Header Ads Widget

Néhány kérdés a baloldali szavazókhoz! Ha ti eleve egy magyar és nemzetgyűlölő bandát támogattok, miért gondoljátok azt, hogy ez jó nektek és jó ennek az országnak?




A magukat baloldalinak mondott szörnykoalíciónak, mindenki fontosabb mint a magyar emberek és a magyar nemzet, függetlenül attól hogy éppen milyen pártnak nevezik magukat és mit hazudnak. Ezt napi szinten be is bizonyítják itthon és külföldön egyaránt. 

Hazugságra, álszentségre és nemzetgyűlöletre épül az egész létezésük és ezekhez csapódott a JOBBIK is.

Az a globális háttérszervezet akik ezek mögött a hazaáruló politikusaink mögött állnak, ernyőszervezetként működnek és több kvalitatív mozgalmat uralnak, ilyen a klíma, a környezetvédelem, a tehetséggondozás, a CEU Sor.. hálózat stb..,stb... ISMERŐS?

Ezt a globális szervezetet szolgálja ki a magukat baloldalinak mondott hazaáruló politikai elit, akik azt a látszatot keltik, hogy ők aggódnak az emberekért, a nemzetért. Ha az érdekük úgy kívánja, tüntetéseket szerveznek, adományokat gyűjtenek stb...,stb...., így szereznek pozíciókat. 

Valójában mindez csak álca, céljuk felszámolni a nemzeti identitásunkat, a nemzetállamokat és a feltöltött kassza közelébe kerülni, majd kiüríteni. Ezt követően pénzhiányra hivatkozva az IMF bandájukat a nyakunkra hozni és a hiteleket a lakossággal megfizettetni. EZ VOLT MINDIG ÉS EZ LESZ EZUTÁN IS, HA NEM ÉBREDÜNK! Most van még egy ennél is nagyobb veszély amit Brüsszelből a nyakunkra szeretnének tolni ez pedig a migrációs pusztítás.

Ugye nem gondolja senki komolyan, hogy egy össze-vissza szedett szörny koalíció, akiket kizárólag a hatalom megszerzése tart egységben, ez értünk van, és bármilyen biztonságot és fejlődést hozhat ennek a nemzetnek? Ezek továbbra sem csinálnak semmit a nemzet érdekében csak tömik a zsebüket és pozíciókat osztogatnak! Lásd az önkormányzati választások után történteket.




HA MA NEM JOBBOLDALI KORMÁNY VAN
MAGYARORSZÁGON, 
EZEK MÁR RÉGEN ELÁRASZTOTTÁK VOLNA AZ ORSZÁGOT! 


Nem kérdés hogy ennek a hazaáruló bandának mi a tervük, 
ha a hatalom közelébe kerülnek!




Az elkövetkezendő választások tétje nem a te általad teremtett nyomorról és kilátástalanságról fog szólni, mert senkinek nem könnyű egy többszörösen telített piacon ahol minden nap kőkeményen meg kell küzdeni egy átlag embernek, hanem az életterünk, a nemzeti függetlenségünk megmaradásáról

Ha te ezt nem így látod és nem így gondolod vagy ez neked másodrangú kérdés, akkor nagyon, nagy baj van a toronyban. Egy olyan világ és olyan mértékű pusztítás küszöbén állunk, amelynek negatív következményeit ma még el sem tudjuk képzelni. 

Azért nem, mert ma biztonságban pofázhat mindenki a problémáiról és követelőzhet és acsarkodhat, ott ahol akar, addig ameddig akar és arról amiről éppen akar, mert nem fenyeget semmilyen veszély sem téged sem a családodat. Ez a biztonság pillanatok alatt köddé válhat, ha nem ébredsz és utána már nem lesz vissza út soha!











Nézzük tovább, ha ti a nemzetgyűlölő idegen érdekeket szolgáló médiákból szereztek információkat, akkor miből gondoljátok egy pillanatra is, hogy azok a valóságról szolnak a nemzetünket érintő kérdésekben? Nem érzitek, hogy mekkora agymosást végeznek rajtatok? Nem érzitek, hogy a "tolvajlás" és egyéb dumákkal át vagytok verve, hogy ne a lényeggel foglalkozzatok?


Ha valakik bevallottan pontosabban lebukva, hazudtak, reggel, délben meg este, és a csőd szélére sodorták ezt az országot, eladtak mindent amit csak lehetett, eladósított mindent és mindenkit és meghamisították a költségvetést trükkök százait alkalmazva, és akinknek ez nem tetszett és tüntettek ellenük azokat meg félholtra verették aminek semmilyen következménye nem lett, ez a társaság nektek miért jó? Nem érzitek hogy mekkora, álszent, hazug, kártevők vagytok ennek az országnak és saját magatok alatt vágjátok a fát?







Az nem zavar titeket, hogy 2010 előtt GY.F és bandája által okozott károkat még évtizedekig fogjuk fizetni ami nektek köszönhető? Veletek kellene megfizettetni az összes kárt ami érte ezt az országot, hogy ne mindig a jobboldalnak keljen megfizetni és eltakarítani utánatok a szemetet.

Emlékeztek még a BOKROS, GYURCSÁNY, BAJNAI MEGSZORÍTÓ CSOMAGOKRA valamint az IMF 6000 MILLIÁRDOS kölcsönre, amit nyomtalanul eltüntettek? Ez nektek miért volt jó? Miért szeretitek a megszorító csomagokat? Miért szeretnétek ismét pusztítani?





Tudtok 1 olyan intézkedésről amit a ballibek tettek volna valaha a magyar nemzet érdekében és nem önös vagy nem idegenérdekeket szolgát volna? Ez nektek miért jó?

NEHÉZ HELYZETBEN VAGYTOK?

Ti nem azért vagytok nehéz élethelyzetben mert a "kormány vagy bárki" ellopta, hanem azért, mert fogalmatok sincs a valós tényekről mivel a baloldali médiának kussolnak róla. Ma több lehetőség van ebben az országban mint eddig bármikor és egy gazdasági növekedési pályára állított országban, jobban lehet élni mint egy lepusztított országban, ha ki tudnátok használni a piacgazdaság előnyeit és acsarkodások és elégedetlenkedések helyett kezdenétek valamit az életetekkel és megmutatnátok a világnak hogy ti mekkora zsenik vagytok és nem másoktól várnátok a melót és minden mást mint a kommunista rendszerben. Még soha nem gondolkodtatok el azon, hogy miért vannak elégedett, sikeres és elégedetlen, sikertelen emberek egy adott országon belül, akiknek semmi közük a politikához?

Továbbá azt az élethelyzetet amiben éltek azt mind kivétel nélkül a tudatlanságotokkal ti teremtettétek meg saját magagatoknak. SENKI MÁS!

Lehet acsarkodni, hazudozni, elégedetlenkedni és másokat hibáztatni, de az univerzális törvényeket nem lehet átverni és minden ami veletek történik az tetteitek következménye, akár tetszik, akár nem. Persze ehhez ismerni kellene néhány apróságot, például az ember az élet és a világ működését.

A kormányok nem azért vannak hogy fogják az emberek kezét,  hogy ki mit csináljon és mit ne csináljon és az általatok teremtett szemetet eltakarítsák, hanem azért vannak hogy lehetőséget, biztonságot és rendet biztosítsanak. Ma olyan lehetőségek vannak, amilyen nem volt soha az elmúlt 20 évben. Mindenki szabad akaratából azt tanul amit akar, ott dolgozik ahol akar, és azt vállalkozik amit akar, nem kényszerít senki, senkit semmire.  A többi mind az egyén felelőssége, nem a kormányoké és nem a szomszédé.

TÉNYEK

Hallott valaki az elmúlt 9 évben megszorító csomagokról? NEM! NA EZEK A TÉNYEK, a többi mind hazugság amivel napi szinten mossák az agyatokat! Nektek miért nem jó az élet megszorító csomagok nélkül?

  1. Jelentkezzen az, akit a kormány arra kényszerített hogy hitelt vegyen fel.
  2. Jelentkezzen az, aki azért nem kapott fizetést vagy nyugdíjat mert a kormány ellopta.
  3. Jelentkezzen az is, aki azért nem tudott tanulni, dolgozni, vállalkozni, mert a kormány nem engedte.

A másik nagy hazugságra épített duma a kivándorlás!
("GY.F.., el lehet menni ebből az országból, itt lehet minket hagyni")

Ki az az elmebeteg aki úgy gondolja, hogy a volt kommunista országok bármelyikéből nem mennek nyugatra legalább ennyien mint Magyarországról vagy még ennél is sokkal de sokkal többen?

A nyugatra vándorlás másik OKA pedig az, hogy azok az emberek, akik eladósították saját magukat és családjukat már nem tudnak itthon dolgozni bejelentett munkahelyeken, hiszen a bank leszedi a fizetésükből a tartozást és ezért kénytelenek elmenni dolgozni nyugatra. Ezért ki is a felelős? A bank? A kormány? Netán az egyén?

Arról már kevesen beszélnek, hogy akik kimennek azok nem nyaralni mennek ki, hanem a többségük kint is, kiszolgáltatott rabszolga.

Mekkora agymosás az is, amikor nyugati színvonallal próbálják összehasonlítani a magyar gazdaságot vagy nyugati fizetésekkel. NEM EGYSZERRE INDULTUNK, MIVEL NÁLUNK A KOMMUNIZMUS URALKODOTT, aminek a mai napig isszuk a levét, kártyavárként dől össze a felvásárló piacaival együtt és óriási pusztítást hagyott maga után. Most az emberek jelentős része ebből a felállásból akar nyugati jövedelmeket követelni, mert ez egy  TUDATLAN, AGYMOSOTT TÁRSADALOM.

Akik elmennek nyugatra, azoknak a programját hajtsák végre, akiknek szükségük van a földünkre és a vízkészleteinkre. Menjünk el mindannyian nyugatra a fedezetlen semmiért, mert többet lehet keresni? Ezt az élethelyzeted tudatosan generálják, hogy a sok nagy "OKOS" elmenjen.

Egyébként meg illene tudni többek között azt is, hogy nem a kormányok adják a melót, hanem a piac és ma nincs hiány senkiből és semmiből és ha elfogadtuk a kényelmet, akkor számolnunk kell azzal is, hogy egy robotizált világban élünk és a jövőben egyre kevesebb emberi munkaerőre lesz szükség, miközben egyre többen leszünk.
  1. Ki tehet arról, hogy egyre többen vagyunk?
  2. Ki tehet arról, hogy nincs hiány senkiből és semmiből?
  3. Ki tehet arról, hogy egy robotizált világban élünk, ahol egyre kevesebb emberi munkaerőre lesz szükség a jövőben?

TOLVAJLÁSOKRÓL

A magyarok 1990-ben a kapitalizmus mellett döntöttek.

Tudod az micsoda? A lényeg, hogy ennek működéséhez nagytőke, és nagytőkések kellenek. Másképp nem működik. Ez kétféle lehet - hazai és idegen nagytőke. Az idegen nagytőkés is és a hazai is profitot termel, de míg az idegen azt kiviszi, a hazai itthon fekteti be, ezáltal a gazdaság fejlődik, nő a GDP és az életszínvonal. 

Minden gazdag nyugati fejlett társadalomra jellemző, hogy a működő nagytőke nagy része hazai kezekben van. Tehát ahhoz, hogy fejlődjünk, közelítsünk a fejlett országokhoz, hazai nagytőkések kellenek. Nyugaton ezt mindenki, még a leghülyébbek is tudják. A magyar hülyék még nem, és ahelyett hogy örülnének, nekiállnak tolvajozni.

A bal-lib kormányzások alatt az volt a gyakorlat, hogy külföldi multi cégek nyernek el minden közbeszerzést és zsebbe fizették meg ennek az árát majd a profitot ki talicskázták az országból. Most meg többnyire magyar vállalkozók nyernek el ilyen típusú közbeszerzéseket, ez vajon miért és kiknek fáj? A sokat támadott Mészáros Lőrinc több 10 ezer családnak ad munkát ebben az országban. NA EZ A KÜLÖNBSÉG!



Kinek fáj az, ha többek között például vissza vásároljuk a nemzeti vagyont, energia szektort, bankot, médiát stb...,persze a "tolvajlásokból", amit az előző ballib banda eladott. Kinek fáj az, ha egy magyar vállalkozó nyer meg bizonyos beruházásokat, pályázatokat és nem a multi cégek, akik kiviszik a pénzt az országból? HÁT AZOKNAK A BALLIB KÁRTEVŐKNEK , AKIK ÉPPEN MOST NEM LOPHATNAK ÉS NEM SZOLGÁLHASSÁK KI HAZÁNKAT IDEGEN ÉRDEKEKNEK, mint ahogyan ezt mindig is tették.


Tetszik vagy nem tetszik
ma 2 politikai elit közül lehet választani, vagy a nemzetpusztítókat, akik szeretnék felszámolni a nemzetállamokat és a nemzeti identitásunkat, vagy a nemzetépítőket akik szeretnék megőrizni nemzeti függetlenségünket és nemzeti identitásunkat. 

Akik azért nem választanak mert rendszerváltásban gondolkodnak, akik szintén a hazugsággyárból szerzik az információkat, azok meg felszalámizzák a nemzeti oldal esélyeit, nem érnek el semmit a kezdeményezéseikkel, mert ehhez sokkal de sokkal több kell mint jól hangzó duma

Ezzel azt érik el, hogy eleve a nemzetpusztítókat fogják támogatni, aminek az lesz a végterméke, hogy előbb vagy utóbb a nyakunkra hoznak olyan népcsoportokat, akik pusztítani fognak minden szinten, mert rájuk nem vonatkoznak a demokrácia szabályai és még hazánk sem lesz. A próbálkozások ideje lejárt. Ha te ezt a pusztítást támogatod ne aggódj mert te sem fogod megúszni!

A másik hazugság, hogy az "Zorbán" már 10 ezer számban hozott migránsokat. Igen csak ezek nem migránsok, hanem dolgozni jöttek és nem élősködni és felforgatni, mert annyira sz.r ebben az országban, hogy munkaerő hiány van.



Amikor legközelebb szavazni mész, és jót akarsz tenni ennek az országnak, akkor néhány alapvető dolgot ismerned kell! Kattints a részletekért. https://www.napitema.com/2021/06/ennek-partok-nem-fognak-orulni-amikor.html