Header Ads Widget

Dr. Vernon Coleman - Minden beoltott ősszel nagy bajba kerül? Emberek milliói halálra vannak ítélve. Nagyon kevés időnk van arra, hogy megmentsük magunkat!




Ha sokat olvastad a cikkeimet, tudod, hogy soha nem túlzok.   írta dr. Vernon Coleman. Azt is tudják, hogy jóslataim, értékeléseim és értelmezéseim az elmúlt évben helyesnek bizonyultak.

Gépi fordítás de a lényeg érthető!

Most minden eddiginél jobban szükségem van a segítségedre. Ha nem dolgozunk együtt, kárhoztatva vagyunk. Szükségem van a segítségedre, mert emberek millióit kell elérnünk ezzel a cikkel.

Úgy gondolom, hogy ez a legfontosabb cikk, amit valaha is olvasni fog. Meg kell osztani.

Emlékszel a videóra, ahol Bill és Melinda Gates ült és nevetett azon, hogy a következő világjárvány hogyan reagálja az embereket?

Nos, azt hiszem, tudom, mi fog történni. Mindannyian tudjuk, hogy a gonosz elit, az Agenda 21 és a Great Reset hirdetői mindvégig azt tervezték, hogy megölik a világ népességének 90–95% -át.

Sajnos attól tartok, hogy valószínűleg túl késő megmenteni az oltottak közül sokat. Emberek milliói halálra vannak ítélve, és attól tartok, sokan meghalnak, amikor legközelebb kapcsolatba kerülnek a koronavírussal.

Valami komolyan elromlott az elit terveiben

Ennek az az eredménye, hogy most azok, akik nem oltottak be, szintén nagy kockázatnak tűnnek. Egészséges táplálkozással és D-vitamin-kiegészítőkkel a legjobb formában kell tartanunk immunrendszerünket.

Valamikor távol kell maradnunk az oltottaktól. Azt hiszem, nagyon is valós veszélyt jelentenek a faj túlélésére.

Már régebben figyelmeztettem a Covid-19 oltások veszélyeire, mint szeretném. Tudom, hogy valójában nem szabad őket oltásoknak nevezni (bár a hivatalos meghatározásuk megváltozott), de amikor génterápiának hívom őket, az emberek, akikkel megpróbálunk eljutni, és akiknek azt mondták, hogy oltásokká válnak, nem tudom, mi Arról beszélek.

Szinte egy évvel ezelőtt figyelmeztettem, hogy a koronavírus kockázata többek között azért is túlzott, mert kötelező oltási programot vezettek be.

A hamis Covid-19 járványt részben azért hozták létre, hogy ürügyet adjon az oltásra, hogy az oltást fel lehessen ajánlani a Covid-19 állítólagos fenyegetésének megoldásaként.

Hónapok óta figyelmeztetem, hogy a kísérleti oltások veszélyesek, és sok potenciálisan végzetes mellékhatásuk van. A hírességek és sok orvos téved, amikor megnyugtatnak. Azt mondtam, hogy az oltások több embert ölhetnek meg, mint a Covid-19.

De most valószínűnek tűnik, hogy az oltások felelősek lehetnek több száz millió ember haláláért, akiket nem oltottak be.

Hosszú távon mindig azt hittem, hogy a Covid-19 átverést egy konkrét céllal tervezték: minél több idős és törékeny ember megölésével és kényszeroltásokkal.

Ezt az első videóban mondtam 2020 március közepén. Természetesen volt egy terv is a gazdaság megsemmisítésére, majd újrafeltalálására, hogy megfeleljen az Agenda 21 és a Nagy Újraindítás követelményeinek.

Néhány nappal a videó megjelenése után dühödten megtámadtak az interneten. A Wikipedia bejegyzésem gyökeresen megváltozott. Az összes könyvem, tévésorozatom és oszlopom részleteit eltávolítottuk. Összeesküvés-elméletnek hívtak.

Készítettem egy videót, amely elmagyarázta, hogyan változtatták meg a Wikipédia-bejegyzésemet, hogy démonizáljanak és hiteltelenné tegyenek. Sok más, aki megkérdőjelezte a Covid-19 hivatalos vonalát, ugyanezt a gyötrelmet szenvedte el.

És természetesen a BBC és az országos sajtó is csatlakozott hozzájuk, és megtámadták azokat, akik megengedhetetlen igazságok terjesztésével merik megtámadni a hivatalos vonalat.

De most attól tartok, hogy a népirtó őrültek, az apokalipszis lovai, akik ezt a csalást tervezték, Armageddonhoz vezetnek minket.

Régóta hiszem, hogy az átverés építészei emberek millióinak halálát várták.

Most azonban úgy gondolom, hogy a gonosz szellemek, akik létrehozták ezt az átverést, drámai módon alábecsülték az általuk oly erőteljesen meghirdetett kísérleti oltások veszélyeit. Emberek milliói, akik a Covid-19 oltóanyagok bármelyikét kapták, meghalhatnak ezeknek az oltásoknak az eredményeként. Elmagyarázom, hogyan és miért.

A csalás Ferguson, a császári főiskola téveszmés jóslataival kezdődött. Ferguson matematikai modellező, rettentő eredményekkel. Az átverést szervező emberek tudták, hogy Ferguson jóslatai abszurdok. Biztosan tudta, hogy Ferguson nyilvántartása siralmas.

De jóslatait mindazonáltal ürügyként használták a bezárásokra, a társadalmi elhatárolódásra, az álarcra, valamint az iskolák és kórházak bezárására. Merő őrület volt. A logikus következmény a fertőzésben szenvedők elszigetelése volt - ahogyan az influenzás betegek számára is javasoljuk, hogy maradjanak otthon - és megvédjék a leginkább veszélyeztetetteket, különösen a szív- vagy mellbetegségben szenvedőket.

De a politikusok és a tanácsadók tévedtek. És akik megkérdőjelezték a történéseket, démonizálták és elhallgattatták őket.

Az a tény, hogy az egészséges emberek immunrendszere más emberekkel való interakciók révén erősödik. Az egészséges gyermekek és fiatal felnőttek immunrendszere nagyon erős. Csak egy idősebb embert fenyeget a legnagyobb valószínűséggel egy új vírus.

Ennek ellenére a világ politikusai és tanácsadóik szándékosan csábítottak minket tömeges oltási programba.

A nyilvánosságot eredetileg biztosították abban, hogy csak egy hatalmas oltási program révén nyerhetik el elvesztett szabadságaikat. Ez mindig is veszélyes ostobaság volt.

Az ilyen gyorsan jóváhagyott kísérleti vakcinák azonban soha nem hozták meg a kívánt hatást. Nem úgy tervezték, hogy megakadályozzák a fertőzést vagy az átvitelet. A védőoltások nem akadályozzák meg az embereket abban, hogy megfertőződjenek a Covid-19-től, és nem is akadályozzák őket abban, hogy továbbadják, ha megkapják.

Az oltások csak néhány esetben segítenek a tünetek súlyosságának korlátozásában az injekciót kapó embereknél. Természetesen a legtöbb ember nem ezt hiszi.

A legtöbb oltott ember úgy gondolja, hogy védve van a fertőzéstől. Ez egy újabb átverés volt.

Eltekintve attól a nagyon fontos ténytől, hogy nem azt csinálják, amit az emberek gondolnak, három nagy probléma van az oltásokkal:

Az első probléma természetesen az, hogy ezek a kísérleti oltások már veszélyesnek bizonyultak - már sok embert megöltek, és sok másban súlyos mellékhatásokat okoztak. A probléma nagysága azzal mérhető, hogy még a hatóságok is elismerik, hogy valószínűleg 100-ból csak egy oltással összefüggő haláleset és súlyos mellékhatás jelentkezik.

Lehetetlen megbecsülni, hányan fognak meghalni allergiában, szívproblémákban, stroke-ban, neurológiai problémákban, vagy hányan vakok vagy megbénultak. A honlapomon található egy lista az oltásból ismert sérültekről vagy betegekről, és ez egy rémisztő lista, amelyet el kell olvasni.

A halálos áldozatok száma rettenetes, de a legtöbb hatóság továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy ez csak egybeesés.

Ha valaki 28 vagy 60 napon belül meghal a pozitív Covid-19 tesztet követően - még akkor is, ha a teszt eredménye hamis volt - automatikusan Covid-19 halálként kezelik, hogy a számok magasan maradjanak. De amikor az egészséges fiatalok az oltástól számított néhány órán belül meghalnak, ezeket a halálokat puszta véletlenekként kezelik. Milyen tragikus egybeesések!

A második probléma az immunrendszer, amelyet kórokozó-primerként vagy citokinviharként ismerünk. Az történik, hogy az oltott személy immunrendszere felkészült arra, hogy drámai módon reagáljon, ha az illető a jövőben kapcsolatba kerül a vírussal. Az eredmény katasztrofális lehet, és pontosan ettől tartok ősszel és a következő télen.

A beoltott emberek nagy bajban lesznek, amikor legközelebb koronavírussal kerülnek kapcsolatba. Az immunrendszere túlreagál, és ekkor valószínű sok haláleset.

A betegeket hivatalosan nem figyelmeztették erre a kérdésre, annak ellenére, hogy az International Journal of Clinical Practice 2020 októberében közzétette a bizonyítékokat. A cikk címe "A klinikai betegségek súlyosbodásának kockázatának feltárása a Covid-19 vakcináktól az oltástanulmányok alanyaiig tájékoztatott beleegyezés során".

De nem volt tájékozott beleegyezés a betegek számára, és gyanítom, hogy az orvosok többsége nincs tudatában ezeknek a kockázatoknak.

Különösen veszélyeztetettek az idősebb emberek és a gyenge immunrendszerűek. És mi ad rossz immunrendszert? A maszk viselése, a másoktól való elszigetelődés és a nem elegendő napsütés három nyilvánvaló ok. Házi őrizet alatt túl sok alkoholfogyasztás és túl sok dohányzás nem segít.

Több haláleset valószínűleg ősszel következik be, amikor az oltott emberek a legnagyobb valószínűséggel vannak kitéve a vírusnak. A koronavírus leggyorsabban ősszel és télen terjed.

A felmerülő betegség- és haláljárvány miatt a kormányok megkezdik az oltások következő fordulójának népszerűsítését.

Természetesen sokat beszélnek majd a mutációkról, és új, sietve elkészített oltásokat állítanak elő és erősen népszerűsítenek olyan hírességek, akiknek fogalmuk sincs az orvostudományról vagy az oltásokról. Azokat az orvosokat, akik megértik a veszélyeket és kételyeik vannak az oltásokkal kapcsolatban, szokás szerint elhallgattatják.

Elképesztő módon azt hiszem, hogy az átverés mögött álló emberek tudták, hogy ez meg fog történni. Gonosz tervük része volt.

Tudták, hogy ősszel és a következő télen növekedni fog a halálozás.

Még mindig azt tervezik, hogy a haláleseteknek a Covid-19 új változatát fogják okolni - az ősszel bekövetkező több ezer mutáció egyikét.

Régóta sejtem, hogy végül kéthavonta - vagy még gyakrabban, körülbelül havonta - népszerűsítik az oltásokat. Eredetileg az "álhír" szót használtam az influenza vírusfertőzésre adott válasz kritizálására. A reakciót eltúlozták.

Gyanítom, ettől mosolygott Bill és Melinda Gates, amikor azt javasolták, hogy talán nem vesszük komolyan az első járványt, de a következő járványt sokkal komolyabban kezeljük.

És azt hiszem, hogy ők és mindenki más, aki részt vesz ebben az átverésben, feltételezték, hogy tökéletesen biztonságban lesznek, mert valójában nem rendelkeznek oltásokkal. Gyanítom, hogy az elit és a legkiemelkedőbb személyek egy része placebót kapott az egyik kísérleti oltás helyett.

Nem kockáztatja meg, hogy meghal, súlyosan megbetegedik, vagy az oltásból eredő betegség nem alakul ki - és akkor hihetetlenül sebezhető lehet, ha legközelebb vírussal kerül kapcsolatba.

Azt hiszem, az elit biztonságban volt. Azt hiszem, kitaláltak egy tervet, amely millió halálesetet eredményez, de nem árt nekik.

Azt hiszem, nagy és döntő hibát követett el.

És ez a harmadik problémához vezet - egy olyan problémához, amelyre nem számítottak.

Ezt a problémát éppen Dr. - vázolta Geert Vanden Bossche, az oltások vezető szakértője. Valójában eleinte szkeptikus voltam a mondanivalója miatt, mert Dr. Bossche korábban a GAVI-val és a Gates Alapítvánnyal dolgozott együtt. Ő az utolsó ember a világon, aki ellenzi az oltást.

Dr. Bossche rámutatott, hogy a jelenleg használt oltóanyagok nem megfelelő fegyverek a vírusfertőzés elleni küzdelemben. Emberek millióinak beoltásával előidézzük a vírus mutációját, erősebbé és halálosabbá válását.

Új vakcinák kifejlesztése új mutációkra csak tovább ront a helyzeten, mert a tudósok nem tudnak megelőzni a mutáló vírust.

A beoltott emberek a mutált vírusokat továbbítják embertársaiknak. A mutációk egyre erősebbek és halálosabbak.

Az elszigetelési erőfeszítések végét tökéletesen időzítik annak biztosítására, hogy az új Covid-19 mutációk széles körben elterjedjenek.

Van egy másik kapcsolódó probléma.

Testünk általában fehérvérsejteket tartalmaz, amelyek segítenek leküzdeni a fertőzéseket. Az NK sejteknek nevezett sejtek - az NK a természetes gyilkosokat jelenti - segítenek megszüntetni a bennünket behatoló rossz sejteket. Miután az NK-sejtek elvégezték a dolgukat, megjelennek az antitestek, amelyek tisztázzák a rendetlenséget.

Dr. Bossche azonban elmagyarázza, hogy a Covid-19 vakcinák nagyon specifikus antitestek termelését váltják ki, amelyek versenyeznek az oltottak természetes védekező képességével.

A beoltott emberek természetes védekező rendszereit elnyomják, mert a vakcina által termelt specifikus antitestek átveszik az irányítást.

Ezek a vakcinák által termelt specifikus antitestek állandóan és örökké jelen vannak az oltott személy testében.

A katasztrofális eredmény az, hogy oltott emberek tíz- vagy százmilliójának természetes immunrendszere  valóban elpusztul.

Az immunrendszere nem lesz képes leküzdeni a vírus egy mutált változatát, amely a testében fejlődik. És ezek a mutált vírusok elterjedhetnek az egész közösségben. Azt hiszem, ezért jelennek meg a vírus új változatai azokon a területeken, ahol az oltást nagyszámú embernek adták be.

A lényeg az, hogy az oltások beadása lehetőséget ad a vírusra, hogy végtelenül veszélyesebbé váljon. Bármely oltott ember tömeggyilkossá válhat, mivel teste laboratóriumrá válik halálos vírusok előállítására.

Még rosszabb, hogy az oltottak egy része tünetmentes hordozóvá válhat - halálos vírusokat terjeszthet körülöttük.

Azok az emberek, akik oltást kaptak, nem tudnak reagálni a mutációkra, mert immunrendszerüket egy mesterséges védelmi rendszer vette át, amelyet a Covid-19 vírusharc eredeti formájának reprodukálására tervezett oltóanyag révén kaptak.

A beoltott embereknek nagy a kockázata, ha az új mutációk terjedni kezdenek.

Testük véglegesen és kizárólag arra irányul, hogy megvédjék magukat a vírus olyan formájától, amely gyorsan elavul.

Az új vakcinák beadása nem segít, mivel a mutált vírus nem sebezhető. Az oltásokat készítő tudósok nem lesznek képesek megelőzni a vírus mutációit.

Ezt előre kellett volna látni. Ezért az influenza elleni oltások gyakran hatástalanok.

A politikusok és tanácsadóik hazudják és hibáztatják azokat, akiket nem oltottak be új mutációk és az ezzel járó megnövekedett halálozások miatt.

De ha dr. Bossche-nak igaza van, és azt hiszem, akkor az oltottak veszélyeztetik az emberiséget. Nagy veszélyt jelentenek bárkinek, akit beoltottak. De nagy veszélyt jelentenek a be nem oltottakra is, mert az általuk kibocsátott vírusok veszélyesebbek, mint az eredeti vírusok.

Nagyon veszélyes területen vagyunk

Ha most nem állítjuk le ezt az oltási programot, nem túlzás azt állítani, hogy az emberiség jövője veszélyben van.

Ezt gondolták azok, akik megpróbálták eladni nekünk a Nagy Visszaállítást?

Nem tudom. Talán a kezdetektől fogva az volt a céljuk, hogy mindannyiunkat megöljenek.

Vagy talán a gonosz terve kijött a kezéből. Nagy-Britanniában Ferguson, Hancock, Whitty és Vallance mindig nem megfelelő embereknek tűnt a nemzet válaszának vezetésében. Az USA-ban dr. Fauci szerintem rossz ember.

Mindig attól féltem, hogy azért választották őket, mert rossz emberek voltak. Minden, amit tettek, rossz volt számunkra, de jó nekik és a gonosz kabalának, amely elősegíti az Agenda 21-et és a Nagy Visszaállítást.

A szabad vita elfojtása iránti ragaszkodás egyenesen ebbe a szakadékba vezetett bennünket. Ezeknek az embereknek egyikét sem szabadott volna megengedni, hogy ilyen irányítást gyakoroljon az életünk felett, de azáltal, hogy példátlan módon elnyomta az összes megkérdőjelező ellenzéket és elnyomta a tényeket, a mainstream média és az internetes óriások végtelenül rosszabbá tették a helyzetet. Gondolod, hogy biztonságban leszel?

Valódi kockázat áll fenn, hogy ahelyett, hogy az emberek 90-95% -át megölnék, amint azt a gonosz elit eredetileg szánta, véletlenül mindenkit megölnek; ki tudják irtani az emberiséget.

Nagyon kevés időnk van arra, hogy megmentsük magunkat. Meg kell erősítenünk immunrendszerünket, és ironikus módon távol kell tartanunk magunkat a beoltott emberektől.

Most már megértette, miért ez a legfontosabb cikk, amelyet a Covid-19-ről írtam, és a legfontosabb cikk, amit valaha látott?

Nem érhetem el a mainstream médiát, amely egyszerűen elnyomja az igazságot, és nem hajlandó vitatkozni vagy vitatkozni. A YouTube például nem fogad el olyan videókat, amelyek megkérdőjelezik mindazt, amit a gonosz létesítmény hirdet.

Tehát küldje el ezt a cikket orvosoknak és újságíróknak, barátoknak és rokonoknak. Oszd meg, oszd meg, oszd meg. Talán meg tudjuk győzni a hatalmon lévőket arról, hogy nem védettek a közelgő katasztrófával szemben.

Remélem dr Bossche téved. Remélem tévedek.

De mindent, ami ebben a cikkben szerepel, ellenőrizni kell. És ha ezeket a félelmeket nem hozzák nyilvánosságra és nem vizsgálják ki, akkor biztosan tudni fogjuk, hogy a terv az, hogy minél többet megöljünk. Más következtetés nem lehet.


Forrás: https://cogiito.com/a-la-une/dr-vernon-coleman-tous-les-vaccines-commenceront-a-mourir-a-lautomne/

Mi van a vakcinában? Magyar videó:https://www.napitema.com/2021/05/mi-van-vakcinaban-virus-mutal-es.html

Német videó: https://www.kla.tv/18722


Ma mindenki az oltással és a vakcinával van elfoglalva, pedig az igazi kérdés az nem az oltás és nem a vakcina, hanem az, hogy hogyan keletkezett, és mi vagy kik állnak a háttérben?

A CNN megírta, hogy a SARScov2 koronavírus, hogyan szabadulhatott el Wuhanban, amellyel előre kitervelt módon túszul ejtették a világot. Részletek: