Header Ads Widget

A balliberális banda módszere a káoszteremtés és a pusztítás, így szereznek hatalmat ez az egyetlen fegyverük - Videó




Amit ma tapasztalhatunk bolygószinten ez egy teljesen alvilági irányítás, ezt szolgálja ki a pénzhatalmi elit és ezt a pénzhatalmi elitet az összes globalista hazaáruló banda, akik eladták a lelküket, akik a nemzetgyűlölettől vezérelve a nemzetállamok felszámolását és a világkormány megalakulását támogatják.

Az anyagba süllyedt lebutított állatcsorda még nem tudja, hogy ezt a sátáni tervet Teremtőink nem fogják engedni és ha nem ébredünk akkor pár éven belül el leszünk innen takarítva erről a bolygóról mint az előző 6 civilizáció esetében történt és ehhez határidőt kaptunk, NINCS TOVÁBB! 

Ezeket az álszent hazug kártevőket azért engedik még Teremtői szintről, hogy folytassák a pusztító tevékenységüket, hogy minél több ember ébredjen, mert a végidőket éljük és az ő sorsuk már eleve megpecsételődött. Ők az eddigi tetteik alapján semmilyen körülmények között nem fognak bekerülni egy magasabb létformába mint ahogyan azok sem akik támogatják ezeket. 

Jól látható a háttérből irányított sátáni erők és azok kiszolgálóik egyre erőteljesebb térnyerése, és az az aberrált, lelki betegek által támogatott mérhetetlen pusztítás amit tapasztalhatunk az élet minden területén erkölcsi, lelki, szellemi és anyagi szinten egyaránt, ami szöges ellentétben áll az univerzális törvényekkel. Most éppen a migrációs pusztítással szeretnék felgyorsítani az eseményeket a pusztító terveikhez (Kalergi-terv). 

Ha bárki úgy gondolja hogy ezen a földbolygón létre lehet hozni az egységes világkormányt vagy tovább folytatható bármilyen ember által alkotott vallási, politikai és társadalmi rendszer, azok óriási tévedésben és tudatlanságban tengetik az életüket és az éveik megvannak számlálva.