoktól, elmeprogramozottságtól, gyűlölettől, kliséktől, populizmustól, óvódás véleményektől és kicsinyes gondolatoktól telt magyaroktól?

Ti, akik Orbánt nem tudom kire szeretnétek lecserélni, tényleg ennyire képtelenek vagytok egy nagy képet nézni? Annyi a vádatok, hogy lop??????

Oké, először is kérem írjátok ide a konkrét neveket, akikre azért fogtok szavazni, mert nem lopott és mert nem is fog lopni.

Másodszor, ti esetleg tényleg nem tudjátok, hogy akikkel Orbán szemben áll, azok (illetve azok globalista irányítói, mert itt csak azok macskajancsiai ugatnak) nemhogy lopnak, de az egész globalizmus működtetői, élvezői, akik rabszolgaként dolgoztatnak minden embert, akik miatt a megszülető csecsemőd azonnal adóalany, akik ilyenné tették a világot és az emberi életet pár száz év alatt???? (többi a KÉK könyvekben felsorolva).

Ti nem tudjátok, Orbán ellenében kiket akartok támogatni? Hol éltetek eddig? Nem ismeritek az Új Világrend, az Illuminátus nemhogy mindent tőletek ellopó, benneteket globális rabszolgaságban tartó profithajhász gazdaságpolitikáját, akik ezt az egész cirkuszt, amivé a bolygónk vált, beleértve a terrorizmust, jól előkészítették évtizedekkel ezelőtt?

Ti nem tudjátok, hogy a migráns kérdés nem migráns kérdés alapvetően, csak egy eszköz, amit ők készítettek, hogy Európát szétszedjék???

Ez nem humanitárius kérdés, az se érdekli őket, ha ott vesznek, ahol vannak. Én és még sokan, bizonyosan elsők közt segítenénk bármelyik VALÓS migránsnak, hogy életben maradjon és aztán mielőbb hazatérhessen. (Azt most ki se nyitom, hogy itt menekültek nincsenek, nem lehetnek, mert nem háborús övezetből kiabálnak és válogatnak az országok közül szocpol alapon, hanem ugyebár, gazdasági bevándorlók, jó esetben, a fanatikusok mellett. És akkor vagy bárki mehessen oda a világban, ahova akar, vagy ők se, ha már gazdasági kérdés...)

Ti nem látjátok, hogy merre tart az egész Föld, a mai emberiség, mi felé vezetnek titeket a szátokba adott hülyeségekkel?

Ti tényleg nem tudjátok, hogy S. GY. (nem írom ki, mert a FB azonnal leszedi, de ezt remélem, kitaláljátok) és főnökei (mert azért ő csak egy stróman a nagy zenekari műben) terv szerint irányítják a mai eseményeket? Pont azt akarták elérni, hogy most bégessetek Orbán ellen??? Hazug álhumanista nem létező érvekkel jönnek a "migráns" kérdésben, ami az ő gazdasági és hatalmi erejük záloga?????

És ti mindezzel szemben azt hozzátok fel, hogy a mostani kormány lop???? Nem akarom elhinni, komolyan!

Az a legkevesebb, hogy tudd, a világ minden kormánya lop, ezt ti most tényleg ennyire tudatlanul kéritek számon?

Ha semmi egyebet nem tett volna Orbán Viktor, akkor annyit tökéletesen teljesített, hogy ma a világ megint tudja, hogy hol van Magyarország és kik a magyarok! Ez semmi nektek???

Az elmúlt 50 évben egy nagy nulla nemzet voltunk a világ szemében, egy senkik, akiknek nincs egy önálló gondolata sem, mindig valakiknek a csatlósai, politikailag, gazdaságilag és gondolkodásilag! Kullogtunk valakik után. Most először a magyarok tematizálnak, a magyarok mutatnak utat! Nem erre vágytatok???

Mi van, ha ez a szellemi megújhodás, aminek innen kell kiindulni, de ti nem veszitek észre a fától az erdőt????

Soha ilyen világos beszédet nem hallottam kormányfőtől, mint Orbán Viktorét. Ti süketek vagytok? Az egyedüli világos és nem mellébeszélő hang!

Tényleg képtelenek vagytok felnőtt érettséggel komolyan mérlegelni valamit és valakit?

Én is fel tudnám sorolni, miket nagyon nem szeretek az Orbán-kormányban és mit kérnék számon, ami belügy. 

De könyörgöm, egy országban mindig lesznek megoldatlan belső kérdések, a leggazdagabb királyságban is voltak nem mindenkinek tetsző intézkedések és lesznek is dögivel, bárki másra szavaztok! De ez konkrétan most elenyésző kérdés, egy mellékes taktikai szál a nagy stratégiaihoz képest!

Tényleg úgy gondoljátok, vesszen minden erénye, vesszen minden, az EU-s pénzek kicsorgatásánál fényévekkel fontosabb eredménye, amit elért és ami a jövőben a lányaitokat megvédi a burkától és a feleségeiteket, hogy állatnak se vegyék az új "európai" vallás égisze alatt?

Tényleg nem fogjátok fel minimális szinten sem, hogy miről van szó? Én tuti itt hagyom ezt az országot, ha bárkit a jelenlegi "alternatívából" megszavaz ez az ország, mert akkor tényleg önkezével vetett véget az életének. Amellett, hogy kitehetjük a határainknak, akár rovásírással is,hogy Elmegyógyintézet."

Golenya Ágnes író

Forrás: https://civilosszefogas.hu/level-az-ellenzeknek/

Nehogy elfelejtsük:
  1. A Gyurcsány-kormány 600 milliárd forintot vont ki az egészségügyből
  2. A Gyurcsány-kormány 3000-nél több iskolát zárt be.
  3. Gyurcsány Ferenc és kormánya munkanélkülivé tett több 100 ezer embert.
  4. A Gyurcsány-kormány elvett az idősektől egyhavi nyugdíjat.
  5. A Gyurcsány-kormány háromszorosára emelte a gáz árát, megduplázta az élelmiszerek áfáját.
  6. 2002 és 2010 között a Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-kormányok tizenötször emelték az energiaárakat...


EMLÉKEZZÜNK A BAL-LIB BANDA ÁLDÁSOS TEVÉKENYSÉGÉRE!

Hazudtunk reggel, délben meg este, na meg loptunk és eladósítottunk mindent és mindenkit egészen addig amíg a csőd szélére nem került az ország, majd kitaláltuk hogy az "ZORBÁN" ellopta, hátha így ismét megvezetve a lebutított csordát, ezáltal ismét a feltöltött kassza közelébe kerülhetünk, MERT MI ILYENT SOSE TETTÜNK. Így ismét lenullázhassuk és ismét eladósíthassuk Magyarországot az IMF kifosztó barátainkkal karöltve, ahogyan ezt mindig is tettük.

Ja meg mivel nemzetgyalázók és hazaárulók is vagyunk ezért nem tudunk felmutatni semmilyen a magyar nemzet érdekében tett eredményeket, ezért nem marad más eszközünk mint továbbra is megvezessünk embereket és HAZUDJUNK NEKIK ÉJJEL NAPPAL!

Orbán Viktor erélyes válaszokat adott a hazudozó ellenzéknek, amivel már hetek óta hülyítik az embereket – Szenzációs videó!






A balliberális oldalnak nincs más eszköze, mint gyártani az ocsmány, piti, hazugságokat, kiforgatni a tényeket és lejáratni embereket, ezzel a módszerrel osztják meg az embereket, és így szereznek támogatókat majd pozíciókat, hogy újra és újra kárt tegyenek ennek a nemzetnek ott ahol csak tudnak.

HAZUGSÁGRA, ÁLSZENTSÉGRE, NEMZETGYŰLÖLETRE ÉS AZ EMBEREK ÁTVERÉSÉRE ÉPÜL AZ EGÉSZ LÉTEZÉSÜK.
Ne hallgassuk el a tényeket, és ezt a korrupt, hazaáruló, felelőtlen, országunkkal hazárdírozó, bohóc hazug bandát pedig soha többé ne engedjük vissza a hatalomba!

Nézzük ki mit lopott és ki mit tett a magyar nemzetért: https://www.napitema.com/2019/10/eleg-volt-hazudozasokbol-szemelyes.html