Header Ads Widget

Ébresztő! Vajon mi lehet a céljuk a védőoltással egy olyan globális szervezetnek, akik folyamatosan azért aggódnak mert túl sokan vagyunk? Videók

Mindenkinek joga tudni az oltásokkal kapcsolatos elérhető publikus tudnivalókat, amikről sem a mainstream média, sem a tudományos intézetek szóvivői nem tájékoztatják objektíven a lakosságot.

A „védőoltás” beadatásának kötelezése nem csupán az oltás beadatásának tényleges, hatóság általi kötelezését jelenti, hanem az oltás beadatásának hiányában történő „normális” társadalmi életben való részvételhez való jog megvonását is. Beleértve iskolai részvétel, intézményekbe, üzlethelységekbe való bejutást, országos, vagy nemzetközi tömegközlekedési eszközök használatát, határátlépést, munkavégzést, állami juttatások megvonását, részvételt társas tevékenységben, stb.






Nagyon tanulságos videó!











Oltás vagy nem..






De nézzük konkrétan, hogy milyen mellékhatások fordulhatnak elő a COVID-19 vakcina beadása után az FDA szerint: 

1. Perifériás idegek zavara
2. Széles spektrum gerincvelő gyulladás
3. Keresztirányú gerincvelő gyulladás
4. Agyi gyulladás (beszéd és memóriazavar) Agyhártyagyulladás, herpesz
5. Görcsös izomrángás
6. Agyvérzés
7. Bénulással és hallucinációval járó alvászavar (narkolepszia) 
8. Túlérzékenységi reakció
9. Akut miokardinális szívinfarktus (3 órán belül halálos)
10. Szívizom és szívburokgyulladás
11. Autoimmun betegség
12. Halál
13. Terhességi és születési rendellenességek
14. Egyéb központi idegrendszeri betegségek
15. Allergiás reakció
16. Kórosan alacsony vérlemez állapot
17. Véralvadás zavar
18. Vénás trombózis
19. Ízületi gyulladás
20. Kawasaki betegség
21. Szív- tüdő- vese- bőr- vagy szemgyulladás gyerekeknél
22. Vakcinával fokozott betegség 
Minden önkéntes lebutított vakcináztatónak további sok szerencsét kívánok!



Mit tervez a világhatalom és mi vár ránk ha nem ébredünk?


A problémák ott kezdődnek, hogy világunkat egy olyan háttárhatalom irányítja, akiknek nem titkolt céljuk, az emberiség nagy részének a kiirtása. Tudatosan eladósítottak mindent és mindenkit, hogy az emberek egyre rosszabb hangulatba kerüljenek, egyre jobban kiszolgáltatottak és ezáltal egyre jobban manipulálhatok legyenek. Arról nem is beszélve, hogy a jelenlegi társadalmunk vegyszerekkel mérgezett élelmiszereket fogyaszt, amely szintén az élet megrövidítését szolgálja. 

A háttérhatalom célja a totális kontroll bevezetése és ezáltal egy rabszolga társadalom létrehozása, amelyet már majdnem meg is valósítottak.

Amit ma tapasztalhatunk bolygószinten, ez egy teljesen alvilági irányítás, ahol az elnyomó, kifosztó pénzhatalmi elitet, alvilági entitások irányítják. Őket szolgálja ki elsősorban az a nemzetellenes vagy hazaáruló, globalista politikai elit és támogatóik, akik eladták a lelküket pénzért és hatalomért, akik a nemzetállamok felszámolását és az egyesült Európai Uniót valamint a VILÁGKORMÁNY létrehozását akarják. Ezt a Teremtőink nem fogják engedni amely a bolygónk eltörléséhez vezet!

Jól látható a háttérből irányított sátáni világhatalmi elit és azok kiszolgálóik egyre erőteljesebb térnyerése, és az az aberrált, lelki nyomorékok által létrehozott pusztítás amit tapasztalhatunk az élet minden területén erkölcsi, lelki, szellemi és anyagi szinten egyaránt, ami szöges ellentétben áll az univerzális törvényekkel. 

Most éppen a migrációs fajkeveréssel szeretnék felgyorsítani az eseményeket a pusztító terveikhez (Kalergi-terv).

Az alvilági lények által manipulált háttérhatalmi elit, a pénzen keresztül a pusztítás szélére sodorták a bolygót és az egész emberiséget, akik az ember és a Teremtőink közé álltak, hogy az általuk létrehozott és Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és ha kell egymás legyilkolására, hogy ezáltal biztosítsák saját hatalmukat.