Header Ads Widget

Egy digitális börtönbolygó épül a szemünk előtt és nem a mi beleegyezésünkkel, hanem a mi asszisztálásunkkal - Videó



Az emberiség, egy történelmi jelentőségű krízis legvégső kiteljesedési állapotában találja magát jelenleg. És ez nem a koronavírus, és nem is a globális felmelegedés. Egy döntő ponthoz érkeztünk, egy válaszúthoz. Hamarosan átlépünk egy határvonalat, ahonnan már nincs visszaút.

Akik még mindig abban bíznak, hogy hamarosan minden visszaáll a régi kerékvágásba, egy hidegvizes ébresztésben lesz részük hamarosan.

Valóban egy olyan világot szeretnénk gyermekeinknek átadni, ahol senki által megnem szavazott erők birtokolják a legféltettebb személyes dolgaikat, gondolataikat, érzéseiket, érzelmeiket, vágyaikat?

Egy olyan börtönvilágot, amelyben minden mozdulatuk regisztrálva van, amelyben nincsenek jogaik, nem mondhatnak nemet, nem formálhatnak szabadon véleményt? Ebbe az irányba haladunk, ahol megmondják nekik mit gondoljanak, mit szeressenek, mit érezzenek, milyen dolgokra vággyanak. Egy olyan világot ahol nincsen szabadság csak 100%-os függőség a kormányoktól és hatalmaktól. Egy olyan világot akarunk nekik átadni, ahol a senki által megnem szavazott erők a napfényt eltakarják előlük?