Header Ads Widget

Mennyit ér az életed? Az oltást nem akarja sem az immunrendszered, sem a Teremtőd! Ez egy élet és Isten ellenes Sátáni terv!





Gondolkodjon el mindenki azon, hogy már évekkel korábban beszéltek az oltási tervekről még mielőtt bármilyen vírus lett volna! Sőt már a következő vírusról is tudnak. A vírus létezését senki nem tagadja, mert azt már egy jó páran meg tapasztalták, a kérdés csupán az, hogy ez hogyan keletkezett? Tehát ma már nem összeesküvés elméletről beszélhetünk, hanem összeesküvés gyakorlatról az emberiség ellen!

A másik kérdés, hogy azok akik évtizedek óta, azért aggódnak mert túl sokan vagyunk, miből gondolja azt bárki, hogy most ezek a vakcinájukkal bárkit megakarnak menteni? A gazdasági nehézségekről, amelyet ezzel a vírus káosszal generáltak, ezekről nem is beszélve. 


A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY IS, A DISZKRIMINÁCIÓT, ÉS AZT A CÉLT SZOLGÁLJA, HOGY AZ EMBEREKET ARRA KÉNYSZERÍTSÉK, HOGY ÖNKÉNT BEOLTASSÁK MAGUKAT. EZ AZT JELENTI, HOGY A FELELŐSSÉG AZ EMBEREKÉ LESZ AMIT ALÁ IS ÍRATNAK VELÜK!

Sajnos az emberek nagyon könnyen manipulálhatók, és szép lassan egy olyan kiborg világban találják magukat, ahonnan már nem lesz vissza út és zombiként élhetik az életüket. Ez lesz a halálos dózis! Itt nem oltásról beszélünk, hanem oltásokról! Egészséges embereket, gyerekeket oltani vagy erre kényszeríteni?

Aki nem olttatja be magát, és ezért bántják, a mai Büntető Törvénykönyv szerint is,  és a mai Alaptörvény a Történelmi Alkotmányra vonatkozó megállapításai szerint is: BŰNÖS, ÉS AZ ÉGI TÖRVÉNYKÖNYVRŐL MÉG NEM IS BESZÉLTÜNK, mert sokaknak sejtelmük sincs, hogy saját maguk alatt vágják a fát!

Btk. 222. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetve mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, őt rendszeresen vagy tartósan háborgatja, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. (3) Aki a zaklatást c) hatalmi vagy befolyási helyzetével visszaélve követi el, az (1) bekezdésben meghatározott esetben két évig, a (2) bekezdésben meghatározott esetben bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Btk. 194. § (1) Aki mást személyi szabadságától megfoszt, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. (2) A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a személyi szabadság megsértését b) aljas indokból vagy célból, h) hivatalos eljárás színlelésével követik el.

Btk. 195. § Aki mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, és ezzel jelentős érdeksérelmet okoz, ha más bűncselekmény nem valósul meg, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

Az emberi jogokat olyan mértékben sárba tipró intézkedések léteznek ma, amelyek tűrhetetlenek.

És ehhez a Sátáni tervhez majdnem mindenki asszisztál önként és dalolva, az oktatók, orvosok, MAGÁT KRISZTUSHÍVÓNEK TARTÓ SEBÉSZ(EK) ápolók, celebek vastag lefizetős pénztárcával a zsebükben, természetgyógyászok, magyarságukra büszke magyarkodók, és majdnem mindenki, megalkuszik és behúzza fülét-farkát.

Aki nem hódol be a FENEVAD TERVÉNEK, és nem hajlandó csúszni-mászni, ahol épp a fejét tapossák, azok a Mennyei Istentől méltó jutalmat fognak kapni!

Aki meg behódol. "Lesz majd sírás és fogcsikorgatás" (Jézus)


Ma már védettségi igazolvánnyal lehet utazni és szép lassan majd mindenhez felfogják használni!

Hogy  mi a vakcinának az összetétele, ezt senki nem tudja,  csak azok a kutatók, akik ezen dolgoznak, velük meg hallgatási szerződést iratnak alá. Kétsége ne legyen senkinek, hogy nem véletlen ez az brutális nyomás és kampány bolygószinten, hogy OLTASD BE MAGAD!


Jelenések 13:

"Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az õ jobb kezükre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson [semmit,] hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma." 


Ahhoz, hogy megértsük ezt az élet és Isten ellenes sátáni tervet, ismernünk kell a világ, az ember és az élet működését. 


Még mielőtt bárki úgy gondolja, hogy ezen a bolygón minden emberformájú lényt a jóság és a szeretet vezérel, ki kell ábrándítsunk!

A világegyetemben alapvetően kétféle entitás létezik, akik befolyásolják az egész életünket anélkül, hogy tudnánk róla mert nem mi vagyunk az élet és a halál urai, akik olyan telepatikus képességekkel rendelkeznek amihez képest mi sehol nem vagyunk és ezzel gyakorlatilag  elérik azt, hogy megvalósítsuk terveiket, ezért nem mindegy, hogy kit szolgálunk és honnan kapjuk a támogatást. 

Tehát az egyik ilyen entitás az alvilági lények(pokolbéliek), akiknek szabott idejük van a létezésben, mert szembe fordultak a Teremtőinkkel, és a másik entitás a fenti (mennybéli)lények vagyis a Teremtőink.

Az alvilági lények működtetik ezt az elnyomó rendszert amit ma tapasztalunk bolygószinten, akiknek az az érdekük, hogy az emberek tudatlanok és manipulálhatók legyenek, ezáltal egyre több problémát generáljanak saját magunknak, aminek a következménye, betegség, baleset, családi és anyagi problémák, és szembe forduljanak a Teremtővel, amit el is értek, mert ma pénz lett az Isten és az igazság.

Ma az emberek az anyag rabságában élnek, és nem ők uralják az anyagot, hanem az anyag uralja őket, amelynek a végterméke KUKA.

Teremtőinknek meg az az érdekük, hogy az emberek egészségesek legyenek, lelkileg és szellemileg fejlődjenek, hogy egy magasabb létformába kerüljenek már itt a földi életükben, meghosszabbított élettel egy olyan rendszerben, ahol nincs elnyomás, nincs vallás, nincs földi hatalom, nincs pénz és nincs az a működés ami most van. Ez meg fog valósulni bármi áron és ha ehhez az kell, hogy milliárdok tűnjenek el a földszínéről, akkor milliárdok fognak eltűnni, mert ebben a létformában értelemszerűen nem kerülhetnek be az alacsonyrezgésű, lelkileg fejletlen emberek és elnyomó rendszerek, szervezetek!

Jól látható, hogy ez az emberiség két érdekcsoportra szakadt, vannak akik bedőltek ennek a sátáni pénzhatalomnak és az őket kiszolgáló vezetőknek és propagandájuknak, és vannak akik a Teremtőben hisznek mert tudják, hogy nem mi vagyunk az élet és a halál urai, és nem tehetünk meg akármit a liberalizmus jegyében, mert tetteinknek súlyos következményei vannak.

Ha valakinek még mindig nem világos, hogy vannak-e alvilági lények és vannak-e köztünk élő emberek akik őket szolgálják, akkor erről Jézus világosan beszélt: 

"Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölõ volt kezdettõl fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen õ benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." 

Ma ezt a hazugságra épülő gyilkoló és pusztító hatalmat látjuk globális szinten, akik az alvilági lényeket szolgálva, a pénzen keresztül a pusztítás szélére sodorták a bolygót és az egész emberiséget, akik ember és a Teremtőink közé álltak, hogy az általuk létrehozott Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és ha kell egymás legyilkolására, hogy ezáltal biztosítsák saját hatalmukat. 

Teremtőink azért engedik ezt a pusztítást amit tapasztalhatunk bolygószinten, hogy minél több ember ébredjen az anyag rabságából, mert az elnyomok és támogatóik sorsa megpecsételődött és a végidőket éljük. 

Szabad akaratból dönthetjük el, hogy kit szolgálunk, mert egyszerre két urat nem lehet szolgálni és a lelkek megszerzéséért megy a harc!

2026-ig a rostálás időszaka zajlik, és akik ezt a sátáni rendszert tovább támogatják és nem szereznek tudást, hogy fejlődjenek lelki és szellemi szinten, hogy emelkedjen a föld rezgésszintje, hogy bekerülhessenek egy magasabb szintű létformába, mert úgy gondolják ők már mindent tudnak, és hagyják magukat tovább manipulálni, azok a következő években úgy fognak hullani mint a legyek! 

Nézz körül a saját környezetedben, hiába nem akarják az emberek, mégis egyre többen halnak meg semmilyen előzmény nélkül. Nem fogja őket megmenteni semmilyen vegyszer, sem hatalom, sem pénz, sem technika, sem az alvilági lények, sem semmi ami az anyagi világhoz köthető!

Erről a globális pusztításról a biblia is világosan beszámol. Jer 25,33: Akiket az Úr megöl azon a napon, szétszóródnak a föld egyik végétől a másikig. Nem gyászolják meg őket; senki nem szedi össze és nem temeti el őket; úgy hevernek majd a föld színén, mint a trágya.  

Az hogy ezt a globális rostálást, hogyan valósítják meg a Teremtőink, akiknek nincsenek fizikai korlátok, és bárkit, bármikor ki tudnak iktatni az élők sorából, ez már csak részlet kérdés. Nem okoz semmilyen akadályt, hogy valakinek elpattintsanak egy eret a fejében vagy leállítsák a szívét, stb...,stb..., de ez lehet természeti katasztrófa, vagy egyszerűen csak hagyják, hogy a Teremtő tagadó, alvilági lények által vezérelt emberi tudatlanság és butaság miatt, elpusztítsuk saját magunkat. 

A lényeg, hogy az emberiség törlése már 6-szor megtörtént, mert elkezdtek Isten játszani és semmibe vették az univerzális égi törvényeket, etikát. Óriási ostobaság lenne, ha bárki úgy gondolná, hogy velünk is nem ez fog történni, mert mi vagyunk a föld nevű bolygó vagy a naprendszer vagy a galaxis tulajdonosai, és bármit megtehetünk következmények nélkül.

És van még valami, nem létezik olyan hogy véletlen, mert minden kontroll alatt van ebben a világegyetemben a Teremtő által, és minden ami történik velünk, betegség, baleset, családi és egyéb problémák, ezek mind tetteink következménye, amelyek mind egyénre szabva Teremtői szintről vannak megszervezve. Ez a Teremtői szuperintelligens energia benne van mindenben és mindenkiben, nélküle nincs semmi és senki, ez tartja össze az anyagot, különben nem létezne olyan mint anyag és nem létezne senki és semmi még levegő sem.

A liberalizmus jegyében, eddig úgy éltünk és azt tanították, hogy minden csak nézőpont kérdése, csakhogy ez egy óriási hazugság, MERT PONTOSAN MEGHATÁROZHATÓ, HOGY MI, MINEK A KÖVETKEZMÉNYE!




 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK 




https://twitter.com/napitema_hirek/status/1399589333447987202?s=20